Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpád vére hejj!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
11 ember igazol vagy igazolt ezekben a napokban a HírTV-hez, közülük 3 az Origótól – írja a 24.hu.  A HírTV Simicska Lajos érdekeltségébe tartozik, és a bővítés azt jelzi, hogy a Fidesz egykori támogatója komolyan gondolja most már kormánykritikusabb tévécsatornája fejlesztését. Az érkezők,…..
Árpád vére hejj! 2017.04.27 22:51:17
@404.azoldalnemtalalhato: Azt gondolod elérte? ...ez már az? :)
A tegnap lezárult, ki tudja hanyadik felmondási hullám után elég kilátástalan helyzetbe került a Tények, hiszen újabb öt riporter/szerkesztő hagyta ott a TV2-t, köztük olyanok is, akik inkább elmentek a tévének tulajdonképpen csak nagy jóindulattal tekinthető Echóhoz, szóval nagy a baj. Egy…..
A Fox már korábban bejelentette, hogy foglalkoznak egy újabb 24-évad ötletével, de azt nem mondták a kis hamisak, hogy Kiefer Sutherland maximum lélekben lesz a stábbal, mert JACK BAUER NÉLKÜL JÖN AZ ÚJ ÉVAD. És ráadásul még az a verzió sem jött be, hogy Yvonne Strahovski…..
Árpád vére hejj! 2015.06.03 07:24:46
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..