Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atheist

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben egy szavazás keretein belül szerettük volna sorba rendezni Carpenter horrorjait a Ti segítségetekkel. Több, mint 370 szavazat érkezett, ezek alapján pedig egyértelmű sorrend alakult ki. A listára a 10 legjobb Carpenter-féle horror produkció került fel, lássuk is…..
A Jessabelle olyan szempontból semmiképpen sem volt szerencsés címválasztás (vagy pontosan igen?), mert azonnal a mindenki által várt Annabelle-re asszociálhatunk róla, pedig a két filmnek túl sok köze nincs egymáshoz. Annyi átfedést lehet bennük felfedezni, hogy mind a ketten…..
Atheist 2014.11.22 15:39:20
Ha nem csal az emlékezetem, két éve hallottam először a Nurse című horrormoziról, azt hiszem akkor jöttek ki róla elég érdekes poszterek. Már ekkor felkeltette az érdeklődésemet a nappal nővérként, éjszaka sorozatgyilkosként dolgozó nővérke története, de ezek után még jó…..
Az Aaron Eckhart főszereplésével készült újabb Frankenstein film kapcsán azt hiszem senki sem lehet boldog. A nézők azért, mert egy buta és CGI-vel felpumpált mű valamit kaptak, míg a készítők a 65 milliós költséggel szemben eddig 8 millió dollárt tudnak elkönyvelni a bevétel…..
Idén ünnepli 10 éves évfordulóját a Fostartály nevű gore/cock and roll formáció. Ennek és a karácsony örömének köszönhetően ránk zúdítják legújabb hangzóanyagukat a srácok. Természetesen lesz egy relase party is, a budapesti Underworld nevű helyen, december…..
Atheist 2013.12.24 12:55:31
Szerettem volna úgy kezdeni irományomat, hogy "manapság rengeteg a remake és ezek közül csak nagyon kevés sikerül jóra", viszont így ellentmondásba keverednék magammal, hiszen nem is olyan rég sikerült a Maniac új változatát is az egekbe dicsérnem. Most pedig itt van Sam Raimi…..
Geekblog Evil Dead (2013) 2013.07.02 06:00:00
„Ó, nézd, a vaksötét, dögszagú pincébe vezető csapóajtó csupa vér! Hé, menjünk, nézzük meg, mi lehet odalent.” Istenemre, ha az átlagember csak feleolyan ostoba lenne, mint az átlag horrorkarakter, az emberiség rég kihalt volna. Már Sam Raimi 32 évvel ezelőtti eredetijének…..
A héten, mint már említettük Nektek Greg Nicotero maszkmester horrorjait vesszük górcső alá és az 1989-es Intruder remekül beillik a sorba, sőt kifejezetten jó iskolapélda arra, hogy egy maszkmesternek mennyi dolga is akad. Azonban Mr. Nicotero mellett több szempontból is érdekes…..
Atheist 2013.06.24 23:51:40
A rémálom az Elm utcában egy csapásra híressé tette Wes Cravent, és ezzel a filmmel be is írta magát a horror rendezők halhatatlanjai közé. Sokan nem tudják, hogy már előtte is alkotott a műfajban, és olyan klasszikusokat tett le az asztalra, mint Az utolsó ház balra és a…..
Unalmas estémen megnéztem a régóta várt Dead Shadows-t, mondhatom nagyon csúnya pofára esés is lett belőle. A stáblista alatt már csúnyán káromkodtam, hogy egy ekkora szarkupacra vártam több mint egy évet. Csalódottságom enyhítésére és a francia horrorba vetett hitem…..
Atheist 2013.06.09 13:46:17
@Herschmi: Jah, az eleje nekem is tetszett, addig, amíg átváltott abba a művészkedő szarságba. Egyedül a zenék hozták a 70-es 80-as évekbeli szintet, maga a film egy minősíthetetlen időrabló:)
Subba Napi Video: FatCatFight 2012.04.20 15:08:00
Atheist 2012.04.20 18:26:26
 Rohangál egy-két ember Hollywoodban, aki van olyan helyzetben, hogy szinte bármit megvalósíthat, amit elképzel. Adam Sandler is közéjük tartozik, a Nagyfiúk esetében már történet sem kellett, csak összeszedte haverjait és elmentek forgatni, majd a kész jeleneteket egymásra…..
Az ember ilyenkor szomorúsággal gondol arra, hogy ennek a fickónak a filmjeiről írta a szakdolgozatát... Jó, a Deep Red meg a Suspiria csúcshorrorok, és a Tenebre meg az Opera is szuper, de 90 óta Argento csak rosszabbnál rosszabb filmeket készít. Az alábbi "trailor" láttán…..
Hogy Daniel Radcliffe vért fog hugyozni mire sikerül egyszer bárhogy másképp megjelennie, mint „a harrypotteres gyerek”, az elég egyértelmű. A The Woman in Black előzetesében is nehéz nem a nyámnyila Harry Pottert látni benne, amint Voldemort helyett most épp…..
Atheist 2011.11.24 18:13:49
@ringsider: pedig nem az:D
Geekblog A dolog 2011.11.02 14:00:00
Amikor először hallottam ennek a filmnek a készítéséről, úgy voltam vele, hogy valószínűleg vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz (az esélyek úgy kb. 10-90 arányban oszlottak meg). Nem lett igazam: a ’82-es Carpenter-klasszikus prequelnek álcázott remake-e tömény…..
Atheist 2011.11.05 14:22:29
@SoulMiner: horrorfilmben logikát keresni?:D
Közkívánatra ("búúú!") folytatjuk kissé egyenetlen időközönként jelentkező podcast-sorozatunkat, és erre mi sem megfelelőbb alkalom, mint Halloween közeledte. Rusznyákdzsí és jómagam csapata az ösztrogéngejzír Selmeczi Nórával egészül ki (twitteren emitt…..
Atheist 2011.10.30 10:13:48
@Maya--: nagyon szimpatikus vagy, telefonszámot szeretnék kérni:D
Az oldal mar nem szerkeztem tovabb, de aktiv marad.   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -    ..
Atheist 2010.11.02 10:58:02
Atheist 2010.06.24 12:37:15
Mr. Onetwo néven valaki(k) Belkovics dumával próbálják utánozni a mi telefonbetyárunkat. Szavazzátok le őket és húzzanak a picsába. Hallgasátok meg ezt a felvételüket (ezt a trágyát) és észre fogjátok venni a hasonlóságot: Színnel való szójáték: kék? nem ilyen…..