Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarantini

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1959. február 8-án született Ricardo Gallego Redondo, a Real Madrid és a spanyol labdarúgó-válogatott egykori középpályása...
1983. október 1-2., a hónap első hétvégéje A fegyveres erők napját ünnepeljük a héten - rendőrök és munkásőrök közös gyakorlaton..
1955. június 8-án született José Antonio Camacho, a Real Madrid és a spanyol labdarúgó válogatott egykori védője...
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Tarantini 2010.06.16 13:04:52
@redsectora: Ekkora naivitást, milyen csalás?! A hozzád hasonló arcokon látszik, hogy még életükben nem hallgattak végig taktikai értekezletet, nem játszottak bajnoki szezont, nem küzdöttek védőkkel szöglet előtt stb. Nyilván Bobby Robsonnak nem voltak trükkjei, aha, az ő angol válogatottjában csak az alkoholista Adams és Gazza, a félőrült Pearce meg a mészáros Butcher szerepelt, akik nyilván kizárólag szabálykönyvből melóztak.
Tarantini 2010.06.16 17:25:12
@sharpy72hu: Gyönyörű hasonlat, hatalmas gratula! Persze, a szögletnél elkövetett szabálytalanság elnézése egyenes arányban van azzal, aki gyilkol és megússza. Ugyanakkora a történet súlya... Egyéb épületes összevetés? Ha megdugom a nejed, de nem kapsz rajta, akkor sincs gond.