Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orosz69

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A véres norvégiai eseményekkel természetesen tele van az Internet. Számos blogger és hírforrás ragadta meg a lehetőséget arra, hogy - természetesen az áldozatoknak szóló részvétnyilvánítás mellett - saját szempontjából "csámcsogjon" a történteken, legyen szó akár az…..
orosz69 2011.07.30 15:25:03
@Gungnir: én ez alapján inkább katonai fegyvernek gondolom elsősorban

en.wikipedia.org/wiki/Ruger_Mini-14
orosz69 2011.07.30 17:04:13
@folti_: köszi az infót, így már számomra, fegyveranalfabétának is kerek a történet
mindenesetre vadászpuska ide vagy oda, ha egy civil kezében látok egy ilyen fegyvert ilyen-olyan tuninggal megfejelve én továbbra is inkább egy péniszhosszabbítót látok benne, mint vadászfegyvert vagy még kevésbé önvédelmi célra tartott fegyvert
orosz69 2011.07.30 23:10:16
@Rammjaeger83:
"Az majd akkor lesz, ha nálunk lesz annyi (illegális) munkalehetőség plusz jóléti juttatás, hogy a muszlim bevándorlónak megérje idejönni és ittmaradni ahelyett, hogy továbbmenne nyugat felé. Erre pedig várhatunk egy darabig, az biztos."

nem feltétlenül, pl baromi sok huszonéves arabországbeli tanul magyar egyetemen(nem csak Pesten!), mert nevesebb/nem rászoruló nyugati egyetemre nem kellenek, az állam vagy a saját családja fizeti az ő mércéjükkel nevetséges magyar költségtérítést, a magyar egyetem meg kétkézzel kap utánuk
ha bemész bármelyik nívósabb magyar egyetem büféjébe jó eséllyel látsz arabokat lebzselni,
ezeknek jórésze tanulás után itt ragad(nyelvet megtanulja valamennyire, pénze megvan az érvényesüléshez, kényelmesebb meg könnyebb itt, mert azért mégiscsak Európa), belefog valami bizniszbe és ezer százalék, hogy a sajátjait fogja foglalkoztatni
nem kell azt gondolni, hogy gyroson kívűl másban nem nyomulnak vagy nem fognak a jövőben
persze tisztában vagyok vele, hogy itthon nem lesz sose olyan mint a német helyzet, de azért nem árt szakítani a lila ábrándokkal
Nagyjából ez a kérdés merült fel bennem, amikor két olyan weboldalt is találtam, ahol amerikai jogászok kérik azok jelentkezését, akik instabil talpú illetve Reebok Easytone terméket vásároltak, és feltételezhetően amiatt szenvedtek valamilyen sérülést. Íme a két oldal:…..
Jelenleg úgy tűnik, hogy az Ubuntu Linux következő verziójából kiteszik a Synaptic csomagkezelőt, de egy csöppet sem kell bánkódni emiatt. Egyrészt bárki feltelepítheti utólag, ha ragaszkodik a kissé ódivatú, ám rendkívül jól kezelhető megoldásokhoz. Másrészt ott van…..
orosz69 2011.07.08 05:59:21
@valójábannemberci: én ugyan nem vagyok szerkesztő, de engem érdekelne
Két héte tartották meg az LA Screeningset, azaz azt a szakmai bemutatót, amin a gyártó stúdiók az USA-n kívüli vevők elé tárták portékájukat, hogy azok a pilotok láttán válogathassanak közülük. Ezek az eseményen természetesen a Tv2 és az RTL is képviseltette magát, ez azon…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Éjszaka van San Francisco-ban, rendőrségi diszpécser jelenti, hogy 35 év körüli, nagyon megvert és fejlövéses férfi holtestet találtak a Presidio parkban. A helyszínre érkező két ballonkabátos férfi nézi a holttestet, és az egyikük azt mondja: Szólni kell az FBI-nak, megint…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Fura közjáték vezette fel a ma reggeli Mokkában az összenőtt női szemöldök világbajnoka, azaz Kiszel Tünde legújabb fellépését. Vujity Tvrtko, aki most éppen a Tv2 reggeli műsorában haknizik, már a felkonfban elküldte az anyjába a naptárjaiból és kvázi celebstátuszából…..
Rendbe jött, és pénteken már egy vadvédelmi központba került egy két hónapos tigris, amelyet egy nő csomagjában találtak meg a bangkoki repülőtéren - közölte szombaton a BBC. A thai hatóságok bejelentése szerint a kölyköt a központban fogják felnevelni, de arra nincs sok…..
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
orosz69 2010.08.27 20:04:16
@sárgarigó: fejtsd ki légyszíves, érdekel, de értelmesen, ne csak így odavetve: mi demagógot találtál bennem?
orosz69 2010.08.27 20:05:59
@sárgarigó: légyszíves fejtsd ki miért vagyok demagóg, érdekel, de ne csak így odavetve, ebből még nem tudok épülni
Elegem lett a nagy melegből és felköltöztem nagynénémhez a hegyekbe. Hűvösebb van,csend van és ide még a szúnyogok sem jönnek.Nagynénémről annyit kell tudni, hogy fiatalságát külföldön töltötte, két boldog házasságvan a háta mögött, most egyedül él. A hatvanon túl már…..
Szar volt a döntő sajnos, ellentétben a vébével, ami viszont összességében kiváló lett, izgalmas, pörgős és sok gólos. Fura érzés, hogy világ legjobb csapata nyert ugyan, de nem azzal a szeretetreméltó játékkal, amivel az utóbbi években mindig. Mintha valami olasznátha…..
orosz69 2010.07.12 01:47:23
A franc essen a pofájukba! - dühöngött Lacika a fotelben és töltött magának még egy kis sört, mert már lement a hab a korsóban. A meccs elején felolvasott antirasszista nyilatkozat borzolta a jámbor szurkoló idegeit. Ez a jóember azonnal a plafonon van, ha a rasszizmus kerül szóba,…..