Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jerry82

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*UPDATE: újabb cikk ebben a témában - tapasztalatok, költségek Zajlik az ősz és kezdődik a fűtési időszak is. Ám én csak most dőlhettem hátra, mert eddig versenyt futottam az idővel, hogy még 20 fok fölött kiépüljön az új fűtésem. Dőlj hátra, vegyél magadhoz kávét, mert hosszú lesz, de a végére…..
Legacy IX. pakli elemzés: MUD 2014.04.07 15:12:19
“Future wars may begin in the air, but they will end in the mud.” - George Smith Patton IVAmikor a fenti idézetet először olvastam, azt gondoltam, ez is egy flavour text valamelyik kártyáról. Lehetne, de ez egy amerikai „hadvezér” bölcsessége, aki megjárta az elmúlt évtized…..
Számomra ez egy kiforrott, jól összeállt régi pakli volt, amikor tavaly tavasszal megismertem. Storm típusú pakli a Tendrills of Agony óta van, de Az Ad Nauseam kiadása volt a mai paklinak a kulcsa, előtte az Empty th Warrens segítette az irányt, de nem volt igazán erős laphúzó…..
Üdv! Az indexen találtam rá a blogra, gondoltam megosztom veletek is a tapasztalatomat, amit már az index fórumon megosztottam. Szerintem érdemes elolvasni, és tanulságos lehet nagyon sok pályakezdő, friss diplomás fiatalnak, ugyanis ahogyan HR-es köröktől visszahallom, a jelenség…..