Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelemenn

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye arról írtam már, hogy a Simsonom milyen állapotban került hozzám, aztán hogy adtam szerencsére túl rajta. Hasonló a történet a CB-mmel is, leszámítva, hogy 1) a főtengely-felújítás itt nem 5000 forint, 2) nem adtam el, ma is napi használatban van. Nem ritka, hogy motorból az…..
Kelemenn 2015.03.12 12:40:05
www.servicehonda.com/parts/lookup

Ha gyári cikkszám kell a mocihoz.
Cikkszám alapján jó eséllyel már a hazai kereskedés is meg tudja neked rendelni az alkatrészt.
Azért írtam ki azt, hogy nanopad, mert ezt reményeim szerint kevesen hallották még. Ja nem, nem ismeretterjesztés a célom vele, hanem az, hogy azt higgyétek rólam, hogy mekkora szakigyerek vagyok. Én minden másfeledik nap nanopadeket rendelek meg tesztelgetek, fú, de rohadt jó nekem. Kár, hogy most…..
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
...aki tényleg spórolni akar az üzemanyagon, annak más a megoldás. Úgy hívják: TDI és a Q5-ben már a kétliteres – 11 milliós - dízellel sem érkezik később oda, mint ezzel a 16 milliós benzines hibriddel. Mai teszünk kommentposztja...
  Bár a Phaeton drága fiaskó volt a VW számára, úgy néz ki, mégis az ismétlés mellett döntött a cégvezetés.Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Oszkó és a Reformszövetség is bocsánatot kérhetne a magyar néptől, mert évekig mantrázták az egykulcsos adót. Mert itt lapulunk a bokorban egy kifejezetten keleti jövedelemadó-rendszerrel, amit már az IMF is eltörölni javasol. Miután a kormány által eleinte hangoztatott,…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
Az előző rész tartalmábólA Firefox 4 megjelenésével felerősödtek azok a kritikák, amelyek a böngésző memóriaéhségére panaszkodnak. Nem csoda, a Firefox 4 hosszas fejlesztése nyomán számos új funkció került a programba, amelyek önmagában is méretnövekedést okoznának. De…..
Annak idején, amikor az egész motorozás témát kezdtem, mentoraim alaposan felkészítettek rá, hogy itt azért az alkatrészek nem olcsók. Persze más tudni, és más szembesülni vele. Aztán meglett a Xelvis, és Attila, a szerelő mondta is, hogy a hátsó féktárcsa hamarosan megérik a…..
Hetente legalább két olyan levél landol a postaládámban, amelyben valamelyik olvasónk kérdezi, meg merje-e venni az e-bayen látott öreg autót, ha be akarja hozni veteránként. Hogy előtúrja-e a nagyapja garázsából a húsz éve leadott rendszámú Wartburgot, hogy oldtimerként újra…..
Túl nagy, túl hangos, túl szennyező. Sok mindenért kárhoztatják a teherautókat, pedig a társadalom számára nélkülözhetetlenek. Európában az áruk több mint 80 százalékát kamionon szállítják! A gabonát a reggelihez, a gyógyszert a családnak, a benzint a kúthoz, hogy…..
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
Vagyis igazából nem én futamodtam meg a Dolomitoktól, hanem a Yamaha. Tavaly lejárt róla a vizsga, a Kawa Z750-esen viszont tavaly nem volt, és most lett, azt használtam hát, gondoltam, a Yam pihen majd idén. Mivel a nagyszülők két napnál tovább már elég nehezen tudják kordában…..
A sport hagyományos értelmezésén nevelkedett tömegek számára sokkoló lehet szembesülni azzal, ami Biciklisfutár Európa-bajnokság címén zajlik Budapesten. Az általános elképedésnek csak az szab gátat, hogy bár Európa legtöbb országából, sőt, Japánból is érkeztek…..
Azonkívül, hogy -miután pár nap alatt meggyőzték magukat(!!), hogy Igen, tényleg kell!- az Apple hívők verjék rá a nyálukat meg a faszukat, remek kis könyvtámasz lehet ezzel a hasznos kis kiegészítővel! És akkor az is igaz lehet, hogy ez a túlszteroidozott iPhone jelenti a…..
14 ezer mérfölddel eladó egy megkímélt állapotban lévő 2001-es Daimler Majestic V8 (leánykori nevén Jaguar XJ). Garázsban tartott, sok extrával, hölgy tulajdonostól. Ó, és még egy apróság: ez a hölgy tulajdonos nem más, mint II. Erzsébet, ez pedig meglehetősen értéknövelő…..
90 D.J. Dali – Habahaba-zutyzuty 2009.07.01 14:49:00
Év: 1996   Ha előző zenei posztunk az isidizsivel foglalkozott, akkor most jöjjön az, ami talán még annál is jobb volt, a délutáni osztályparti. Minden osztály a saját termében, a falhoz tolt asztaloknál folyik a Mirinda és roppan a sajtostallér. A padsorok feletti neonok most…..
Kelemenn 2009.11.28 21:34:03
ez annyira sz@r, hogy gyorsan elküldtem a haveroknak is! :-))
Alig egy hete jelent meg az új operációs rendszer, máris megközelítette piaci részesedésben elődjét, a Leopardot. Oké, nem a teljes hazai helyzetről adok most képet, ahhoz ugyanis normális piackutató cégekre lenne szükségünk, csak az Appleblog statisztikáira tudok hivatkozni,…..
Kelemenn 2009.09.06 13:54:43
@mcs: kár, kipróbáltam volna. De munkámhoz nem szükséges, hobbinak meg nekem drága a Macintosh. No, hátha a fősulinak van Mac-ja is, majd meglesem.
Michael Schneider csak egy kombi Mercedest akart. Két éve hozzá is jutott a kereskedésben ehhez a sötétkék szürkésfekete 320 TE-hez. Akkor még nem is érdekelte különösebben az autó előélete, talán ez érthető is egy olyan országban, ahol nem kell zsáknyi szerencse ahhoz, hogy…..
Kelemenn 2009.08.04 16:42:16
@zöldi: Meg tudlak érteni, nekem is kéne! :-)
Az Oldtimer Expo szervezői remek programokat szedtek össze a szombati napra. A Vasúttörténeti Parkban nagyjából mindent fognak szerelni, Kacsát, Minit, Jaguar E-Type-ot. Azonban a hasonló rendezvények valaha volt legmeghökkentőbb műsorszáma este hétkor következik: az úgynevezett…..
Kelemenn 2009.04.17 09:00:56
@Inner Circle: Igen! Igen! ilyet is akarunk! :-)
Belsőség A legyőzhetetlen 2009.02.13 09:53:00
  Elgondolkoztak-e már azon, miért vettek olyan sokan bogárhátú Volkswagent, és miért rajonganak érte ma is annyian? Ez a sárga kocsi új kora óta egy családnál van, megjárta már többször a poklot és a mennyországot. Most bezárult a kör, újra új autó. Bogár-teszt,…..
Kelemenn 2009.02.13 13:25:54
@Csikós Zsolt:

gondoltam, hogy nem leszek népszerű a véleményemmel, de ez van.

Tény, hogy nem lehet egy ilyet racionálisan megközelíteni az emlékek miatt.
Csak gondolom, hogy jóval kevesebb szívás lett volna úgy a munka.
Pl. telhetett volna új kárpitra...
Így mint emlék más.

Ettől még birom a sztorijaidat, örömmel olvasgatom.
  Miért utálják a furgonosokat a többiek? Gyorsak, rutinosak, nem félnek a kockázattól. Ritkán is esnek pofára, de akkor nagyon. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Úgy látszik nem csak minket érdekel, hogy hol van Budapest valódi határa. A Magyar Hírlap információi szerint a Fidesz vezérkara négy lehetséges modellt vizsgál a fővárosi önkormányzati rendszer átalakításával kapcsolatban: 1. "megmarad a huszonhárom kerület, de bizonyos…..