Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antikbox

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy napos kirándulással csaknem évi kétmillió forintot nyerni? Lehetséges, ha egy aktív uniós kapcsolatokkal rendelkező kkv pénzforgalmának lebonyolításához például Szlovákiában nyit számlát. Ez derült ki miután nagyító alá vettük a magyar vállalkozói számlák…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
Meglehet a szépsége annak, ha az ember a Dubai Marina egy felhőkarcolójának tetején él. A tenger kék vizének látványára ébredni és a város esti fényeit látva zárni a napot olyan kiváltság, ami csak az extrém burzsujoknak jár. A 45 szintes, 179 méter magas Trident Grand…..
Antikbox 2012.01.22 20:35:10
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
Ezek szerint senki sincs biztonságban, aki külföldön dolgozik, ottani autót tart fent és néha hazalátogatna? Mai cikkünk blogposztja...
Antikbox 2012.01.11 21:10:53
@aFx: de ki lehet, épp néhány napja kaptam meg a lakcímkártyám amin a "lakhely: külföldi cím" van feltüntetve. személyi nincs csak útlevél. Nekem kint van a munkahelyem és ott is adózom. Magyar útlevelem van természetesen. Miért ne lenne?
A Software Update nem mutatja, sőt, nekem még az App Store-on sem jelent meg a frissítést jelző kis piros szám, de attól még elkészült a régóta várt óriási csomag a Final Cut X-hez. Az Apple nyáron bemutatott videóvágójáról azt kell tudni, hogy az egyrészt zseniálisan…..
A CET építése mindig is érdekelt: tetszik a formája, tetszik a funkciója, tetszik, hogy némi izgalmat hoz a lapos és unalmas modern budapesti építészetbe. Éppen ezért többször is írtam már róla: először, amikor kiderült, hogy milyen éttermek lesznek benne, aztán amikor…..
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Antikbox 2011.01.22 10:39:19
Antikbox 2011.01.22 11:50:37
@kultúrpesszimista: 166 om nem, de újonnan egy 146 igen. biztos sokkal jobb és más is a 166 de azóta csak német. Bár van ismerősöm aki hasonlóval botladozik. (mindig barkácsol valamit rajta) Nekem soha többet. Irigy mitől lennék kis huszár? Mert újabb és jobb autóval járok?
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..
Antikbox 2011.01.19 23:50:11
Szerintem a kényelemérzet fokozására a legalkalmasabb eszköz egy tévé. Ültem én már 7-es BMW és S Mercedes hátsó ülésén (persze csak mint átmenetileg megtűrt, csorgó nyálú pária), és tök jó volt, hogy mindenféle gombokat lehetett nyomogatni, akadt, amelyik elkezdte fűteni…..
Többen jeleztétek a blogon, és a világ minden részéről özönlöttek a twittek, hogy az iPhone elfelejtette őket felébreszteni 2011. január elsején, újév napján. A telefon elfogadja az ébresztési beállítást, de sztoikusan csendben marad az ébresztés pillanatában, semmi jelét…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Antikbox 2010.12.22 10:54:33
@Nancsi: Így van!!!
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
Antikbox 2010.11.20 09:38:40
@Dr Milton: mert szar
Nem árt vigyázni, mert ellepéték a netet mindenféle csalásgyanús ajánlatok. Most egészen konkrétan arra a hirdetésre gondolok, ami az Expresszen jelent meg. Erre:   A sztori ott kezd gyanússá vállni, hogy az eladó csak 79 ezer forintot kér egy itthon 161 ezer forintba kerülő…..