Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idesüss

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KKBK Hami 2010.06.14 05:34:00
Na nézd mit találtam. A töriblogon a hami fantázianevű szerző ámokfutást rendezett. Történt ugyanis, hogy megjelent az indexen egy interjú Szőcs Gézával, a kultúrális terület új vezetőjével, aki két hajmeresztő kijelentést mert tenni: Nyitni kell (Közép-)Ázsia felé…..
idesüss 2010.06.14 17:57:03
@Donna (Cara)mba:
Kösz.

"Mondom, ezt tudományosan gondolkodó embernek képtelenség felfogni!. Ha a tudomány az ami, és nem dogma, nem hittan, akkor a hipotéziseket alá kell vetni empirikus teszteknek. A kapott eredményeket fel kell dolgozni, és ez alapján bizonyos következtetéseket levonni. Sőt vérbeli tudós még azon se botránkozik meg, ha tévútra jut, mert tudja, hogy abból más kollégája tanulhat, és az sem volt hiábavaló.
A tudomány per se kutakodó természetű. Az a lényege. Attól tudomány:)"

Amen.
idesüss 2010.06.14 18:06:12
@Buzgómócsing:
Haminál ez a módi. A vitapartnert ellenségnek tekinti, akit - a marxista történetírás receptje szerint - el kell hallgattatni, ha nem képes vitába szállni vele.
A fu nyelvészek egyébként óvatosak. Ők most már valóban ritkán állítanak többet a nyelvrokonságnál, ellentétben anno Hunfalvyval. Viszont a fu történészek és a hivatalos megmondók továbbra is tényként tálalják a nagyközönség elé a magyar nép finnugor származását. A fu nyelvész meg mossa kezeit.
Ez egy vitaposzt lesz - talán először a blog történetében. Sajnálatos módon válság van, nekünk meg termelni kell a GDP-t, és mint azt megfigyelhettétek, időnként kimarad egy - egy frissülés. Igyekszünk, hogy ez ne így legyen. Mi a f.. van? Ma egy hajmeresztő interjút olvastam…..
idesüss 2010.06.13 13:55:37
@vacsad:
"@_Neville: Darwin soha nem volt hívő, urban legend.
Ha kell millió és egy idézettel lehet bizonyítani. "

Gondolom szerinted azért akart anglikán lelkész lenni, mert nem volt hívő.