Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Screwface

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elejtett Össze-vissza 2012.06.05 20:27:00
Akkor ma már a nemzeti széttartozás napja van, vagy micsoda? Tegnap volt az összetartozásé, hát mondjuk rohadtul nem éreztem magam összetartozva, miközben Mr. Bajusz még mindig ámokfut a környéken, és nem akarja megérteni - vagy leszarja -, mi ezekkel másoknak a baja. Az szerintem…..
Screwface 2012.06.08 15:14:05
Az én szerény véleményem szerint mélyebben gyökerező problémák is vannak a Trianon-üggyel kapcsolatban. Nincs és soha nem is volt társadalmi konszenzus, közös álláspont, letisztult, megvitatott egyetértés a dologban, mint március 15, vagy október 23. kacsán. Ez a hiba (és nem kicsi) az államszocializmus nemtörődömségével kezdődött, ami az internacionálé miatt az ő szempontjukból érthető, de napjainkban ez egy méltó, megtárgyalt ünnepnap helyett a szélsőjobbosok trianonhőzöngésébe meg a jobboldal felszínes nemzeti kulimászába vezetett, olyan dolgokkal körítve, hogy a falvak versenyt futnak, hogy már nem fér el Nyírő szobor a Wass Albert, meg a NemNemSoha emlékmű mellett, az mindegy is, hogy a parlagfű belepi a községet, meg a csatornázásnak hűlt helye sincs. Szép lassan 100 év távlatából már félő, nem is lehet ezt normálisan a helyére rakni, mert értelmes, konzekvensen vezetett kitárgyaltsághoz hosszú évekre van szükség és arra, hogy az embereket összetartásra sarkallják és ne egymás ellen uszítsák, mert ezt a "Nemzeti Együttműködés Rendszerének" ólmelege kurvára nem helyettesíti. Ja, és itt nem csak politika hibás.
Egyébként meg igen valószínű, hogy ha nem lett volna Trianon, mára akkor sem lenne meg a történelmi Magyarország, mivel oly sok kultúra és nyelv élt itt, s előbb utóbb mindenki saját nemzetet, saját államot akar, lásd Csehszlovákia, Jugoszlávia, baltikum, de akár az Osztrák Magyar Monarchia. Csekk:
hazaeshaladas.blog.hu/2011/12/12/szembenezni_trianonnal
Elejtett Szünet 2012.05.04 20:42:00
Másodjára eszi meg a blogmotor a posztom, úgyhogy ma már nem állok neki újnak, túl fáradt vagyok az alkotáshoz. Valami minden nap próbál keresztbe tenni, tegnap a mikró, ma ez. Viszont ma én vagyok a nap hőse, 3 kismacsot mentettem meg a biztos haláltól apámmal. A kis vakmerőek,…..
Screwface 2012.05.18 11:40:15
@tomibatyo: "Bravos első karda nem fut el."
Elejtett Question 2012.05.15 23:41:00
"- And men?- Men? What do you mean?- Do you have any sexual attractions towards men?- Am I a homosexual or something?- Yeah.- Well, I wouldn't kick Mick Jagger out of my bed, but I'm not a homosexual, no." ..