Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MG

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képregényhősöket vagy szereti az ember, vagy nem, köztes út nem nagyon van. A Heroes éppen ezért egy bizonyos rétegnek nagyon hamar a kedvenc sorozata lehet, míg egy másik (szerintem jóvan nagyobb) csoport azonnal elkapcsol egy másik csatornára a repülő emberek meg halhatatlan…..
MG 2006.10.06 11:15:38
Először a HírTv ért fél egy tájban a Nyugatihoz, ahol a rendőrök próbálnak meg tömeget oszlatni, már ha egyáltalán lenne tömeg. Ráadásul a HírTv az egyetlen, aki közvetíti a komédiát, a Tv2 és az RTL Klub, és az m1 is filmet ad, az állítólag hírcsatornaként működő…..
MG 2006.09.21 13:36:12
k.daylight!

Azt írod: "ha valami gond van, akkor nem teszünk ellene, nem elmegyünk dolgozni, hanem KIMEGYÜNK ÁLLNI AZ UTCÁRA, MEG SZTRÁJKOLNI MEG TÜNTETNI. Ez nem TETT!" Mondd már meg lécci, mi mást lehetne tenni? NÉgyévente választani? És addig?
Most nem az derült ki, hogy nem GyF-ék nem tartják be a választási igéreteiket, ehhez már valóban hozzászoktunk mindkét oldalról.
Most az derült ki, hogy TUDTÁK, hogy hova vezet a politikájuk, és ennek ellenére SZÁNDÉKOSAN nem tettek ellene. Nem megpróbáltak tenni valamit és az nem jött össze, hanem szándékosan nem törődtek a következményekkel.
Azután meg az ország aktuális állapotáról hazudtak folyamatosan, hogy megnyerjék a választásokat, ahol neked felelősségteljes döntést kellene hoznod. Így lehet?
Szóval megszivattak, szándékosan. Most akkor nézzünk bambán, és fogadjuk el, hogy nyertek a választásokon, és csak ez számít utána meg mindent megtehetnek? Szerintem nem kellene.
Ha szerinted egy ilyen mozzanatért nem kell lemondania egy miniszterelnöknek, akkor lécci mondj már valami példát, amiért viszont le kellene. Valami reálisat, és ne pedofíliát, gyerekgyilkosságot, meg ilyeneket.
Talán egyszer el kellene érni nálunk is azt, hogy a súlyos politikai hibák/gonosztettek/tévedések következményekkel járjanak. Azonnal. (És ez persze mindenkire vonatkozik.)
És hát mi mást lehetne tenni mint tüntetni? (nem rongálni - tüntetni).