Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andoron

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dagens Nyheter ugyanis az, egy liberális napilap, és kurvára nem haditudósító, ahogy a kormánymédia egyik alappillére, Orbán Viktor Nemzeti Sport mellett kedvenc napilapja állítja. Pedig nem szégyen a Google használata, ha már a Dagens láttán nem szólalt meg a vészcsengő, igaz, amilyen időket…..
Andoron 2018.03.26 14:21:45
Kedves nagy1, a probléma nem az igazság szintjén kezdődik, mert az egésznek semmi köze hozzá. A cikk Magyar Idők címmel ismét lehoz egy cikket, Svédországról, aminek semmi köze sincs Magyaroszághoz. Mégis miért gond Magyarország számára, hogyan tesznek vagy nem tesznek valamit a svédek. Majd ha nekik nem tetszik, akkor a saját kereteiken belül kifejezik a véleményüket és az élet megy tovább. Ez az egyik probléma, a másik, hogy láthatóan kiragadott cikkről beszélünk, amelyet az iró nem kontextusában akart megérteni, és olvasóinak közvetíteni, csak részleteiben, uszítás jelleggel, ami számomra ugyancsak nem a sajtószabadságot jelképezi (és már megint, miért éppen Svédország... kit érdekel otthon Svédország, Magyarországtól az egyik legtávolabbi EU ország...).

Annak örülök, hogy Ön már máshonnan is, sőt, angol nyelven es a Localtól tájékozódik, ezen a szinten már tudunk beszélgetni, mert nem Maksa híradó szinten mozog. Szóval, ahogy az angol cikk írja, a probléma nem olyan egyszerű, mint amit le lehet képezni sajtószabadság szintjén, mivel komoly diplomáciai problémákat vethet fel. Viszont ebben az esetben úgy gondolom, az újságírónak kutya kötelessége, hiszen ez is a szakmája része, hogy felmérje, mekkora diplomáciai veszélynek teszi ki saját országát, ha lehoz egy-egy hivatalos, hadi jelentést (a cikk jelentést ír, nem sajtót ugyanis, ami megint nem ugyanaz a szint... de gondolom ebben is egyetértünk).

Ne próbáljunk már meg esztelenül itt ál-demokratáskodni, mert egészen biztos vagyok benne, hogy ha az MTV migránsbarát dokumentumfilmet hozna le Svédország szépségeiről, az sem feltétlen menne le adásban.
Andoron 2018.03.26 14:30:36
@toto92: Rädda Barnen nem egy név, de ez kiderül a cikkből is, annyit tesz: gyereket menteni, vagy ha magyarosan akarom mondani: gyerekmentés. A szervezetet nevezték igy.
Ha valaki hasonlóan kísérletező kedvében van, mint Dr. Tenyérnyi Pók, az kommentelje már ide nekünk tapasztalatait a joghurttal pudinggal, mert Pók szerint az a legkevésbé sem pisztáciaízű, mint inkább mandula. Hát én megkóstoltam ezt - és rohadjak meg papírzsákban - de ennek…..
Kökényszemű Katica kalandja a zaklatott pécsi vendéglátóssal igazán vérforraló. Katica másfél éve rendszeresen kávézik ugyanott, levele szerint ezelőtt csak egyszer panaszkodott, mert nem volt jó a teája. Most a kávé nem volt elég forró, neki pedig volt képe azt kérni, hogy…..
Nem lennék most a Google helyében, mert egy felpiszkált anyánál nincs keményebb, és ők nem akárkit, hanem a Homár egyik törzskommentelőjét sértették meg, azaz nem is őt, hanem, hogy rosszabb legyen a dolog, a lányát. Az igazi, az egyetlen mamapicilánya, MPL, mint azt a Homáron…..
Bandesz76 apokaliptikus szopóörvénybe került, amikor éppen két héttel Casco-évfordulója után ellopták Opeljét. A Groupama ugyanis úgy gondolta, addig nem adja ki bonuszigazolását, amíg nem rendezte az ellopott autója felmondott szerződésének hátralévő 11,5 havi díját.…..
KekPafrany Avantinet-től rendelt 32 centis pizzája egy 30 centis dobozban érkezett, és nem meglepő, de maga a pizza sem haladta meg ezt a méretet. A telefonos reklamációjukra azt a választ kapták, hogy a pizza eredetlieg 32 centi volt, csak a sütés közben összement, így tűnt el a…..
Már készülődnöm kellene... de olyan fáradt vagyok, hogy nem tudom, hogy leszek képes elmenni erre az interjúra. Ráadásul kiskosztüm, ilyen melegben! Kész rémálom.Ma legalább csak ez az egy van... de már ezzel is tele van a hócipőm. Mindenhol a legjobbat kell hoznom, mindenhol…..
Nagyon jó dolog a szerepjáték, főleg ha nagyon sokfélét játszol. Az Öt Gyűrű Legendája azoknak ajánlott, akik járatosak a japán harcművészetben és kultúrában, mert igazáb fogják élvezni. Ehhez csinált nekem a kedvesem egy képet, amelyhez a Daru klán képét használta fel.…..
Andoron napjai Kezdésnek... 2007.07.20 09:18:00
Ó, hát most mit mondjak. Volt már máshol is blogom, de valahogy nem jött be, hát keresem az igazit...