Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richie

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek keddre 2006.10.31 10:42:28
Rögvest két Studio60 hírrel kezdünk, az egyik szerint a cancel máris itt van, a szereplők legalábbis ezt pletykálják mindenfelé; ezzel ellentétes hír pedig az, hogy újabb 3 forgatókönyvet rendeltek be a nézettségét folyamatosan vesztő sorozatból (már csak 7 millió körül van,…..
comment:com Ne szójjá' be bazmeg! 2006.10.13 13:47:00
Olyan hírünk van, amiből az egyszavas pletykamagazinok egy hétig élnek, verekedett két színész, ihaj! Nincs is ezzel semmi baj, én ösztönözném pl. a Barátok közt/Sztárbox házasságot, csak legyenek a menetek között tangás bigék táblával, vagy tanga nélkül. Ráadásul nem is…..
Úgy vártam enne a sorozatnak a premierjét, mint kisgyerek a karácsonyt. Géppuskaszerű dialógusokat akartam, folyosón mászkáló és folyamatosan dumáló karaktereket, zseniális beszólásokat és cinikus kikacsintásokat - Aaron Sorkintól pedig mindezt meg is kaptam, hogy öntené…..
A képregényhősöket vagy szereti az ember, vagy nem, köztes út nem nagyon van. A Heroes éppen ezért egy bizonyos rétegnek nagyon hamar a kedvenc sorozata lehet, míg egy másik (szerintem jóvan nagyobb) csoport azonnal elkapcsol egy másik csatornára a repülő emberek meg halhatatlan…..
Mindenki emlékszik az öt évvel ezelőtti eseményekre, utóhatásukra, a sokkra, ami a támadást követte, de milyen hatással voltak az események arra a médiumra, ami oly nagymértékben meghatározza mindennapjainkat és még inkább az amerikaiak mindennapjait? Az persze nyilvánvaló,…..
comment:com Moslék a sitten 2006.08.24 09:30:00
Írtunk már róla mi is, sztárolták ezerrel, ez folyt a csapból is - itt a Szökés, a tavalyi évad egyik meglepetés-sorozata, az ártatlanul elítélt testvérét a sittről kimenekítő Michael Scofield története. Az RTL egy-két promója elég otrombán lelőtte az első rész végének…..
comment:com Szex és tarsoly 2. 2006.08.17 21:00:00
Ezen a héten mutattuk be kedves olvasóinknak azt a pajzán, de ugyanakkor "hazafias" posztert, ami a Magyar Mérce közepét díszíti. Rajta egy csillogó szemű magyar menyecske, aki majd' megőrül a tejjel-mézzel folyó, árpádsávos Nagy-Magyarországért, ami a feje mellett…..