Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bucibumbi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak termelők, akik direkt nekem készítik a boraikat. Bármijüket bontom, előre tudom, ízleni fog. A minap elmerengtem afelett, hányan lehetnek, elkezdtem számolgatni, messzire jutottam. Úgy döntöttem, minden apropó nélkül összerakok ebből valamit. Kisregényt nem írhattam, másak…..
Földszint Irodistaebédek Pesten 2010.08.27 15:58:00
 fotó: Mák BistroHa az ember második otthona Budapesten, de a Nagykörúton kívül található, általában kevés lehetősége adódik, hogy ebédjét egy konyhájáról híres, színvonalas vendéglátóhelyen költse el.Ehran és Alma kollégákkal elhatároztuk, hogy idén nyáron, az…..
Bucibumbi 2010.08.30 21:33:56
Bucibumbi 2010.08.30 21:35:17
@Bucibumbi:

Sry már este van:

off course= of course

iguana: 1.490 ft/2 fogás
Az elbűvölő birtok pinot noir után háromtagú dűlőszettel jelent meg nemré- giben a St. Andrea pincészet. Bónuszként a forgalmazó Bortársaság a trió együttes vásárlása esetén mindössze 2500 Ft-ot számolt fel palackonként, így elősegítve, hogy a terroir-elméletben…..
Az alábbiakban Wojciech Bonkowski válasza olvasható a Magyar kórság című poszthoz érkezett kommentekre: Köszönöm az írásom kapcsán érkezett hozzászólásokat. A XI. Pannon Bormustrán bemutatott borok némelyikével kapcsolatos kritikai észrevételeim a magyar borok iránti őszinte…..