Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netuki

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még két napig gyűjthetik a pártok az októberi önkormányzati választáson a szavazólapra kerüléshez szükséges ajánlásokat. Ahogy várható volt, a megnehezített jelölési feltételek nem csupán a parlamenten kívüli pártoknak okoznak gondot, hanem még az ismertebb szereplők…..
netuki 2010.09.02 12:15:37
@török gábor: Nem maradt ki, persze. De ez a mondat se, amely a poszt konklúziója:

"a az utolsó két napban nem következik be valamilyen radikális fordulat, ez a választás részben a fiatal párt kudarcáról szólhat majd."

Ebből látszik, hogy mennyire (hogy udvariasan fejezzem ki magam) fideszközeli elemző Török Gábor. Mert ez a választás részben sem a fiatal párt kudarcáról, hanem kizárólag a Fidesz demokráciafelszámoló hadjáratáról szól. Ahogy az Németországban zajlott 1933-tól.
Sajnos még mindig távol vagyunk attól, hogy a gazdagok önként szétosszák javaikat, a szegények pedig ne akarjanak gazdagok lenni, hogy rögtön utána egy karibi villába költözve kirekesszék látómezejükből egykori sorstársaikat. Ugyanakkor jó hír a társadalmi egyenlőtlenségek…..
netuki 2010.08.31 11:22:06
Szerintem ez sokkal rondább:

www.youtube.com/watch?v=AQKfU733gRE

Ráadásul idegenbe szakadt hazánkfiának, Charles Simonyinak a tulajdona.
A Sport TV belehúzott a jóba, mert Magyarországon nyalni tudni kell, de az azért mindenképp újdonság, ahogy a jövő heti svéd-magyar meccs, és így az egész Eb-selejtezősorozat felvezetését elképzelik. Nemes egyszerűséggel ugyanis azt mutatják majd, ahogy Orbán Viktor egy órán…..
netuki 2010.08.27 00:22:45
IMF-tárgyalások: nem Volvókat osztogatnak, hanem Volgákat fosztogatnak. A magyar gazdaságpolitika így hamarosan valamennyi megmaradt hitelességét el fogja veszíteni. (Fotó: napi.hu) Kedd: igen! Kedden a Bloomberg hírügynökség kérdéseire válaszolva a Nemzetgazdasági Minisztérium…..
netuki 2010.08.26 10:41:54
@radala: igen, te vagy a naiv.

Más: a Financial Times blogjának az összeállításában a Barroso-tól kapott hatalmas pofon utáni Orbán-makogás is szerepelhetne...
Folyton azt kérditek, mikor érkezik meg a 4-es modell Magyarországra, én meg csak annyit tudok válaszolni, hogy nem tudom. Egy idő után azonban elértek egy kritikus szintet a kérdések, azért úgy döntöttem, nyomást gyakorlok a különböző információs csatornáimra, hogy…..
netuki 2010.08.24 10:42:22
Kisgránátos Előrebocsájtom ez lesz az a posztom, ami után nem marad magyar politikai közösség, aki nem akarná anyámat ténylegesen prostitúcióra kötelezni, verbálisan.   Szerintem a Magyar Gárda felesleges dolog, és bár láttam, hogy nem haszontalan, de nem ebben a…..
Milyen egy szabadságpárti keresztény ember?Olyan, aki korlátozná az online véleménykifejtést szabadságát. Hogy fér össze ez a kettő? Erről kérdezzétek a Magyar Narancs címadóit, és Pálffy Istvánt.Pálffy István hungarikumügyi főattasé ismét hallatott magáról. Gondoltam…..
netuki 2010.07.24 15:57:58
@Alkoholista Blogger: Teleki, Gömbös, Bethlen, Horthy, Prohászka, Szálasi, Prónay, Kisbarnaki - hogy csak néhányat soroljak, akiket a jobb- vagy szélsőjobb dicső elődeinek tekint.

És hát amilyenek az elődök, olyanok az utódok - minden pártban, minden oldalon.
Jelen pillantban azt hiszem ez a legdrágább budapesti lakóingatlan a netes piacon: egy két házból álló épületegyüttes a Budai várban. Természetesen erre is az Engel & Völkers oldalán bukkantam. Bár a leírás igen szűkszavú és a képek is főleg belső terek látványterveit…..
netuki 2010.07.14 08:55:58
netuki 2010.07.14 08:59:15
@David_K: Mint látod, itt a kommentekben nem lehet HTML kódokat használni.
Ez egy vitaposzt lesz - talán először a blog történetében. Sajnálatos módon válság van, nekünk meg termelni kell a GDP-t, és mint azt megfigyelhettétek, időnként kimarad egy - egy frissülés. Igyekszünk, hogy ez ne így legyen. Mi a f.. van? Ma egy hajmeresztő interjút olvastam…..
netuki 2010.06.12 10:10:52
@Kaif: Ennyi szerintem muszáj, különben nem lennének érthetők a miértek.