Regisztráció Blogot indítok
Adatok
löwen

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha jobban meggondolom Kanye West teljes egészében elrettentő példa, de most a képen is látható, hogy mi a bajom vele. Az énekes a King Tut kiállítást látogatta meg New Yorkban és arra gondolt, hogy e jeles alkalomra a legmegfelelőbb kiegészítő a szarkofághoz passzoló gigantikus…..
löwen 2010.07.09 18:50:25
@Mr Pé: a photoshop huszárok nem szoktak a tükröződő felületre figyelni úgyhogy ez nem ps a pasiból meg amúgy is simán kinézi az ember hogy tényleg így jelenik meg valahol.
A kezdésig elüthetjük az időt CR kedvenc dalával.   (Art director: Vilaghalo) Kevés elkoptatottabb kifejezés létezik a mai fociban, mint az "Európa braziljai", amiben a legfárasztóbb persze, hogy jó pár éve nem is igaz. Portugália 4 évvel ezelőtt az egyenes…..
löwen 2010.06.29 23:40:41
@gibson: Hát kb annyi időbe tellik mint nekem kimerevítettem a képet és ennyi már láttam is ráadásul én nem tudok tized másodperces időintervallumban tekerni csak másodpercesben szóval mire elkezd szaladni a gólja után már tudják hogy nem gól. Csak nem kéne befújni a lest hanem hagyni továbbfutni a játékosokat aztán ha már biztos bemondani.
Annyi időbe tellik mint amikor behúzzák a fekete vonalat tehát lényegében néhány másodperc alatt megvan az eredmény.
löwen 2010.06.30 04:48:07
@miklos.rabai: Igen ez nyilvánvaló csak az a baj amit a kommentátor is mondott hogy nem játszották vissza pedig ugye visszajátszhatták volna minden gond nélkül... így maradnak ezek a spekulációk
@jorraf: egyszerű optikai csalódás annyira hülye azért nem vagyok húztam egy csíkot a 16-osn aztán arrébb vittem a billentyűzettel, nem látszik párhuzamosnak de az.
@gibson: nah én ilyen videóbírót akarnék, és nem kéne minden meccsre csak a vb, eb, bl, olimpia és a hasonló egy nagy rangú rendezvényekre. Sima Hazai bajnokságokba nem kéne.
A technika adott, volt a tv-ben hogy a hőtérkép és egyéb adatok miatt +32 kamera figyeli a játékot nah ennyi kamerával pluszban már megoldható szinte minden...
Az a baj hogy a Fifa majd a lehető legrosszabb módszert fogja bevezeti amire az ég világon senki nem gondolt és ugyanúgy lesznek vitás esetek.
Arriva Rojos! Idegtépő győzelem 2010.06.21 19:24:00
Chile nem játszott igazán jól, és klasszikus értelemben véve nem volt ez jó meccs, sokkal inkább idegtépő. Mindez azonban teljesen lényegtelen volt, mert amikor lefújták a meccset, olyan feszültség szabadult fel minden Chile-szurkolóban, mintha egy szakadékból sikerült volna…..
Azzurri Menjetek inkább dolgozni 2010.06.20 19:57:00
 Ma délután volt szerencsém többek között egy római és egy leccei barátommal végigszenvedni a válogatott döntetlenjét és a címben szereplő mondat a két olasz nagy egyetértése révén született, ha jól emlékszem valami "parádésra" sikeredett Chiellini indítást…..
Múlt csütörtökön mutatták be Esztergomban az új Swiftet, és bár az autóval kapcsolatos adatokat remekül titkolta a gyár, azt tudni lehetett, hogy dög meleg, vagyis pompás motoros idő lesz. Felvettem a szép, püspöklila ingemet, hiszen Esztergom érseki székhely, aztán lementem a…..
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
löwen 2010.06.12 19:56:50
@cadix: Most tényleg ki kéne szélesedjen a kép? Mert egyik böngészőben sem szélesedik nálam. Mondjuk nem értek annyira hozzá de megnéztem a forráskódban és ott fix 660 szélessége úgy hogy lehet azért nem is megy a szélesedés?!