Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilva-panna

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello-bello!  Nem tudom, ki hogy van a Harry Potter könyvekkel, de én imádom őket.   Még 10 évesen kezdtem el olvasni, amikor még senki sem tudta mi az, még Angliában sem nagyon, nem hogy Magyarországon, nagymamámtól kaptam meg a születésnapomra. Előtte sosem olvastam semmit…..
My little life Soulmate 2007.07.20 17:38:00
Hello!     Miért van az, hogy egyes emberek nem értik meg azt a szót, hogy NEM és nem veszik figyelembe, hogy Te nem akarod?!     Igazán nem vagyok egy pasi mágnes, de most van egy srác, aki édes, aranyos, csak éppen nem valami eszes, és azzal nem…..
Hali!     Rólam annyit, hogy már nagyon-nagyon rég óta szeretnék elkezdeni naplót írni,  voltak is mindig próbálkozásaim, de sajnos mindig leálltam vagy lusta voltam.      Egyszer-egyszer viszont muszáj volt és mai napig muszáj kiírnom a…..
My little life A jogi abszurditás 2007.07.19 19:07:00
Jó estét mindenkinek!      Nem tudom, hogy ki, hogy van ezzel, de engem a napi politikai hírek, teljesen ki tudnak borítani, egy-egy nagyon értelmes politikus miatt!      Ma is .... Deutsch-Für Tamás a jogi abszurditásról beszélt, gondolom…..