Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ikipeti

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az első verseny volt ez már, amit az éjszaka rendeztek, és szerencsére nekem sem az első éjszakai tornám volt, amelyen részt vettem. Ám most jött el az a pillanat, hogy egy kicsit jobban beleássam magam a csornai dartséletbe, és erre nem is kínálkozott soha jobb alkalom, mint a 2017-es…..
Elkészült a sorsolás a WDF Europe Cup 2016 eseményére. Mint tudjuk, a magyar válogatott is érdekelt ezzel a kerettel az Európa-bajnokságon. Nézzük, ki kivel fogja kezdeni a versenyt...
Ikipeti 2016.08.23 18:04:21
Akadtak olyan dartsosok a történelemben már, akiket egy-egy nagyobb siker teljesen megrészegített. Gary Anderson nem szédült bele a győzelembe, a pezsgő sem folyt, csendben, családja körében ünnepelt. Igaz egy kellemetlen betegség ezt egy picit megzavarta...
Lassan lecsillapodnak a kedélyek és az Anderson csaldában is elfogytak már azok a pezsgők, amelyek Gary PDC-világbajnoki sikere után pukkantak. A Sky Sports szakírói is higgadtan értékelve végignézték, melyek voltak azok a legfontosabb tényezők, amelyeket az idei sorozatban semmiféleképp sem szabad…..
Egy belga srác, Dimitri Van Den Bergh félelmetes nyilakkal intézte el Ian White-ot, aki csak annyit mondott a végén, hogy: wowww. A harmadik nap hozta a PDC-világbajnokság első meglepetését. Dimitri Van Den Bergh legyőzte a torna 9. kiemeltjét, az angol Ian White-ot. Méghozzá…..
Ikipeti 2015.12.20 03:32:10
Ikipeti 2015.12.21 11:51:25
@Denis Potvin: "Mindhárom leg szoros volt, de Beaton azért ultrakönnyen nyerte meg ezt a meccset. "
Jön a Szuperszombat, tájékoztatott a Sport televízió egy sajtóközleményben, és ugyan az ilyen hangzatos elnevezésektől jobban elzárkózunk, mint a köztévé a szakállas nőimitátoroktól, de most az egyszer kivételt teszünk, mert tényleg szuper lesz a szombató, höhö. Az van…..
Ikipeti 2014.05.16 21:41:04
@sixx: A Sport2-re azért nem viszik, mert az FA kupa döntőjén lehet hosszabbítás, és felborítaná a műsortervet (Barca-Atleti meccs csak bajnoki, ott ez nem lehetséges). A SportM vidéki kábelszolgáltatóknál sok helyen nem szerepel a kínálatban, márpedig a Kaposvár-Győr meccset legalább annyian (de most, hogy a DVSC nem tudta lejátszani a meccsét, még talán többen is) nézik mint a sótlan németeket.