Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(f)ordítógép

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyönyörű dolog a kötelező biztosítás. Gyakorlati haszna nem sok van, hiszen ebből aztán a legritkább esetben rendeznek bármilyen kárt, viszont visszamenőlegesen be lehet hajtani. Gergelynek az Allianz úgy mondta fel a biztosítását, hogy nem is tudott róla. Jóhiszeműen…..
Az igazi Homár-olvasó részeg dülöngélés közben is megmarad felajzott riporternek. Harryjános aranykoszorús Homár-olvasó, hiszen a Sziget tudatveszejtő poklában is Naiv Ügyfél maradt, és két kínaigyanús fordítást fotózott nekünk:   Fogadd szeretettel a…..
A pesti modoros illegális plakátmatricázók akcióját láttuk már karácsonykor, és Bogi fotója szerint humorérzékük azóta sem javult drasztikusan: ha nem látszana jól mer nem tudtam rendesen lefotozni, a kis sargaban ez all: ...a tojással játszanom könnyebb, mint visszasírni…..
Annyiban tér el a véleményem a cikktől (mivel én vezettem még a szerzőn, Jermann Kálmánon kívül), hogy a motorja határ szar, legalábbis ebben a nagy bódéban. Semmit nem megy, de konkrétan semmit. Elinduláskor az egyes padlóval először meg sem indul, aztán picit megindul, majd…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
(f)ordítógép 2008.03.07 13:03:22
Sokáig én is ilyen népnevelő dolgokat műveltem...aztán az M3 autópályán megváltozott a dolog. Sok km-es sor, lépésben haladás, büdösbunkók persze rögtön nekiállnak a leállósávban előzni a sort. Félig kihúzódtam a leállóba (azelőtt ezt párszor már eljátszottuk, mindig működött), és lépésben haladtam a sor mellett. Persze a terepjárós büdösbunkók simán kikerültek a füvön, de ennyi belefér. Egyszercsak odaér mögénk egy Mondeo, villog, dudál, én meg nem megyek tovább lépésben. Odaértünk a balesethez, ami miatt a dugó volt, visszasoroltam, gondolván, 50m-re áll tőlünk a motoros rendőr, innen csak nem előznek tovább. Erre a mondeós bevág elém, megáll, kipattog belőle 4 megtermett kopasz és elkezdik ütni-rúgni az autót. Ketten voltunk asszonnyal, esélyünk nem lett volna ellenük. Persze ő ekkor már telefonált, az ügyeletes rendőr közölte vele hogy most nem tud küldeni senkit, mert nincs emberük, de adjunk egy telefonszámot...közben leléptünk, letértünk a pályáról és a régi 3-ason haladtunk tovább. 20 perc múlva csörög a telefon, az ügyeletes volt: veszélyben vagyunk-e még, mert tudna embert küldeni? Na itt telt be a pohár...azért a Mondeo egyedi rendszámát még bediktáltuk - azért jó az egyedi, mert könnyebb megjegyezni :) Lényeg: azóta nem emberkedek, nem tudhatod, hogy karcolás-kerékleeresztés-kromofágozás közben mikor botlik meg a tulaj véletlenül és szúr torkon háromszor...a gyerekemet meg én akarom felnevelni.
Ha hivatalos bírósági iratot az előírt több helyett egy példányban postázunk, azzal rettenetes bürokráciai folyamatot indítunk be. Géza kilenc lépésben határozta meg a fénymásoló hiányából származó bosszantó ügymenetet. Ebből a naív becslésből az látszik, hogy még…..
Boglárka elmondása szerint a Jysk bútorüzletben tanúja volt, ahogy az üzletvezető némi ordibálással egybekötve elhajtott egy nyugdíjas vásárlót a kerti székével együtt. A cég honlapján 2 év szavatosságot vállal minden termékére, jótállást viszont csak a 10 ezer forint…..
"Egy mávos alkesz hozta tegnap a videó presszóba" - írta le Sixx, üdítően szomjasgyörgyös modorban, a fenti, titokzatos értemű, nagy jóindulattal backdoor kommunikációnak is minősíthető üzenet történetét. Ha a tömegben van mávos származású olvasó, kérjük…..
Ezt a zseniális kordokumentumot Csaba mentette meg az örökkévalóságnak. Vajon mire gondolt az ügyintéző, amikor továbbította az ügyet a Hódosi Ügyvédi Iroda felé? Az Intrumnak a túlvilágon is vannak emberei? Vagy klónozzák ilyenkor az ügyfelet, hogy fizethessen? Az Intrum…..
Anomáliahegyek repülőjegyvásárlásilag. Kicsit furcsa, hogy K. nem tudott egy évvel előre jegyet venni oda-vissza Pekingbe a Malévnél, hanem csak egy másik dátumra. Az is furcsa, hogy akkor még ingyenesnek ígérték a másik dátum későbbi átiratását, ami aztán 25 ezer forintra…..
(f)ordítógép 2007.11.16 12:33:55
Az orrtúrásnál és a kényszeres pöcsrendezgetésnél is csúnyább szokása egy csomó magyar kereskedőnek, hogy pénzért próbálnak elsózni olyan cuccokat a hülye vevőnek, amiket ingyen kéne adniuk. De miért ne keressenek pár ezrest azokon a palimadarakon, akik nem nézik meg rendesen…..
Ugyan tegnap volt a sok autós sztori, ma is lesz egy, mert befutott végre egy Budapesten kívüli parkolási anomália. A módszer ugyan lehet ismerős, de a helyszín ezúttal Gyöngyös: Sajnos úgy tűnik, a vidéki városok továbbképzésre járnak a fővárosi parkolási társaságokhoz,…..
Találkozott már vki olyan ingatlanbecsléssel, ami kicsit is közelített a valósághoz? István például minősítetten hátrányos megkülönböztetésben részesült Zuglóban: Párommal úgy döntöttünk vásárolunk egy lakást, pontosabban lízingelünk egyet – ingatlanfedezetűt -…..
A Homár szereti az egzotikus ételeket, így biztosan kifőzte volna a nyomokban rovarokat tartalmazó barnarízst, de Droopy válogatósabb: Bár, mint tengeri élőlény, Te nem vagy rizsfogyasztó, de talán okulás lehet a többiek számára, akik a hagyományosnál egészségesebbnek mondott…..
"Munkásai többnyire a lapátra támaszkodva dohányoznak? Az elhordandó domb az este végére nagyobb lesz?" Már a bevezető szöveg elvarázsolt minket a Checkingsystem oldalán, ami utána következik, az egyenesen világszám. A XXI. század lehetőségeitől megszédült…..
Bizonyára hallottak már jóságos alapítványokról, akik ilyenolyan beteg gyerekek nevében szedik be a milliókat. BB a Deákon ennek egy kezdő változatával találkozott, akik azonban már alkalmazzák az amerikai adományozási technikát. Az adományozók egy nyilvános listára vezetik…..
Fura, de eddig nem halmozták el a Homárt jófajta társasházi backdoor-üzenetekkel, így Gábor a területi nyertes a gondnok ultimátumával. A közös költség nemfizetése tipikusan olyan stresszforrás, amit levelezőlistán anyázás hiján (pedig ha tudnák...) a következő…..
Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolható módszer, amihez azért nem árt, ha megvan a büntetés befizetésének igazolása. Kedvenc részünk a "Ha a befizetest igazolo szelvenyekre kivancsaik, egy elozetesen egyeztetett idopontban lakhelyemen bemutatom kepviselojuknek." Hajrá…..
Szőrszálhasogatás vagy lenyúlás megakadályozása beszólni, ha a 690 forintos szendvicseket 700-ért számolják? Egy újabb örök kérdés, ami Péter melegít fel alant: Helyszín: Hajdúszoboszló, állítólag Európa legnagyobb fürdőjének gazdája, rengeteg turista, valamint…..
Teljességgel beláthatatlan, miért akar vki ingyenes csengőhangszolgáltatásra előfizetni, amikor gyakorlatilag az egész világ egy nagy ingyenes csengőhang. A héten mégis 3 naiv ügyfél futott be a témában: ketten a Mobi.Dadára találtak rá, meg a rend kedvéért van egy jambás…..
(f)ordítógép 2007.07.21 08:31:22
még egy tipp: ha elkészült a hang (ajánlom az AUDACITY progit...free, lehet vágni/effektezni/konvertálni) akkor a telefon formátumában mentés ÉS ha nincs adatkábel/bluetooth stb. akkor www.mobile9.com Létrehozol egy felhasználót, majd feltöltheted a művet. Telefonod WAP böngészőjébe (elég a wap előfizu, nem kell net!) wap.mobile9.com/ Itt a wml download-ot választod. Ezután megnézed a feltöltött file oldalát PC-n, lesz ott egy ilyen sor: WAP ID. Ezt a telón beírod a WAP ID sorba, és jön is lefele...kb. egy éve használom, egy filérbe nem kerül, hang/kép/képernyőkímélő/témák stb... JA, HA NEM SAJÁTOT AKARSZ FELNYOMNI, CSAK TALÁLSZ AZ OLDALON NEKED TETSZŐT, AKKOR REGELNI SE KELL!!!