Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EzElégEgyedi?

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kijelölték azt a hetvennégy dokkolóállomást, ahol egy év múlva ilyenkor szinte ingyen lehet kerékpárt kölcsönözni Budapesten. A fővárosi önkormányzat cége által gründolt rendszerről hamarosan országos névadási versenyt indítanak, miközben a jelképesnek…..
EzElégEgyedi? 2010.06.24 00:23:36
Előkelő, szép, fiatal nő a vádlottak padján. Halálsápadtan hallgatja a vádbeszédet. - Elinor Katherine Carlisle - szól az ügyész -, ön gyilkosság vádjával áll előttünk. Bűnösnek vallja magát? A lány szeme előtt összefutnak az arcok. Úgy érzi, sűrű köd veszi…..
Ki irigyelhette szépségét, gazdagságát, boldogságát? Mindenki. Kinek lehetett több-kevesebb oka a gyilkosság, sőt, gyilkosságsorozat elkövetésére? A hajón szinte mindenkinek. S ha már Egyiptomban, régészeti leletek felkeresésére indult útnak gazdag utasaival a hajó, a…..
Jerry Burton repülőszerencsétlenség után lábadozik. Hála istennek nem lesz nyomorék, de felépüléséig nyugalomra van szüksége, ezért az orvosok vidékre küldik. Húgával, Joannával Lymstockban bérelnek ki egy házat. A városka legfontosabb lakói levizitelnek náluk, és…..
EzElégEgyedi? 2010.06.20 02:47:06
Testimese Első mese - folytatás 2019.06.10 09:14:00
  Felmentünk tehát L.-hez. Úgy tűnt, tényleg nem nyomul tovább, tartja, amit ígért. Leültünk egy kicsit a konyhában, beszélgettünk, varami harapnivaló is akadt. Barátnőm és újdonsült lovagja azonban nem sokára rá besomfordált az egyik hálószobába, s mi kettesben maradtunk…..
EzElégEgyedi? 2010.06.12 22:36:03