Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaellic

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember a borfesztiválok és borakciók hava, a héten indul a Budavár Borfesztivál, és menetrendszerűen belekezdtek a hiperek is az év ezen szakaszában megszokott, szinte kötelező jellegű akciózásba. Elsőként az Interspar Borvilág nevű katalógusa került a kezembe: a…..
Az MTI által kiadott közlemény szerint a tavaly decemberben fölállt és eredetileg 13 fős Bormarketing Bizottság létszáma 7 főre apadt azt követően, hogy Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter négy tagot menesztett, köztük Geönczeöl Attila elnököt. Szepsy István még…..
A Művelt Alkoholista Amforabor 2010.10.23 08:00:00
Ez volt az egyik legmegnyerőbb bor, ami mostanában a poharamba került. És grúz. Grúzia szőlészeti hagyománya bármely más országénál messzebbre nyúlik, és most próbálnak betörni a nemzetközi piacra. A páratlan gazdagságú őshonos fajtaválaszték mellett Grúzia nagy…..
Nem ismerek magyar borokkal rendszeresen foglalkozó külföldi szerzőt, aki Wojciech Bońkowskinál mélyebben ismerné a borainkat és borászainkat. Nem válik dicsőségünkre, de a net felől nézve valószínűleg ő a legfontosabb idegennyelvű kritikus információforrás a magyar borok…..