Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katamara

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi nagy kedvencünket készítettük el a napokban, mégpedig a vadast. Maradt a múltkori nem disznóvágásból kolbász és az is belekerült. Természetesen csak viccelünk... teljesen más alapanyagokból készül a vegán vadas. Gyere, tarts velünk és az egyik legfinomabb ebéd recept lesz a Tiéd! Szószra…..
Totális a káosz a kormányzati kommunikációban, aminek legfőbb oka az, hogy mindenki ahhoz az emberhez próbál igazodni, aki reggel mást mond, mint este. Igen, Orbán Viktor totálisan összezavarja a sajátjait, így például a fáziskésésben lévő TV2 akaratlanul is beletörölte a lábát a miniszterelnökbe.…..
katamara 2020.03.15 10:29:41
@Grimbusz Makszimusz: Akkor te nagyon ostoba vagy mert nem olvastad a megoldást. Otthonról kellene dolgozni az olyan munkakörökben ahol számítógépen dolgoznak. Azt otthon is ugyanolyan el lehet végezni és a gyerekek is felügyelet alatt vannak. Együgyű fidesznyikpatkány.
Számonkérő, lekezelő, minősíthetetlen, ordenáré módon bántak a beteggel.. Vajon tényleg a fejétől bűzlik a hal? Tisztelt szerkesztőség!   Úgy gondoltam, ki kell, hogy írjam magamból az egészségügyi ellátásom alatt átélt tapasztalataim és benyomásaim, mert nem bírom magamban tartani, ugyanakkor…..
Ugye, a hétfői ülésen újra hallatott magáról Hadházy Ákos, és Kövér László házelnök se maradt szótlan ennek következtében. Az ülés során ugyanis Hadházy Ákos újra bevezette a tábláit, és belógatta az ülésterembe, pont úgy, hogy az a házelnök háta mögül premier plánba mutassa meg, hogy pontosan mit…..
katamara 2020.02.19 18:28:15
@Kivlov: Te viszont egy ócska seggnyaló fidesznyik vagy. Látom a sok hűbéres már elárasztotta az oldalt. Ezek nem vitapartnerek hanem lefizetett birkák akiket kiengedtek az akolból.
A kormányfő január 9-i sajtótájékoztatóján szólt arról, hogy addig nem lehet más felújítás az egészségügyben, amíg a kórházi várótermek kifestése be nem fejeződik. Kincses Gyula, az Orvosi Kamara elnöke (akinek a legutóbbi kamarai választáson aratott győzelméről korábban beszámoltunk), aggodalmának…..
katamara 2020.01.13 14:54:33
@pioneer2016: Hát te egy akkora ökör seggnyaló vagy hogy jobba nem is lehetne segget nyalni. Esetleg agylágyulásod is van ? Eszetlen fidesznyik birka.
katamara 2020.01.13 14:56:59
@pioneer2016: Úgyszintén azt kívánom egy ilyen ostoba alaknak.
Kevesen engedhetik meg maguknak a világon azt a luxust, hogy milliárdokat költsenek a saját hobbijukra. Orbán Viktor azonban úgy döntött 2010-ben, nem sajnálja az ország idejét, pénzét és energiáját arra, hogy az általa annyira kedvelt labdarúgást szinte minden közügy elé helyezze. A gombamód…..
katamara 2019.11.18 19:51:20
@MAXVAL bircaman közíró: Ez nem focihiszti, mivel nálunk nem focisták csak labdarugók vannak. Ha focistákat akarok nézni akkor a spanyol, angol, olasz vagy német meccseket nézem mivel ott van foci !!!
Az ország rossz, az utóbbi évszázadban egyre rosszabb állapotba került. De messze nincs olyan rossz állapotban, hogy Orbán stabilizálni tudhassa benne az uralmát. Korosodó honfitársunk folyamatos radikalizálódása a politikai rendszer alakításában (az egyre koncentráltabb propaganda, az…..
katamara 2019.11.17 18:55:29
@civisvarosi: A fidesznek semmilyen elképzelése sincs ami normális. Őket ugyanis csak az érdekli hogy minél többet tudjanak lopni. Még a 700 milliárd forintot is képesek a mi zsebünkből kifizetni, nehogy elessenek a 2020-2027 -es EU támogatásoktól. Ha nem fizetnék meg fény derülne a sok lenyúlásra, lopásra, hamisításra. Inkább a mi kárunkra fizetnek. Akik ezeket védik azokat mélyen lenézem ostobaságuk miatt !!!
Vannak olyan jellegzetes, magyar ösztönös berögződések, melyeket csakis azok vesznek észre, akik huzamosabb ideje külföldön élnek. Egy ilyen zsigeri Hungarikumról szól ez a rövid szösszenet. Tavaly nyáron, amikor a szokásos évi két hetes magyarországi vakációt követően a Frankfurt-Los Angeles…..
katamara 2019.09.01 19:46:00
@Cycmen: Miért te is ott voltál ?
katamara 2019.09.01 19:51:02
@Cycmen: Én az "átkosban" nőttem fel, de akkor sem és most sem volt mindegy , Egyébként én ezt a mostani bandát nevezném ÁTKOSNAK !!!
Augusztussal nagyjából a határátkelők nyári hazalátogatásai is véget értek, ilyenkor mindig érdekes látni, milyen tapasztalatokkal gazdagodtak a külföldön élő magyarok. Balázs (akinek előző posztját itt olvashatjátok) például egészen pozitívakkal. Te is hazalátogattál? Milyen tapasztalatokat…..
katamara 2019.08.26 19:03:22
@Csodabogár: A gázszerelőket kifelejtetted.
2019. augusztus 10-én rendeztek először a lengyelországi Plock városában "LMBT Pride" felvonulást. A rendezvény különös végeredménnyel zárult: a róla szóló tudósítások ahelyett, hogy melegjogokkal vagy a résztvevőkkel foglalkoztak volna, egy 15 éves lengyel fiúra irányították rá a figyelmet, aki a…..
katamara 2019.08.19 21:32:36
@CSOKKI MÁLNA: Nem bátor hanem hülye ! A papok között van a legtöbb homoszexuális ! Álljon ki a papok elé a kereszttel !
Nem is tudom minek nevezzem ezt az ételt. Ebéd? Vacsora? Snack? Magyarországon ezt akár nevezhetnénk is egy komplett ebédnek vagy vacsorának, és sok helyen külföldön is annak számít, de talán meglepő módon leginkább Snack-nek vagy előételnek mondanák. Én most mégis azt mondom nevezzük ebédnek vagy…..
Ugye, lezajlott Budapesten egy előválasztás, amely a magyar demokrácia szebb napjait idézi. Hogy miért? Azért, mert egy több körös választással megválasztott vezető nagyobb legitimitással bír, és persze ez redukálja az esetleges csalást szervezők esélyeit, valamint esélyt ad azoknak, akik a második…..
katamara 2019.06.29 18:18:02
@midnight coder: Az Orbán - kormány még náluk is
kritikán alulibb ! orbán egy rendkívül aljas és telhetetlen
alak !!! Csak ők gazdagodjanak a melósok meg vegetáljanak.
Hiszen annak idején zsiga marcell megmondta hogy 47000,.Ft-ból
meg lehet élni, miközben ő 1millió 600ezer forintot vitt haza !
katamara 2019.06.29 18:22:28
@dorian gray: Mit szólsz a megvásárolt határontúli levélszavazáshoz,
ahol még a halottak nevében is adhat le egy rokon vagy szomszéd
szavazatot. A választások idején beözönlő ukrán "magyarokra" akik
egy szót sem beszéltek magyarul. Szóval ez szerinted tisztességes
választás. A választási rendszerükről már nem is beszélek.
katamara 2019.06.29 18:28:02
@várúrfi: tarlós akkora tapló hogy párját ritkítja. Már III. kerületi
polgármestersége alatt is bizonyította . Egyébként a fidesz seggnyalója
és azt teszi amit orbán megenged neki !!!
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
katamara 2019.06.24 00:21:24
@Világít a torony: Teljesen egyetértek. Egyébként a cikk szerzője valóban nem a realitások talaján áll, hanem eleve előítéletes. Ha már egyébként itt tartunk ki lépett ki először az összefogásból ? A MOMENTUM !!! Különben is a demokrácia a választási lehetőségekről szól. A fidesszel összeszövődő MSZP a béka segge alá kerül. Egyszerűen nem tud megújulni csak a fidesz által odavetett koncokra harap.
Szégyen rájuk nézve mert becsapják a választóikat is. Nem Gyurcsány Ferenc gerinctelen hanem a cikkíró !
Senkitől nem lehet elvitatni a sportsikereit. Még Orbán Viktortól és Gyurcsány Ferenctől sem, akkor sem, ha épp a feleségüket küldték a ringbe. A DK 16%-os eredménye magyarok tömegei számára a vég kezdete vagy a kezdet vége, pedig a politikai értelemben súlytalan EP-választások mindig is a…..
Nem Balázs az első, aki több külföldön töltött év után rácsodálkozik a magyar ügyintézés egyes sajátosságaira. Neki speciel egy erkölcsi bizonyítványhoz kellett hiteles angol fordítás – és ekkor kezdődtek a meglepetéssel teli kalandok…..
katamara 2019.05.24 18:30:13
@takarék-láng: Kína ahova kellene az igazolás ha jól tudom nem EU tagország okostóni !
katamara 2019.05.24 18:30:16
@Balazs in the world: Egyetértek Veled és a megoldási ajánlatod is jó !
katamara 2019.05.24 18:30:22
@takarék-láng: Jobb lenne ha az ilyen birka fidesznyikek hagynák el az országot és a normálisak akik külföldön kénytelen dolgozni hazajönnének.
Akik még nem ébredtek rá arra, hogy a saját magát hazafinak beállító Orbán a kollaboránsaival együtt Magyarország és a magyar nép ellen tevékenykedik, azokat az állampártnak az elmúlt években a piacok újraosztására irányuló tevékenységei talán már meggyőzhettek, legyen szó a trafikok…..
katamara 2019.05.15 19:48:23
@Minden ballib bérretteg: Mi van orsós seggnyaló fáj az igazság ? Esetleg annyira lebutítottak már az agymosással hogy nem ismered fel az igazságot ? Szerencsétlen fidesznyik birka.
katamara 2019.05.15 19:55:52
@7macska8: Kiváncsi lennék a német autógyárak és a az EU pénze nélkül hol tartanánk. A bolondokat félre lehet vezetni, de ebben az országban azért vannak normális emberek is akik átlátják ezt a sok aljasságot. A magánnyugdíjak elrablása, a trafikmutyi a föld haveroknak sőt azok ismerőseinek a szétosztása az EU támogatás miatt. Csak ti megvezetett birkák vagytok oda egy hazaáruló gonosz dagadt törpéért.
A kormány úgy érzi: bármilyen következmény nélkül hazudhat akármekkorát az Európai Bizottsággal kapcsolatban. És igaza is van: a propaganda kizárólag a hazugságokat harsogja, az igazság nem jut el az Orbán-hű tömegekehez...
katamara 2019.05.13 22:53:25
@Szergej Szergejevics Szergejev: orvbán elvtárs milyen eredményeket ért el ? Ja nem tudtam hogy a lopás is eredménynek számít ! Kivénhedt "miniszterelnök" a birkáknak. Nekem ugyan soha nem lesz és soha nem néztem embernek csak egy hazug csaló rablónak aki az tisztességes embereket kifossza ! Seggnyalói vele egy szinten vannak. Ti agymosott birkák egyáltalán miért röfögtök itt. Menjetek az origora segget nyalni !
katamara 2019.05.13 22:56:13
@élhetetlen: Hülyét csak ez a mocskos rablóbanda csinál az agymosott táborából mert azoknak mindent lehet hazudni és el is hiszik. Szerencsétlenek !
Nem rég jelent meg a 73 éves Bródy János legújabb lemeze bakeliten is, melyről az ATV élő adásában beszélgetett a napokban. [A fiatalabbak kedvéért kiemelném, hogy Magyarország egyik legkiválóbb, leghumánusabb veterán zenészéről van szó.] Szóba került az „Akit a hazája nem szeret” című dal is,…..
katamara 2019.05.02 10:51:20
@Csaba_78: Teljes egyetértésem. Az rendben van hogy az erdélyiek magyar állampolgárságot kaptak, de mire fel határozzák meg hogy mi történjen a MI országunkban. A csuti rémtől kapják a pénzt és még a halottak nevében is szavaznak levélben. Kívánnék nekik egy újabb Csausescut, mert kiérdemelték az aljasságukkal hogy a mi életünkbe beleugatnak. Éljenek itt és akkor éltessék a csuti cigányt. Bródy egy intelligens kulturált ember aki nagyon is megérdemli a tiszteletet. Nem egy köpönyegforgató mocsok mint sok itt röfögő fidesznyik !
Kicsire  nem ad. ..
katamara 2019.05.01 19:30:55
@Cycmen: Ne prolizz le minket te mocskos fidesznyik. Ki kíváncsi arra hogy igazat adsz nekünk vagy nem ? Ostoba seggnyaló birka akit éppen kiengedtek a karámból ! A véleményed sz@rt se ér !!!
katamara 2019.05.01 19:35:43
@nemecsekerno_007: Hol vannak már ebben az országban fékek, ellensúlyok. A fideSS lábbal tiporta el őket !
katamara 2019.05.01 19:43:43
@6.Lenin: Tévedsz túl sok hülye van ebben az országban hisz ez a tolvaj banda egymásután háromszor tudott nyerni még ha csalással is. Ez mutatja az emberi butaságot. 2014-ben el kellett volna zavarni ezeket a mocskokat ! Addig is épp eleget ártottak az országnak és a becsületesen dolgozó embereknek.
• Ilyen nincs és mégis van: az unió azokat pénzeli, akik fel akarják számolni • A magyar kormány szinte teljes egészében megszállta a médiát, viszont Orbán hiába állítja, hogy gazdasági aranykort élünk át, módszeresen az ország alatt fűrészeli a fát  • A hatalom elvonja a levegőt az ellenzéktől a…..
katamara 2019.04.19 20:14:46
@Európai téridő: Mikor szŰnik meg az origo, a "pesti srácok" ezek a szennyoldalak ?
A fidesznyikeknek küldjék a postaládájukba a hazugságaikat. arrogánstóni úgyis tudja a listát hogy kik a fidesz birkák !
katamara 2019.04.19 20:19:38
@Lakatos Rodolfó: Nem csak a burgonya te húgyagyú hanem szinte az összes élelmiszer amit naponta vásárol az ember. Menj és nyald a csuti rém valagát. Ott a helyed nem itt !!!
Reggel munkába menet, a gúnyhatár szélén eső koszos kisvárosom vasútállomásán találkoztam Zsuzsával. Róla azt érdemes tudni, hogy mikor még a NER-nek gályáztam aprópénzért, akkor ő az egyik kiemelt aktivistája volt a körzetemnek, de olyan szintű elvakultságot még nem láttal, ahogy Zsuzsa nincstelen…..
Nem állítom, hogy korábban csupa Sova és Štrosmajer doktorok vezették a kórházakat. És mióta az eszemet tudom, azóta nincs elegendő pénz az egészségügyben! Betegként, ápolóként egyaránt bőven volt részem a kórházak hajdani működéséről, amire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jó. De:…..
Nemzetbiztonsági ügyekhez annyit konyítok, amennyi rálátásom van rájuk: semennyi. És igyekszem ennek megfelelően nem írni ilyesmikről. A politikai bulvár viszont eleve nem érdekel. De vannak szüleim és vannak gyerekeim, és én se örülnék, ha egy nap címlapra tennék s olyanba kevernék bele őket,…..
katamara 2019.02.21 19:45:42
@Fülig José: @törppicur: Az origó a kormány seggnyalója és amit ír az 99%-ban hazugság. Én mióta olvastam tőlük egy-két cikket tartózkodom hogy az oldalukra tévedjek. Te is O1G egyik nyalócája vagy ?
Az LMP két társelnöke közleményben ment neki az Állami Számvevőszéknek, mely szerintük már nem független intézmény, hanem a Fidesz bosszúhadjáratának eszköze. A rezsim az ÁSZ felhasználásával szólt és szól bele a pártok versenyébe, és az újabb támadásokkal bizonyította, hogy mire számíthat…..
katamara 2019.02.03 18:34:09
@rallus: Ugye ezt a marhaságot amit leírtál Te sem gondolod komolyan. Talán te a főnöködről mersz rosszat írni ha meg akarod tartani az állásod ? Az ÁSZ O1G katonája egytől egyig !!! Demeter Mártának pedig igaza van. Annyi 2 éves orbán flóra szaladgál az országban. Az ÁSZ parancsra dolgozik ! Az orbán flóra dossziét miért kellett titkosítani ? Tették volna közzé a kislány fényképét /persze ilyen nincs csak ha kreálnak/. Na de mi az nekik egy hazugsággal több vagy kevesebb.
katamara 2019.01.24 22:55:16
@Nancsibacsi: Nyilván jól tudsz segget nyalni, mivel nem ez a jellemző ebben az elcseszett országban.