Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harvolf

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel az Újpest-Központ metróállomáson vidáman elkocogtam a BKV-pénztára előtti 50-80 méteres sorban rogyadozó zombihadsereg mellett - észrevették, hogy a cég jóvoltából 2008-ben újra divat a kommunista ízű, hisztérikus sorbanállás? - aztán beestem a Betűgyárba. Itt a…..
A "növényápolás és a kerttechnika szakértője" - újszerű, látványos, bár kissé szadista kerttechnikát mutatott be a karácsonyi közönségnek. Az árucikk - olcsó tömegkaktusz - talán meglepő módon intermédiás műalkotásként értelmezhető: a szerves/szervetlen…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
Arrogáns Antal teljesen ráfixálódott, hogy valaha is válaszadásra bírhatja a BSA-t, így az APEH elbocsátó szép üzenete után most az adatvédelmi biztos állásfoglalását olvashatjuk közbenjárásával. Érdekes megjegyezni a második bekezdést, miszerint "a felhasználó…..
Ez most kívételes eset lesz, mert ugyan mi értelme van betenni egy romlott kajás posztot a bomlásnak indult termék fotói nélkül, ugye Judit? sajna fénykép nincsen róla, mert nem volt nálam a gép az eset alatt... szóval tegnap úgy esett, hogy egészen délután 6-ig nem ettem szinte…..
Harvolf 2007.11.30 16:45:49
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Most mit kell úgy pattogni? Hát megrohad az a nyomorult vitamin? Mászkálnak rajta kukacok? Bűzlik, mint a tárgyadomb? Na látod. Hogy mondjuk nem hat? Hát mér vagy olyan biztos benne, hogy ha nem járt le, akkor csinál bármit is? Attól nem érzed magad jobban, hogy 75 százalékkal…..
Nem tudni, mennyi kötbért kellett volna fizetnie az Aréna Pláza építtetőjének, ha nem adja át ma a cuccot, de Attila - aki az előző posztban anyázott - végül bejutott a félkész épületbe, ahol ilyen körülmények fogadták. A Homár ugyan nem építési vállalkozó, de azért…..
Tegnap kiderült, hogy sztornódíj van a Kikában, ma pedig azt tudjuk meg Czolostól, hiába vásárol valaki 200 ezer forintért, ha nem egyben kapja az árut, fizetheti az ingyenes szállítást:Aki van olyan szerencsés, hogy egy összegben 200 ezer Ft-ot költhet lakberendezési holmikra, de…..
Szolid spéttel, de mi is belehabarodtunk a Facebookba, ami az iwiw, a myspace, a friendster meg egy infantilis fiatal felnőtteknek szóló pompás játékszoba egyben. Meg is csináltuk a Homár klubját, ami itt található. Ebben a pillanatban még csak egy tagja van, a klubhelyiség falán még…..
Harvolf 2007.11.13 17:03:16
Minden idők egyik legjobb képaláírásos tréfáját találtuk az Adrants-en: a Bukás című, Hitler utolsó napjairól szóló film újraértelmezése megmutatja, hogy a Führer miért volt olyan végtelenül zaklatott 1945-ben. Hát mert elkapta a Microsoft, hogy csipelte a konzolt. A film…..
"Szeretném a figyelmedbe ajánlani az alábbi linket, okádjunk együtt :D Ennél perverzebb dolgot már nemigen találhattak volna ki csemetéink számára!:D www.feregtelenites.hu Ezen belül pedig a kifestő!:D" - írta Ádám, mi pedig vígan okádtunk vele, mert a novemberi…..
Harvolf 2007.11.12 16:58:31
Szia 8-lábú, a múlt héten vásároltunk a Spar-ban, de csak tegnap este pakoltuk ki a hűtőt, hogy van-e még valami ehető. Találtam is tarját, de érdekes volt: csomagolás napja október 25, fogyasztható: október 24... Ugye szerintetek is csak valami számítógéphiba lehet....???? Én…..
Aki amiatt sír, hogy a fapadosokon csak pénzért adnak rágcsálnivalót, olvassa el VG levelét, amit a Malévnek küldött: Az alábbi levelet a Malév Kár- és Panaszügyi csoportjának küldtem szeptember 25-én. Úgy látom, hogy az ügyfélszolgálat továbbra sem működik náluk.…..
Annyi értelmetlen erőszak volt a napokban, hogy a hétvégére itt egy kis vidámság B-től. Az idei velemi Gesztenyeünnep fejlesztése a tél slágere lehet békésebb vidékeken:Fogyaszd es szenvedj jeligére, nagyobbat üt, mint az öszödi beszéd.....
A Homár nem vette a fáradtságot, hogy összeírja a 10 legtipikusabb lehúzást, de valahol az élmezőnyben lehet az "elektronikai áruház nyitása kamu akciókkal", ami csak kicsivel előzi meg az "elektronikai áruház heti promótálása kamu akciókkal" tételt. Tamás a…..
Lehet, hogy mégis távolkeleti harcművészeti képzésben kellene részesíteni a Praktiker dolgozóiit. Vannak ugyanis kevésbé naiv ügyfelek, akik még nem írástudóak: Azt hiszem a vásárlókat sem mindig kell félteni, ha az érdek és akarat érvényesítés kevéssé intelligens…..
Til szúrta ki, hogy ápdételték a Nyugati-liftet, ami a változatosság kedvéért újra használhatatlan:Ma vettem észre, hogy kicserélték az összetört üvegajtót, de ennek hatására valami elromolhatott, mert ismét nem üzemel. Sajnos az első kép bemozdult, de látszik rajta az új…..
Inti képes volt haza- és visszamenni a budaörsi Praktikerbe, csak hogy bebizonyítsa az eladónak, márpedig ő náluk vette a lámpát, amit keres, és az igenis létezik. A túlfűtött lelkesedésben viszont nem osztoztak az alkalmazottak, akik közül a kiválasztott a levél szerint egy idő…..
Ez a sztori sem fog sokat javítani a BKV megítélésén, mákjuk, hogy rontani azon már nem lehet. Evibly a Deákon csípte el az alábbi jelenetet, amikor is a magasan képzett ellenőr két turistát próbált falhoz állítani, mert szerinte már lejárt a jegyük:Állok a Deákon a…..
Harvolf 2007.10.04 21:20:35