Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krisztiket

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzetközi tervpályázatot írnak ki a dunaparton létesítendő technika-történeti múzeumra. A hír önmagában akár örvendetes is lehetne, a belőle kiolvasható kormányzati-döntéshozói szándék azonban több sebből vérzik, és szellemiségében, alapkérdésében, de már…..
Elkezdem a program fix pontjainak összeírását - mindenféle bővülés, alakulás, módosulás elképzelhető, némely épületlátogatások ♣ már leszervezettek, így azok köré épül a többi program. szerda - 10. 20:05 Keleti pályaudvar: vonatindulás,…..
Előre is elnézést kérek, a honlap hagyományaitól eltérően korhatáros publikáció következik. Hogy a borzalom a főoldalt ne csúfítsa el, ezért választottam inkább Paz Vegát nyitóképül - a Duna Terasz Lakópark alaprajzait kiskorúak, gyenge idegzetűek, labilis idegzetűek…..
Az alábbi pályázati tervet Tóth Kriszta volt kedves elküldeni nekem nemrégiben Berlinből. Egy komplex I. - II. - diploma tengelyen vonatoztunk együtt néhány éve, hogy aztán a (korábban itt már méltatott) berlini illetőségű roedig . schop architekten irodában landoljon. Az alábbi…..
Sevilla polgárai állítólag lelkesedéssel fogadták, hogy városuk egyik terét óriás, rácsszerkezetű gombaformák lepték el. A Plaza de la Encarnacíon újragondolására kiírt pályázatot, amelynek célja a város egy új fókuszpontjának kialakítása volt a területen, 2004-ben a…..
A Lámpaemberkék az NDK közlekedési lámpák kis kalapos figurái. Az újraegyesítés után lecserélték a nyugat semleges figuráira, időközben azonban Ampelmännchen nagyon népszerű lett, így visszaállították. Szuvenírboltokban gyakorlatilag minden elképzehető formában és…..
krisztiket 2010.06.12 16:09:11