Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Banan1

48 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, vege az elso teljes napnak a ligabol. Kb 10 epizod van feltoltve, illetve 50 felveve (vagyis 40 nincs felrakva). Eleg jol haladunk, aki kivancsi, hogy hova fog eljutni a sorozat, vagy csak a karakterre kivancsi, itt a PoB-os cucc rola: https://pastebin.com/y68nz0N8..
Ezt a sorozatot szeretnem az utobbiakban legkomolyabban venni, igy inditok egy blogot, hogy videokon kivul is kozolhessek dolgokat veletek (Ti meg reagalhattok ra). Raadasul a Youtubeos videoleirasok mar alig lehetnenek jobban elrejtve, szoval az sem a legjobb. Mint elso poszt, igy a sorozat…..
// // English lyricsMagyar fordítás Wrecking BallRombológolyó We clawed, we chained, our hearts in vain We jumped, never asking why We kissed, I fell under your spell A love no one could deny Don't you ever say I just walked away I will always want you I can't live a lie,…..
Banan1 2014.03.24 08:59:21
B&T - Let's Play Minecraft Thend? 2011.03.29 16:32:30
Egy ideje elhanyagoltam a blogot, de úgy érzem ezt muszáj ide is kiírni. Nem tudom meddig, de abbahagyom a sorozatot. Talán nyáron folytatom. Legyetek jók! :)..
A maga 30 percével a videó túl hosszúnak bizonyult a youtube számára. Pénteken és szombaton felkerül egy-egy részben...
Hogy miért csapok ekkora felhajtást az 5. rész miatt? Nos, több oka is van. Elsősorban az, hogy nem szombati, és nem is keddi napon fog kikerülni, hanem a mai nap során.A második oka az, hogy a videó 30, ismétlem harminc perces lesz, mert úgy tudom már akármilyen hosszú videót fel…..
Banan1 2011.03.03 14:19:27
@Dragon123: Az 5. részben beszélek majd róla.
Visszaértem épen és egészségesen, sok élménnyel gazdagodva. :) Nagyon jó volt Romániában, ajánlom Nektek is, hogy ha ki akartok utazni, nézzetek be Torockóba. Színmagyar település, és nagyon kedvesek az emberek. Ráadásul a kocsma sem az utolsó a látogatnivalók közt arrafelé.…..
Banan1 2011.03.02 18:40:46
@Dragon123: Rosszul tudod, ugyanis megvettem.
Egyébként letöltöd a modot, és bepaokod %appdata%/.minecraft/bin/minecraft.jar-ba.
Egy hétig nem leszek, ugyanis ahogy a legutóbbi részben mondtam, elutazok egy hétre Romániába. Remélem épségben visszatérek, és minél előbb folytatni fogom a sorozatot. :)Addig legyetek jók! :D..
Elnézést mindenkitől, de a mai epizód elmarad. A következő rész kedden következik...
Itt az újabb videó, de sajnos nem figyeltem az időt, ezért kicsit túlcsúsztam a tervezett időn, szóval két részben kerül fel a videó. A másik felét holnap felteszem...
Régen tettem fel videót nem igaz? :) Nos nem kell tovább várnotok, mert elkezdtem az új sorozatot. Minecraft Banán módra. Ahogy a videóban is említettem, ritkábban fogok részeket feltenni, hetente talán kettőt vagy hármat. Ha minden jól megy, keddenként és szombatonként. Más…..
Nos, mivel már 4 napja itthon gubbasztok, nincs nagyon mit csinálnom, és jött egy ötletem, hogy: 'Na most visszamegyek a faházba!'. Az egészben az a vicces, hogy a cuccaim, amik az első halálomkor kerültek a vízbe még ott voltak! Nem tudom, hogy ez hogy lehet, mert általában másnap…..
Banan1 2011.01.30 15:29:16
@kajakra kaja: Play offlinera kell menni.
Nos, elég sokan írtatok, hogy folytassuk, szóval a sorozat menni fog tovább, de kicsit másképp. Új világot fogunk kezdeni, és ezt a pályát letlthetővé teszem, szóval bárki kipóbálhatja, folytathatja, vagy csak barangolhat benne.Ha valaki nem tudná hogyan kell egy mentést…..
Banan1 2011.01.30 08:54:35
@KingKill: Nem a gépem beteg hanem én. :D De már gyógyulófélben vagyok a péntekihez képeset. :)
Mulizni nem szokásom, szóval szerverem sincs.

Ui.: Hamarosan felteszek egy kis meglepetést. ;)
 Ha esetleg a háttérben hallani egy beszélgetést valahol, akkor azért elnézést. :)..
Banan1 2011.01.28 19:28:14
@Dragon123: Na te meglapulhatsz ám! Még egy ilyen és kapod a bannt itt, meg a youtube csatornámon.
Nos megvan a 100 sub is, de mivel voltak akik több accal beregeltek, és így lett meg, nem adok magamnak őjabb életet. Kérlek hagyjátok abba, és várjátok ki amíg szabályosan meg lesz 150 sub. Én is várom. :)..
34. - 'Az elveszett epizód'35. - LEEEROOOOYYYY ..
Banan1 2011.01.23 13:30:58
@mrK: SonyVegassal teszem be mikor vágom a videót.