Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bauer

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, a webkettő végleg beszivárog a tévébe, legalábbis erre utal, hogy a számos YouTube-videóból készített, vagy bepróbált (bukott) sorozatkezdeményezés után a Shit My Dad Says igazi sláger lett: a CBS csütörtök esti sitcomja 3,1-es 18-49-et tud, és 10 millió nézőt…..
bauer 2010.10.19 14:57:16
Annak idején Adam Sandlernek volt egy filmje a témában, ahol egy különleges kütyüvel tudta irányítani a környezetét. Nos, ez még messze van, de az Intel okos távirányítója a tervek szerint a markolás és gombnyomás erősségéből és az eszköz tartási szögéből ismeri majd fel…..
Gborz egere elromlott, és mivel érthetetlen zöldfülűségében korábban nem töltette ki a agaranciajegyet, úgy tűnt, esélye sincs semmire. Bánatában közvetlenül az egérgyárhoz fordult és megdöbbenésére egy vadi új eszközzel zárta a sztorit. Boldog ügyfél lent: Úgy tűnik,…..
Nancy miniruhában gödröt ás. Kell ennél több? ..
bauer 2010.06.09 11:54:21
Nincs jó hírünk Weeds-rajongók számára: a sorozatban Celia Hodes-t megformáló Elizabeth Perkins kiszáll a füves anyuka mellől, és egy másik sorozatban lesz főszereplő. A Nancy ül a fűben címen nálunk is látható sitcom számára hatalmas veszteség ám ez, mert Perkins kiváló…..
comment:com A szupercélpont 2010.04.22 10:30:00
Míg az idei sorozatszezon tele volt olyan kezdeményezésekkel, amiket sokan és nagyon vártak (sajnos ezek buktak is mind nézettségben, mind minőségben), addig számomra az abszolút esélytelenként induló Human Target sunyi módon belopta magát szívembe, pedig igazából meg sem akartam…..
Tegnapi cikkünkben nem írtuk meg a Tv2 egyik tavaszi premierjét, mert nem tudtuk a pontos időpontját, de azóta a Tv2 segített: a Kings című NBC-sorozat április 18-án indul majd, egyelőre ismeretlen időpontban és címmel (van egy söröm a Királyok-ra).   A Dávid és…..
Nem túl hosszú hír, de ezt nem kell sokat ragozni: a Battlestar Galactica egyik legjobb és legösszetettebb karakterét, Dr. Gaius Baltart alakító brit színész, James Callis beszáll a FlashForwardba. Calles szerepe kulcsfontosságú lesz, legalábbis a producerek ezt mondták a…..
bauer 2010.03.04 12:19:26
Vastagbőr De sietős ... 2010.03.03 09:01:00
Január középén jelentette be a Bajnai kormány, hogy ők olyan szentek, hogy moratóriumot hirdetnek - saját magukra: "A választások előtti 4-6 hétben már nem hoz fontosabb, a személyi ügyekkel, az állami vagyon átruházásával, támogatási szerződésekkel kapcsolatos…..
Istenigazából egy mínuszos hír ez, de annyira felháborított, hogy inkább kibontom egy posztban: Casey Wilsont, a Saturday Night Live egyik friss arcát (két évet volt a műsorban), aki nem mellesleg újoncként is kiváló teljesítményt nyújtott, azért rúgták ki a műsorból, mert…..
A Mad Men harmadik évadához készült egy plakát/poszter, amin Jon Hamm, azaz Don Draper ül az irodájában egy széken, és szívja a cigit, a helyiségben meg a derekáig áll a víz. A kép maga nagyon hatásos, az elkészüléséről szóló videó meg még inkább. Franc se gondolta volna,…..
comment:com A 24 a legjobb méreg 2009.07.22 12:00:00
Emlékszem, a 24 volt az a sorozat, ami istenigazából berántott a függők közé: anyám beszélt rá, hogy nézzem, még amikor az első évadot vetítette az m1. Mivel a hatodik-hetedik rész környékén kezdtem bele a történetbe, így nem sokat értettem belőle, kénytelen voltam…..
Ma este, keleti parti idő szerint nyolc órakor szól ismét népéhez Barack Obama amerikai elnök, a beszédet a networkök közül az ABC, a CBS és az NBC élőben közvetíti (a Fox ezúttal beintett). Az elnök a társadalombiztosítási rendszer és az egészségügy reformjáról fog…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.07.08 09:29:00
Született feleségek-fanok, figyelem: Andrea Bowen, azaz Susan lánya visszatér a Lila akác közbe, ráadásul állandó szereplőként. Ide kapcsolódó hír, hogy az évadzáróban látott Maiara Walsh is állandó szereplő lesz.Vajon bejön a Sci-Fi Channel névváltása (mától SyFy a…..
Menten egy-egy darabot, mert telhetetlen vagyok, mint a nem világi alkalmazott iszákja. A figurák mellesleg nem olcsók, mert 66 dollárért adják őket, és eleve csak 1000-1000 darab készül belőlük. Azért jó lenne, ha egy animációs sorozat formájában folytatódna a BSG, vagy…..
Szívügyünk a főváros közterületeinek tisztasága (pl.), ezért nagyon fájt az, amit silver küldött nekünk. A sziklakertté avanzsálódott dunai lépcsőkön 5 évvel ezelőtt ültünk utoljára, úgyhogy megdöbbentett ez a változás. Mindenkit óvunk attól, hogy oda járjon…..
A Nagy Ő-ként ismert Molnár Anikó újságírónak áll, írja a Bors. A Pomázi Polgár című lapban vezeti rovatát, amiben a helyi kutyamenhely helyzetéről tudósít. "A luxuskutyaház forgalmazása mellett a pomázi kóbor kutyák helyzetén szeretnék javítani. A polgármester…..
comment:com Starbuck a 24-ben 2009.06.09 10:00:00
A Battlestar Galactica egyik legtökösösebb karakterét, a pilóták gyöngyét, Starbuckot alakító Katee Sackhoff állandó szerepet kapott a 24 nyolcadik évadában, jelentették a tévés szaklapok tegnap este. Egyelőre annyit lehet tudni a figuráról, hogy a CTU-ban dolgozik majd…..
Érdekes blogbejegyzést találtunk Tűzvonalban-ügyben, a sorozat egyik forgatókönyv-írója mondja el a személyes véleményét a megszüntetés okairól. Egyébként az is kiderül, hogy a stáb már pár hete sejtette, hogy vége a dalnak."A sorozat alapvetően nagyon kevés pénzből…..
A Szökés című sorozatnak ha más nem is, de egy kiválóan sikerült 13 részes első (fél)évadot mindenképpen köszönhetünk, no meg azt, hogy a T-bag-et alakító Robert Knepper személyében egy olyan iszonyú szemét gononoszemberrel gazdagodott a paletta, akire nem lehetett nem…..
A My Name Is Earl nem kell az NBC-nek, legalábbis egyelőre úgy áll a dolog, hogy az adó nem akarja berendelni a jólelkű lúzer/bűnöző Earl és kissé lassú tesója, Randy ötödik évados kalandjait, mert míg az első évad alapvetően jó nézettséggel ment, ami a másodikra nem…..
A Magyarországon is ismert mesterszakács kiborította a brit ORTT-ét. Új fűzőműsorában, a A Great British Nightmare, vagyis a Nagy Brit Rémálom első adásában ugyanis negyven perc alatt 115-ször hangzott el káromkodás. A konyha ördöge új műsorával arra vállalkozott, hogy…..
"Félig kifúrt alagút kiadó Budán! Óvóhelynek vagy gombatenyésztésre ideális! Kétszer 3925 méter, 5 állomás, mélyen a föld alatt. Érdeklődni: Városháza, Demszky Gábor" Eh, de megnéztem volna Demszky fejét, amikor kibontotta azt a levelet a Bamco-tól... A…..
Ron D. Moore a sorozat egyik készítője és fő ötletgazdája két alternatív befejezést is megosztott az io9.com olvasóival, melyek szerintünk nem állták volna meg a helyüket a tévébe került verzióval szemben (már ha az utolsó öt percet levesszük), de érdekességként most…..
A Bajnai Gordon vezette minisztériumnak a 2009. január elsejével életbe lépett 277/2008 (XI. 24.) számú kormányrendelettel sikerült. Nem is kicsit. Nézzük a rendelet lényegét: - Minden épület kiviteli tervét fel kell tölteni a VÁTI szerverére. Akkor is, ha azt a megbízó meg sem…..