Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mage.hu

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az index mai interjújában sok dologról kérdezte a frappáns nevű Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnökét. Többek között az internetes szabályozással kapcsolatban is, aminek kapcsán Szalai elmondta, hogy egyelőre nem tervezik a facebook megregulázását.…..
Univerzális érvelési technika ostobáknak Elég gyakori, hogy azt tapasztaljuk, embertársaink panaszkodnak, és szidják a teremtőjüket. Nem, most nem arra gondolok, amikor az a téma, hogy miért alakult így az életem. Most arra gondolok, amikor az adottságaikat reklamálják: Túl…..
mage.hu 2010.07.23 10:25:14
@A Dina: Csak nem az elveszett energia bosszant?

És még az, hogy maximalista nem hazudsz magadnak 100% tévedhetetlenséget, mert úgy nem lehet fejlődni, és miután kitűnő képességeid ellenére megengeded magadnak, hogy a teljes (és vak) bizonyosság helyett egészséges mértékben kételkedj önmagadban, és ezt vállalod is, jön az idióta, és úgy viselkedik, mint ha ő lenne univerzum intellektuális középpontja?
mage.hu 2010.07.25 21:33:09
@MISTER: Már tudom, mire gondolsz, melyik embertípusra.

Arra nem ismerek megoldást. Sem beszélgetni, sem vitatkozni nem érdemes ott, ahol nincsenek szabályok.

Az ilyen ember részéről nem a rutin, hanem a szabályok hiánya a fegyver. Ha kiviszed az utcára, és mutatod, hogy kék az ég, arra is képest azt mondani, hogy: "Nem, piros."

Az ilyet, sajnos, tényleg hagyni kell, nem tudok működő módszert rá.

Illetve de, egyet tudok: jól megvered.
A bloggerek 7 típusaLélektani elemzés és tipológia következik, mely a bloggereket osztja fel annak alapján, hogy milyen mozgatórugó alapján publikálnak új bejegyzést.Tematikus BloggerŐ felismerte, hogy sokat netezik, és mindehhez még van valamilyen idegi becsípődése is. Merthogy…..
mage.hu 2010.07.21 21:16:53
@Mamzel: Igazad van.

Azért jutott eszembe, mert a türelem-gyakorlásban mindketten pont ugyanazon személyekkel szemben voltatok nagyvonalúak, de ezt tényleg nem kellett volna idekevernem.
 Mi az igazán fontos a nőnek? Anyukám azt tanította, hogy aki engem nem bántott, azt nekem sem szabad bántani. (Ebből már egyedül raktam össze azt, hogy aki viszont igen, azt üssem, ahol érem.)Már gyerekkoromban sem tudtam megenni a húst. Talán a nagyinál kezdődött,…..
 Hogyan szerezzük meg a konkrét kiszemelt pasit? Előfordul, hogy a pasival elakad a szerelmi szál. Olyannal, akiről amúgy tudod, hogy tökéletesen összeillenétek. Akár az idők végezetéig is tökéletes lehetne a párkapcsolat közted és közte. Mástól úgysem kapná meg,…..
Dina Valódi Tanácsai Férfi munka 2010.07.02 22:52:00
 Férfi munka (trilógia) (Ez igazából három bejegyzés egy füst alatt. Ha fárasztó számodra, olvasd egyesével.) Gyerekkor Egy asztalosüzemben nőttem fel. Ez úgy történhetett, hogy amíg anyukám külföldön énekelt, addig a nagyszüleim neveltek falun. Ennek…..
 Nő és fociszenvedély? És akkor Laci a 8. randin azt mondta:-Most már ideje lenne képbe kerülnöd fociban.- (Dina agyán átfut a felháborodás, és már a nyelve hegyén van, hogy megkérdezi a másikat, hogy mitől ment el az összes esze. Közben érzi, hogy az elhangzott mondat…..
mage.hu 2010.06.29 13:22:37
DelMare:@_DelMare_: Pár napja mondtam Dinának, hogy milyen fontos - ha nem a legfontosabb - szereplő vagy a blogján.

Dr. Watson, Sherlock barátja.

Ő segített nekünk érzékelni a géniusz elméjének mélységeit.
 Kik fordítják a filmeket? Hát leginkább azok, akik ugyan tudnak angolul, de magyarul nem. Illetve minden angol szónak tudják az első jelentését. Ezeket mondattá fűzik, és ami így kijön, arról azt hiszik, hogy az magyarul van. A leggyakoribbMár gyerekkorom…..
   Oltsunk banki ügyintézőt Budapest Bank, hivatalfejű fiatal pasi öltönyben, nagy banki öntudattal ül asztala mögött.-Jó napot kívánok! Miben segíthetek?-Jó napot! Kérem vissza a pénzem.-??? (A fejére volt írva, hogy kikéri magának ezt a slendrián…..
 Az Ördöggel randiznék Női oldalról nézve sok típusa létezik a férfinak. Van, amelyik maga az Ördög. Na én vele szeretek kezdeni.A játék neve sakk. Az első találkozáskor kezdődik a játszma. A táblát én hozom, és a bábukat is. Nagyon szép készletem van. Kinyitom a…..
mage.hu 2010.06.21 03:24:28
Dina Valódi Tanácsai Fotelérzés 2010.06.14 13:26:00
  Fotelérzés Van az úgy, hogy az embernek szüksége van arra, hogy belelovalja magát egy érzésbe. Csak úgy, mert épp ráér. Vagy inkább, mert nem ér rá. Mert például volna egy munka, amit semmi, de semmi kedve elkezdeni. Mert ugye, mennyivel jobb egy fotelban ülve…..
 Hogyan higgasszuk le azidegileg túlpörgött férfit? Kapom az e-mailt, amiben erőszakmentes kommunikáció tanfolyamra invitálnak. Most azt hagyjuk, hogy az e-mailt a kutya sem kérte tőlük, hanem erőszakosan belenyomták az olvasatlan leveleim közé a…..