Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolti977

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
zsolti977 2013.06.18 14:00:08
@amerikai cegvezeto: Szia ne haragudj ha zavarlak 1tavalyi témával. Tavaly nyáron jártam az USA-ban (Floridában) és lenyűgözött amit ott láttam, NAGYON NAGYON sajnálom, hogy nem futottunk össze valahogy itt a neten. 5éve kamionozok Angliában és minden vágyam az, hogy ugyan ezt csinálhassam Amerikában is. Nem tudom, hogy nyitott-e még a lehetőség?
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..
zsolti977 2010.08.19 20:11:25
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..