Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MikE

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma (hétfő) este (19:00) a Hootersben vesszük fel a következő két tévéadás konfjait. Mit jelent ez? Levetítjük a következő filmeket: Ford Focus ST, Toyota Prius Plus, Komondor magyar világvége-wagen, és egy klasszikus szivar-versenyautó. Kikérdezzük a véleményeket,…..
A héten a BuBi szakmai fórumán ültem, és a másik blogunkra, az Egy nap a városbanra toltam az anyagot folyamatosan. Hátul gépeltem nagy buzgalommal, a gépből oldalt kiállt a 3G-s modem, vigyáztam, le ne törjem. Így telt az idő.Ha egy érdekes diát vetítettek a vászonra,…..
MikE 2011.09.25 10:03:03
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
Lassan vége a nyárnak, az idei pedig az első ilyen évszak 2007 óta, amikor nem kezd el új iPhone-t árulni az Apple. Akik eddig abban bíztak, hogy szeptember 7-én Jobs bemutatja az új készüléket, és egy-két héttel később már kapni is lehet a telefont, ki kell ábrándítanom: egy…..
Pillanatok alatt százezres nézettséget ért el a Youtube-on az alábbi videó: Érthető, hiszen a felvétel szerint a júzer az Apple svájci oldalán kattitngatva váratlanul az iPhone 5 weblapján találta magát. Van rengeteg kép, adat, szlogen, az egész rendkívül profi munka, nehéz…..
Annyira biztosra veszik a dolgukat a kínai gyártók, hogy a MICGadget állítása szerint már mindenhol megtalálhatóak a tokok a még meg sem jelent iPhone 5-höz az országban. Tegyük hozzá, a tokgyártóknak már elég jó tapasztalatuk van ezzel kapcsolatban, korábban sem futottak lyukra.…..
MikE 2011.08.01 09:34:09
@Repi: Böbaszna ha lenne.. elvesztené az értelmét az ájfón :D akkor nem is vennék :D jó ez így ahogy van :D megyek majd pestre elsők közt akarom megvenni végre az első ájfónom :D:D:D
MikE 2011.08.01 10:31:02
@Repi: jaja repi 1 használt szifon 4 1ghz-s procival nagyon jó még meg gyakorlatilag azé jön az új hogy legyen :D meg akkor még meglehet próbálni az ipod touch ot amin ugyan az az ios fut csak itthon 80ezeré kb
Ne kérdezzétek, én sem nagyon értem, mi értelme van, de a Mac Rumors szerint egészen biztos, hogy az Apple egy 15 colos szupervékony laptop bemutatásán dolgozik. Sőt, a munkák annyira előrehaladott állapotban vannak, hogy már csak a végső simításokat végzik, a gép lényegében…..
A szemfüles olasz rendőrség lefényképezte azt a motorost, aki a megengedett sebességet messze túllépve 616-tal száguldott. Az, hogy ez lehetetlen, egyelőre senkit nem érdekel.   A teljes sztori   A 26 éves Paolo Turina súlyos pénzbírságban részesült, és a…..
Egy tajvani teakereskedő vállalat egy Steve Jobséhoz hasonlító arccal igyekszik népszerűsíteni magát, aki teát vásárol, iPad 2-t nyerhet:Az eredeti videó már nem elérhető, ez a másolat sem hiszem, hogy sokáig kint lesz.Egyébként ez nem Jude Law?..
Az Asymco elemzője, Horace Dediu elkészítette a világ mobilgyártóinak piaci elemzését, ebben egy számunkra igen érdekes grafikont is találunk. Ez alapján az Apple a teljes mobileladásokat tekintve is világelső, ha a bevételt tekintjük, és negyedik, ha az eladott készülékek…..
Méghozzá elég gusztustalan módon. Én szóltam: HUMANCENTiPADTags: SOUTHPARKmore... Köszönjük KD-nek a borzalmas találatot. ..
Szar Blog Shit 2011.04.15 19:33:00
kakiii ..