Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brëndon

164 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült egy adag új italt beszereznem, ezért a héten jön két német MadBat, Volcaz Energy egyenesen a Tesco polcairól, Gránát és egy Ed Hardy energiaital is ellátogat az oldalra!..
Azt az egyszeri mozilátogató is tudja, hogy jó magyar szokás szerint a költekezés nem áll meg a jegyvásárlásnál, a filmhez elengedhetetlen a csámcsogás és a szürcsölés, aminek borsos árát a multiplex előszeretettel be is hajtja. Azt azonban sem a Homár, sem Erika nem tudta, hogy…..
brëndon 2011.07.10 13:55:31
királyi nedű  Ismét egy német import itallal van dolgunk, a crowns energiaitallal. A jelentése koronák, angolul és németül egyaránt. Magyar szájra nem áll rá jól ez a kifejezés mint terméknév, a korona sokkal megfelelőbb lenne. Jelenleg nem a termék alap italát vesszük…..
a skorpió mérgeItthon találkoztam jelenleg tesztelés alá vetett energiaitalunkkal. A kik textil diszkont bejárata mellett várt rám óvatlanul. Még eddig nem találkoztam vele, pedig jártam már pár kikben, és most meglepett. A kik üzletlánc a ruhák mellett foglalkozik különféle…..
sötétbe bújt lájmA Gilroy már egyszer meghódította az edrink.blog.hu oldalt, írtam róla, amit ide kattintva tekinthettek meg. Első, legfeltűnőbb és nyilván való változás, az a doboz színe. Nincs is benne semmi különös, invertje a fehérnek. Szép motívumú szürke vonalak…..
brëndon 2011.04.21 15:04:54
@nekidreus: hát jó xĐ én is találkoztam már büfében winnys energiaitallal, sarki újságárusnál meg Lidl-s Mixxed Uppal.
Már jó ideje nem írtam az oldalra, most visszatérek. A porondon van 6 energiaital, amit érdemes tesztelni, írni róluk 1-2 információt. A régi kedvencem a Tiger új színben tűnt fel, megérdemel egy komplett bejegyzést. Egy-két hír is történt hazánkban az energiaital gyártással…..
brëndon 2011.04.20 07:48:21
@Dryenful: Gyümis jaguár még nincs, és ez a raptor cucc honnan beszerezhető? Gyanús vagy nekem XD!
brëndon 2011.04.20 14:54:10
@nekidreus: xĐ olyan mint ha úgy írtam volna a kommentet, hogy "gyümölcsös jaguár márpedig nincs".
Nem így akartam, hanem rosszul fogalmaztam meg: még nincs a repertoáromban gyümölcsös jaguár, nem úgy akartam, hogy nem létezik. Bocsesz!
Lali, írd meg nyugodtan itt, hogy hol lehet megszerezni, az italt, hát ha mást is érdekel!
A nagy bringásrazzia harmadik hetében járunk, de csak most sikerült először akciózó rendőrök karjaiba futnunk. Kocogás közben leltünk végre egy forgalmas bringaút mellett várakozó párosra. Bicikli nélkül voltunk, de nem bírtuk ki, hogy érdeklődjük, mi a hivatalos álláspont:…..
100% Pure Lidl "Lidülös" terméket teszteltem a minap. Régebben tigrises képpel futott (lásd lentebb) - energy for your soul. Nem mondanám, hogy előnyére változott a doboz, de nem olyan gagyi, mint az előző. Ízileg savanykás, nem olyan tutti-fruttis, ez a hátulján a…..
brëndon 2011.04.20 07:46:10
@nekidreus: A lila valószínűleg limited volt hazánkban, mert nem sokáig volt jelen. Pedig emlékezetem szerint finom volt.
a sötét németAz utóbbi időben visszaszorítottam az energiaital fogyasztás mértékét, és abban is biztos vagyok, hogy nem a Schwarze Dose 28 fogja meghozni azt a változást, ami esélyt adhat arra, hogy az energiaitaloktól legyek rosszul. Ugyanis nem olyan finom, hogy német…..
brëndon 2011.04.20 07:44:52
@cr7: 486 HuF-ra számoltam át 1 dobozzal. Egy karton 9 darab, ami 16,20 €.
".. nyolc óra munka.."Vége a nyaralásnak, lejöttem a partról. Ittam egy shottot, erős lettem, bátor. A Beatrice megénekelte, én egy kicsit átköltöttem. A löketek ideje még nem járt le - sőt, most indulnak csak be igazán. Jönnek az újabbnál újabb típusok, más…..
brëndon 2010.09.03 08:38:06
@Sztbeni: @_-Gman-_: így van, és tudomásom szerint sincs.
Az új külső ellenére a Get up! íze semmit sem változott...
brëndon 2010.08.31 13:27:32
@_-Gman-_: jót jó áron, mi? xĐ
brëndon 2010.08.31 14:30:41
@_-Gman-_: hyellow! ugyanolyan delux billentyűnk van, heh?
supradozăRienergy, erdélyi szerzemény. Hidegen fogyaszd, frissítő, és rossz fordításnak köszönhetően túladagolható. Egy mondtadban le is írtam az energiaital tulajdonságait? Nem, ezért egy kicsit bővebben kifejtem az energiaital néhány tulajdonságát. A romániai Cora polcain…..
КДLДSCHNIKФШMég nem találkoztam ilyen vegyesérzelmekkel teli energiaitallal. Kezdve a vörös csillagokkal, ami ugye elvileg itthon önkényuralmi jelkép, a kalaschnikow mint fegyver meg egyértelmű fegyverkezésre utal. :Đ De kit érdekel, hisz ez csak egy energiaital, nehogymár…..
brëndon 2010.08.14 15:15:35
@pufff95: és cukormentes szörp íz finom? Merakkor' megkóstom...
"Magic people, voodoo people!" Ahogy a jó őreg The Prodigy is megénekli a Voodoo People számában. De ki, vagy mi is az a vudu? A vudu egy vallás, jelentése: isten, lélek, szent tárgy. Egyébként számos módon írják: vadu, vaudoux, vaudou, vodou, voodoo, mi magyarosítva…..
firegameEgy vidéki kisvárosban bukkantam rá eme remek termékre. Igen, remek. De miért is? Kezdjem a 89 Ft-os árával. Persze ez nem jelent semmit, annyi mindennel találkoztunk már ami olcsó és ugye a mondás is tartja "híg a leve". Az olcsósága mellett néhány érvet feltudok…..
müller, eksönMegnéztem a Sexergy italt, mennyibe kerül a Müllerben, mivel jött az információ, hogy ott látták megjelenni. Megtaláltam előbb említett italt, és felfedeztem az Action energiaitalt, ami annyira vonzotta a szememet. Nem a szépsége miatt, hanem a fekete és…..
Nem kell félni, nem fog fájni!Régen nagy márkának tartottam, az is volt. Nagyon tetszett a kapucnis pulcsi, meg a fekete halálfejes póló. Egy időben kevertem a Blind márkával, de ez is tisztázódott. Később megjelentek a "No Fera" matricák a csodás tuning ladák hátsó…..
brëndon 2010.08.07 10:14:14
@Borote: teljesen más a két ital íze. Ez részben összetevő kérdése is. A Monsternek egyedi tf, a No Fearnek pedig normál, de finom tf íze van.

@pufff95: minden igaz, nem kell sokat aludni.
brëndon 2010.08.08 14:46:12
@omlas3: AMI-VAS Kft. 2243 Kóka, Major u. 6., telsz.: 06/20-9550-644
nyuszidrinkElőszőr a corában lettem figyelmes a szexi nyuszira emlékeztető Playboy lógós italra, majd a későbbiekben egy CBA üzletben is megláttam, nem is sok időre az első észrevétele után (azóta már a spárban is, és gondolom sok más helyen is kapható). A mindenki által…..
brëndon 2009.09.19 13:37:50
cs @_-Gman-_:

Igen, én is így gondolom, hogy nincs olyan finom mint a Burn.
Honnan sikerült 230-ért hozzájutni? Az egész szép ár, ahhoz képest, hogy én drágábban kaptam.
Az meg, hogy a regular-t tudtad beszerezni (a sárgát) csak jó. Cukormentes energiaital fuck...

Egyébként nem gyűjtöm a dobozokat.
brëndon 2009.09.19 15:01:30
@_-Gman-_: Ejha, szép kis szett! Van benne jópár, amit még nem teszteltem - pedig jó lenne.

Jaja, már ittam a UForce félét, de még tesztelésig nem jutott el. Azért köszi, hogy eszembe juttattad.

Amúgy most interspárokban találkoztam playboyal, az sok helyen van, nézd meg ott is a nyuszit.
brëndon 2010.08.06 10:22:42
@Borote: kíváncsian várom, hogy ez csak időszakos, vagy tartós csökkenést várhatunk. 160-180 körüli stagnálás esetén, egyik kedvencem lenne.
intelligens energiaTöbb értelemben is különleges ital a most tesztelés alá vetett Bios Life E™ terméke, a Smart Energy Drink. De kezdeném először a marketing szöveggel. A gyártó különböző terheléseket tekint szem előtt, nem mindíg ugyan azért kell a plusz energia. A Reggel…..
brëndon 2010.08.02 12:10:18
@No Fear Extreme Energy Drink:
Szia!

Csupán egy dolgot kell tenni.
phate.net@gmail.com címen kapcsolatot felvenni, és tájékoztatást adni, hogy hol lehet hozzájutni a termékhez.

üdv!
engine start #1Miben különbözik ez az energiaital más pörgettyűnedűtől? Szedjük szét szép sorjában. Először is, annyira nem volt szembetűnő, hogy csak kézbevételkor annyit vettem észre, más. Más a nagysága a doboznak, a 330 ml-es űrtartalom miatt. A megjelenése a…..
brëndon 2010.07.29 09:09:08
@_-Gman-_: néhány napja van ilyen addin.
pornószaftValamilyen szinten egy különlegességgel van dolgunk, habár nem elérhetetlen ital, mindenképp van benne extra érdekesség. Már a neve se egyszerű, sexergy. Nem fantáziátlan, érdekes szóösszetétel. Az utolsó pillanatig, addig, ameddig jobban szemügyre nem vettem a dobozt,…..
brëndon 2010.07.29 09:08:22
@_-Gman-_: ahha! köszi, akkor javítok, kapható itthon is!
engine start #2Nem egy kóla próbálkozással találkoztam már, a Bomba!, a Rockstar, a RedBull több kiszerelésben is, és nem igazán energiaital gyártó terméket is kipróbáltam, többek között az Africola, a Coca-Cola és a Pepsi (stb..) is tartalmaz koffeint. Az előbbiek…..
folyékony erőEzen termékhez egy kicsike italkereskedésben találtam rá, ott ahol a RedBull Shot & Burn Shot is várt a gazdára találására. A bolt nem az a nagyon olcsó hely volt, de mindinkább az, mint a mellette található zöldséges, ahol a shot italok 20%-kal drágábbak voltak.…..
brëndon 2010.07.15 16:04:30
@niggger: üveges bombán 4 db. E betű van ember.
Észak-Mo-n még sehol nem találkoztam vele. Győrtől Pestig meg nem járok.
brëndon 2010.07.23 12:37:37
@niggger: na, látod! Erről több infót is adhatnál (priv-be)!
maksymalna dawka energiiMost mehetett át egy megújuláson az enerdzsi dvátisánce páwer energiaital, mert az eredeti weboldalán már megújult köntösben, szebb kiadásban szerepel. Az eredetileg lengyel energiaital, árúsítás céljából hozta be a Costella Int. kft. országunkba. Kis…..