Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vilendor

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csúnyán elbukott a fideszes jelölt is a nyóckerben. Csak ezt senki sem hangoztatja. ..
Vilendor 2018.07.11 11:22:40
@citrix:
Jó hát nem juthat mindenkinek egy Merkel (Stasi tartótiszt), egy Juncker (idült alkoholista), vagy egy Verhofstadt (lol), legyetek büszkék rájuk
A mai cikkünkben a férfiolvasók számára szeretnénk kedvezni,bár a hölgyek is példát vehetnek róla, ugyanis egy német rendőrhölgy fotósorozatát hoztuk el nektek, akinek a fotóitól szinte felrobban az Instagram. Adrienne Koleszar Németországban teljesít szolgálatot. Gyönyörű testének köszönhetően…..
Subba Napod 2016.03.29 11:01:36
Nem csak az elet, a film is fosy B)..
Vilendor 2016.03.29 13:04:03
Awwwwwww szegény :(

Pedig még ő volt a legjobb az egész trágyadombban... ami sokat elmond....
Subba Boldog nyuszit! 2016.03.27 13:18:43
Vilendor 2016.03.27 19:33:12
@Malac van eladó:
Azért nem feltétlenül kellene ebben a korban kezdeni, 8-10 éves korukig nem is értik a gyerekek a halál fogalmát. Viszont fasza pszichopatát lehet így belőlük nevelni
A Vinyl eheti, egész pontosan 6. részében  Doktor House és mindenki kedvenc 13-masa ledobta a textilt. Igaz, cselekedett már így kamerák előtt (pl. Harmadik fél, Alpha Dog), de ezúttal teljes valójában látható. A "Tovább" mögött megnézheted, ha még nem láttad:..
Vilendor 2016.03.24 23:21:41
@agyramegy:
Nem lehetsz ennyire buta....
en.wikipedia.org/wiki/Merkin
Nálunk meg a nagy béna jazzbalett :D  ..
Laslavic Tímea A töltött káposzta amolyan nemzeti ételnek számít Romániában. Egyáltalán nem túlzok, ha az mondom: a románoknál nincs ünnep töltött káposzta nélkül. Meg úgy egyáltalán semmilyen esemény. De tényleg. Szilveszter? Karácsony? Húsvét? Születésnap? Disznótor? Lakodalom? Keresztelő?…..
Hogy jó volt-e a 2015-ös mozis év? Nehéz kérdés. Viszont egy valamiben biztos vagyok: a változatosságra nem lehetett panasz. Utóbbiról alighanem a listám is tanúskodni fog, lévén egysnittes stílusbravúrtól kezdve Herzog alkotásait idéző amazonasi spirituális úton át egészen a…..
Miután jól letermékenyítette a volt feleséget (hétszer!), szépen kijött, mint transzgender, aki nő, aki aztán egy hat éves kislányként, nevelőszülőknél él negyveniksz évesen, mert bazdmeg, azért B) Követed?..
Orbánék következetesen bevándorlóknak hazudják a közpénzmilliárdokba került nemzeti konzultáció óta a menekülteket. A fideszes kormányzati propaganda ma ott tart, hogy fideszék mentenék meg az iszlámtól és a terrorimustól azt az Európát, aki - érthető módon - megveti a…..
Mert ha Lara Croft a női Indiana Jones, akkor Cate Archer minimum James Bond szexi kiadása. A No One Lives Forever játékok hősnője a háttértörténete szerint valaha betörő volt, de aztán pandúr lett belőle, a Unity nevű titkos szervezet első női ügynöke lett. A kémnő 2000-ben…..
Vészriadóval nyitunk az áltudományos részleg főhadiszállásán, New Yorkban. Az embernek alig van ideje összevonni szemöldökét, hisz a főhadiszállás eddig Bostonban volt, máris Sebhely Charlie vágtat be a terembe és helyzetjelentést kér. Egy operaházban rendellenes energiajelet…..
Az utóbbi időben volt pár karaj akciójáték a blogon, emiatt a logikai játékok kicsit hanyagolva voltak. De nem sokáig, ma kettőt is posztolok, mindkettő párperces lazításokra jó. A Catalan egy minimalista próbálkozás a gráfok világából: adottak csomópontok, amiket élek…..
Nicola Tesla zseniális tudós és feltaláló volt, gondoljunk csak a hatalmas szikrákat vető Tesla-tekercsre (a Csodák Palotájában megtekinthető egy). A Tesla Death Ray is előtte tiszteleg, amennyiben böhöm nagy szikrákkal kell lezúzni a bázisunk felé támadó embereket, tankokat és…..
Állítólag a láma (mármint nem a Dalai, hanem az állat) csak fekete-fehérben lát. Kevesen tudják, hogy ez nem igaz: valójában minél gyorsabban szalad, annál jobban látja a színeket. Ez a Fade tanulsága, ami erre a szuper ötletre épül, viszont sokkal többet ki lehetett volna hozni…..
Subba Utolsó vacsora 2011.01.07 11:00:00
James Reynolds képei, kivégzés előtt álló elítéltek utolsó vacsorájáról...
Vilendor 2011.01.11 19:30:51
@Sir Zet:
Olvasd hozzá az elkövetett bűntetteket és máris nem annyira meghatóak.

14 éves lány megerőszakolása, kifosztása, meggyilkolása majd ezzel való hencegés után (ami lebuktatta) nem igazán bírt megérinteni, hogy szép szavakkal búcsúzik a feleségétől és gyerekeitől.

Vagy hogy a másik sírva búcsúzik szüleitől, miután hátulról tarkón és hátba lőtt egy eladót bolti rablás közben.
A "nyuszi a cilinderben" valószínűleg a legismertebb bűvésztrükkök egyike. A Houdinis Hat is ebből építkezik, és meg kell hagyni, meglehetősen jól. A feladat kezdetben csak a nyúl befedése a cilinderrel, aztán a 48 pályán előrehaladva hol pókokat kell agyonnyomni, hol…..
A karácsonyi szezon legbetegebb játéka következik, hölgyeim és uraim. A Poltergifts várvédő játék, csak ebben az otthonunkat kell megvédeni a karácsonyfa alatt megelevenedő, horrorfilmbe illő ajándékoktól, úgymint késes baba, karmos-agyaras mackó és társai. Szerencsére olyan…..
Vilendor 2010.12.24 09:40:49
@laccc:
Tízből kilencszer simán megcsináltam az utolsó pályát.

Az a trükk, hogy csak azt a csomagot nyisd ami már mocorog, hogy be tudd osztani a fegyvereket. Ha találtál egy jót, végig kihasználni és mikor esne szét akkor kell nyitni egy jó csomagot. Maxolva még a legszarabb is elég arra, hogy kibírd vele amíg jön egy jobb... kivéve talán a vízipuska, túl lassú :D

Amúgy shotgun > láncfűrész > krikettütő > szögbelövő > bumeráng > fém baseballütő stb
A karácsony harmadik napja az, amikor az embernek már a fülén is bejgli ömlik, levegőt csak szuszogva vesz, és a halászlé vagy a közértben vett kilós szaloncukor gondolatától is kirázza a hideg. Ilyenkor tilos bármit is csinálni, a távkapcsoló emelgetésénél és a gombok…..
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Vilendor 2010.12.21 11:28:32
@efes:

Láttál te már igazi népszavazásról reklámot a TV-ben, ami nem egy párt érdekeit szolgálta?

Sosem engedheti meg magának egy közember, hogy reklámidőt vegyen egy köztévében.

Ha pedig a gyurcsány féle "5 millió román jön hozzánk" féle antimagyar reklámokat akarod előrángatni, akkor az igenis egy párthoz köthető politikai hirdetés. Ne lehessen már egy pártot kiszolgálni közhasznú reklámnak álcázott maszlaggal.
Vilendor 2010.12.21 11:39:03
@Gerzsonka:
Jajj, hagyjuk már ki tűnt fel meg ki nem az m1-ben... mindig azoknak az emberei tűnnek fel abban a retek tv-ben, akik épp kormányon vannak..
Hadd ne kelljen előrángatni a napkeltés meg a többi példát. Népszavazásról volt szó, nem arról, hogy a közmédiába kik vannak.
Vilendor 2010.12.21 11:45:22
@Paradoxon88:

Tökéletesen össze foglaltad.
Egy jól megtervezett balos hadjárat szemtanúi vagyunk. Mondjuk megértem őket, évtizednyi média uralom után meg lesz szorongatva a tökük, ideje volt.
A Tentacle Wars olyan stratégia, mint a Nano Wars és tarsai: bázisainkról kisebb seregeket kell küldenünk más bázisokhoz, hogy elfoglaljuk azokat, és úgy kell taktikázni, hogy az ellenfeleknél gyorsabban erősödjünk. A bázisok azonban itt mikrobák, a seregek pedig csápok, és egy…..
Úgy vagyok én a hasbeszélőkkel és kesztyűbábokkal, mint a vakondokkal, jó, van, érdekes, de alapvetően felesleges dolog, ha nem lenne, nem hiányozna az emberiségnek. Ez persze csak egy vélemény, az meg olyan, mint a segglyuk, és mindenkinek van belőle, a lényeg az, hogy a Comedy…..
Azért adtam ezt a címet, mert a Toxers nem egy különösebben nehéz játék. Egy űrrovarok által megszállt város kerületeiben kell a négyzetekre osztott terepen tárgyakat és túlélőket keresni, meg persze irtani az alieneket. Ez nem lesz bonyolult, ha a közelharci fegyverek közül…..