Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lung

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
Lung 2011.02.09 19:33:07
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..
Csak egy rövid emlékeztető, hogy a kukás pólós motívumból már csak holnapig adhattok fel rendelést. Utána nem lesz már több lehetőség. A jobboldali bannerre kattintva eljuthattok a webshopra. Nem teljesen ehhez kapcsolódik, de Martin is elkészített 2 relikviát önmagának. A…..
Rossz PC játékok sorozat Kakia 2010.08.19 13:27:00
Régóta ígértem ezt a kiegészítőt, ahol az eddigi legdurvább harcos amazonnal kell megküzdenem. Próbálkoztam ellene sok különböző tündibündivel, de sikertelenül. Vagy talán most összejött? Az egészet egy szuszra vettem fel, úgyhogy tessék elnézni pár dolgot, a…..
Nincs félregépelés, kerek perec 10 (azaz tíz) forintért kapni a madaras teszkóban kiválasztott csúcsjátékokat, illetve oktatószoftvereket(?). Van ennél lejjebb? Dani levele: Az Auchanban találtam rá az EuroPrice játéksorozat néhány tagjára, amivel biztosan találkozhattál már,…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.07.25 20:45:00
Ilyen jellegűt sem kaptam még. Köszönöm szépen Soma (vagy Torf)  ..
Lung 2010.07.28 11:29:51
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.21 21:03:38
Elkezdtem foglalkozni az új alannyal, azonban időközben le kellett hogy cseréljem. Nem azért, mert túl jó lett volna, egyszerűen nem működik rendesen. Olyan őrületesen lassú minden, hogy élvezhetetlen. Mindez FRAPS nélkül. A játék egybként sok dologban egy unikum, soha ilyen…..
Lung 2010.07.21 21:58:25
A bemutatóim óta tudhatjátok, hogy ez a játék tényleg nagyon gyenge. buldi53küldött egy gameplay videót ahol érdemes beletekerni, egészen 1:55-ig. Tovább nem is részletezném  ..
Bár most pillanatnyilag leállt a pólók árusítása, ez nem akadály, hogy kirakjam a képeket, amelyeket elküldtetek nekem.  Ha ti is küldenétek magatokról, tegyétek meg nyugodtan. Köszönök mindenkinek, aki rendelt eddig! Képeket küldte: András,Dolfin,GTCS és TwistR.…..
A PC Guru egy 2008-as kiadásában nagyon röviden értékelték a játéknak a 4. felvonását is. Azt hiszem, ehhez nem nyúlok, a három már elég volt. A cikk első mondata meg marha jó. Köszönöm a képet Mr Tequilának..
Lung 2010.07.18 21:33:54
@Cervantes444: *villanykörte* Aahhhaaa! Na, ez eszembe sem jutott.
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..
Lung 2010.06.28 13:47:52
@dani0001414: Vééégre valaki, aki egyetért abban, hogy piszkáljon bele a játékba!!! :D

NAGYON OFFTOPIC:
Amúgy Freddy, meg kell hogy mondjam, a legújabb konzolos játékban (Singularity) él a törvényed, miszerint a "Kés a legjobb fegyver". Aki nem hiszi el, járjon utána. Nekünk bevált XD
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
Elnézést, hogy eddig kellett várnotok, de cserébe hamarosan jön a 2. epizód  ..