Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borkostolo2

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
Izgalmas játékot indított az Afrikai-Magyar Egyesület. Aki elolvassa Frei Tamás A megmentő című regényét és helyesen válaszol öt kérdésre, részt vehet egy sorsoláson, amin három egy főre szóló afrikai kalandtúrát lehet nyerni személyesen A Riporter gájdolásával. Az Ördög…..
borkostolo2 2010.10.29 04:24:03
@makkoska: Gondolja a proli,aki ámulva nézi a gazdagokat.
Adriennt nem irigyeljük, amiért - pont egy pénztárca vásárlása közben - a pénze elindult, de nem érkezett meg a divatbolt számlájára. Velünk ilyen még sohasem történt, bár a lebegést vízi lényekként nagyon szeretjük. Azt az egyet nem egészen értjük, hogy ha ez az összeg be…..
Drága Doktor Úr!Kérem nézze el, hogy levelemmel zavarom! De állapotom kétséget kizáróan furcsa, mi több, már-már számomra is aggasztó! Pedig szedem azokat a természetes alapú kiegészítőket amiket felírt. Csalódással állapítottam meg, hogy egy centit sem nőttem, cserébe…..
borkostolo2 2010.10.23 05:43:35
Miután véget ért a tévétörténelem egyik legnagyobb sorozata, a LOST, sírtunk mindannyian, és vártuk az utódot, aki majd kitölti a hatalmas űrt szívünkben és lelkünkben.Bármilyen sziruposan is hangzik ez, tényleg így van. Nos, már tavaly megpróbálták ezt a Flash…..
Michael Knight Jöttmentalisták 2010.07.19 20:21:00
Amikor lecseng a forradalmi láz, amikor minden népnyúzó feje már a porba hullott, amikor az előző rendszer kiszolgálóit mind elűzték és a plebs is kiünnepelhette magát, akkor jön az a rész, hogy most akkor kormányozni kellene. Meg felépíteni egy működőképes rendszert.…..
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
borkostolo2 2010.07.05 18:59:53
@whiterose: Gondolom, mert rá akar lépni a pénzt kikövetelő orvosk farkára. (Nem az utólag pénzől van/volt szó.) Az meg nyilván nem tetszik nekik. Nekem meg az nem tetszene, ha előre megmondanák mennyit is adjak az ingyenes ellátásért.
borkostolo2 2010.07.06 05:21:11
@picur3ka/mesterhazymiklospart: Igen. Elég szánalmas szegény, dehát vannak ilyen emberek.
borkostolo2 2010.07.06 05:23:07
@netsrot5: Ez, rendkívül intelligens vélemény.
Modorosblog Az expasim 2010.06.15 07:00:00
-Na nézzenek oda - mit eszünk ma, Bazsi? -Karbonárát, én csináltam. -Komolyan? De ügyi vagy. Carbonara... e una Coca-Cola... A volt barátom is állandóan a konyhában sertepertélt - mondjuk ő szakács végzettségű is volt. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb dolgokat főzött…..
borkostolo2 2010.06.15 12:30:20
@mocc: Tévedsz.
borkostolo2 2010.06.15 12:34:39
@Animacs: Mert ez az általános. Persze, ha valki még milliárdos is, és úgy nagy séf, meg matőr kefélőbajnok, figyelmes és odadó társ és fáradhatatlan maratoni futózseni, akkor persze, lehet, hogy csak napi két-három órát dolgozik, azt is csak mikor kedve van. Viszont ilyenből,azt hiszem, Magyarországon egy sincs.
borkostolo2 2010.06.15 12:35:53
Olvasónknak nem válaszoltak, így hát hozzánk is eljutott végül a levél.Tisztelt Címzett!Tegnap (2010. 06. 01.) Vonattal érkeztem Budapestről Szolnokra, 21:45-re ért be a szerelvény. Szolnok állomáshoz  közeledve egy középkorú szemüveges, átlagosnál vékonyabb…..
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
borkostolo2 2010.06.13 05:30:46
@"autónepper": Pedig igaza van. A fajtádból kéne kevesebb. Nagyon büszke és öntudatos vagy, hogy neked autód van, de vedd tudomásul, hogy ma gyakorlatilag mindenkinek van, de néha gyalog is kell járni. A cigányok különb felfogásban vezetnek, mint te. De gondolom, csak autóban vagy ilyen nagyfiú, egyébként nyuszika lehtesz. Azoknak van szükségük arra, hogy autóval kiegészítve (a fizikai főlényt végre "kiharcolva"), végre nagyfiúnak érezhessék magukat. Szégyelld magad, hogy rád sem a kresz, sem az emberiesség szabályai nem hatnak, ha autóba ülsz!
borkostolo2 2010.06.13 05:41:28
@bunkó: Nem tudom, va n jogsid, vagy nincs, de a bizalmi elv az alapja a kresznek. Hogy ezt képtelen vagy felfogni, az téged minősít. Egyszerűen magát a közlekedést adályozza, ha valaki állandóan arra számít, hogy más szabálytalan lesz.
borkostolo2 2010.06.13 10:20:16
@bunkó: Csak azt tudom mondani, hogy a bizalmi el az nem lehetőség, hanem kötelező. Ha nem lenne az, az alkalanzása, akkor az önkéntes-önkényes "óvatosak" miatt rengeteg időt vesztenénk el. A szabályok világosak. Mindenki köteles azoka betartnai, akár tetszik neki, akár nem. Csak ezen az alapon lehet normálisan közlekedni. Az, hogy "figyelsz" az egy másik kérdés. Természetes, de hiába figyelsz, ha ötvennel mész át a zöldön és jön egy szabálytalan arc a piroson nyugodtan, akit a házfal miatt akkor veszel csak észre, ha késő. Midnen egyéb hasonló eset, ugynezen az alapon működik. Az elsőbségadás kötelező, nem kevesebb a piros lámpánál. Ha ezt nem fogadod el, akkor a valódi óvatosság csak az lehet, ha hiába van piros a másiknak, te lelassítasz tízre és megnézed megadja e az elsőbbségedet. Nem működik.