Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unommáazegészet

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Nemgyütt 2014 2013.08.18 11:09:14
Nem is tudom sírjunk vagy röhögjünk. A potenciális kormányváltók egyre inkább látszanak impotenciálisnak, mert az egyik örömszülő képes fasz nélkül küldeni a vőlegényt a lagziba. Ezzel az MSZP is feltalálta a sifferandrást, öszintén gratulálok.  Az ő, illetve az…..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Fináléjához érkezett az egy hétig (augusztus 13-18) tató Prague Pride Festival rendezvénysorozat, amely idén a meleg büszkeség karneváli menettel és egy hatalmas koncertsorozattal tetőzik. A rendezvényt Tarlós István budapesti főpolgármester prágai kollégája nyitotta meg, aki a…..
unommáazegészet 2013.08.18 00:57:08
Legalábbis egy több mint hatvan vizsgálatsorozatot feldolgozó tanulmány szerint a nem-hívő emberek intelligensebbek azoknál, akik vallásosak. Ennek elsődleges oka a szerzők szerint a vallások irracionális, tényekkel nehezen vagy egyáltalán nem alátámasztható lényegében…..
unommáazegészet 2013.08.16 08:50:55
@fermion: Használtál már gáztűzhelyt? Ha igen, hogyan hihettél abban, hogy nem robban fel veled együtt a ház?
Egy bonmot-t átfogalmazva viccesen mondhatnánk azt, hogy "a vallás kiválóan alkalmas mind ama problémák megoldására, amelyek nem léteznének a vallás nélkül". A valóság nem ilyen vicces, mert a vallás nem is alkalmas eme problémák megoldására, illetve okoz olyan problémákat,…..
unommáazegészet 2013.07.14 15:11:24
Ha szalonképesebben akarom feltenni a kérdést, akkor a bejegyzésem címe szerint teszem meg. Miért kérdezem ezt? Mert bár a melegfelvonulás, vagy mások által egyszerűen buzizsúrnak nevezett Pride már egy hete volt, az interneten még mindig a "miért nem volt ott Tarlós, és a Fidesz?"…..
Levetették aztán az alsó gatyát és negyed órát vártunk a széken ülve anyaszült meztelenül. Gondoltam én is elmesélem a történetem. Általános iskolás voltam 6.-os . Szokásos orvosi vizsgálat volt. Az iskola orvosi szoba olyan volt hogy bementem az ajtón egy kis szobába ahol…..
Beleférne a Sydney-i Opera hússzor, a Pentagon háromszor, van benne egy teljes mediterrán falu, vízipark, több szálloda – ez a világ legnagyobb épülete. Természetesen Kínában, hol máshol is lehetne? A kínai Szecsuan tartományban található Csengdu városában nem nagyon kell…..
unommáazegészet 2013.07.13 09:19:13
@altimus: Emeletek......................
Ez a fent olvasható címmondat jutott eszembe, miután minden fellelhető anyagot átnyálaztam a tegnap még csak szűk körnek, ma már a nagy nyilvánosságnak is szóló szárszói dzsemboriról. Én ma a munkahelyemen voltam, Farkasházy Tivadar szerint nem vagyok a balliberális értelmiség…..
Magyar zenekarok közül talán az Omega volt a legközelebb az áhított világhírhez, ami végül sohasem jött össze nekik. Pedig többször is ott álltak a siker kapujában, de végül csak nem tudtak belépni rajta. Hiába turnézták körbe a világot és lettek népszerűek…..
unommáazegészet 2013.06.20 23:32:15
Ja.
Elhunyt a harmadik Magyar Köztársaság harmadik miniszterelnöke. Horn Gyula 1994. július 15. és 1998. július 6. között volt hazánk kormányfője. Elődje Boross Péter, utódja Orbán Viktor. Horn Gyula – élt 80 évet!   Személyes érintettségünk, hogy az 1998-as választások…..
Amikor a hatalom odaédesgeti magához a művészeket, az mindig gyomorforgató, de amikor olyan embereket akar bevonzani a bűvkörébe, akik nem a saját hazájukban lettek világhírűek, akkor az ráadásul még szánalmas is. De mégis mit lehetne mondani egy olyan vacsora meghívásra, amit…..
Nagy-Pál Tamástól, a Totálsport zenerajongó újságírójától kaptuk a levelet vasárnap, miszerint a Mobb Deep rapduó egyik fele, Prodigy és Alchemist producer közös, Albert Einstein című lemezén szerepel egy dal, amiben Somló Tamás énekel. Pontosabban az LGT-től A…..
unommáazegészet 2013.06.17 20:48:35
@Fenimore: Nem csak abból élnek. Már bocs, de tettek le az asztalra Presser nélkül is egy életművet.
De azt megígérte utastársának, hogy amennyiben valahogy bejut, majd vigyáz rá. Exkluzív videó felvételt közöl a Vakkomondor. Az olvasónk által beküldött felvétel azon a repülőn készült, melyen a miniszterelnök a Bajnokok Ligája döntőjére utazott Londonba fiával és egy…..
unommáazegészet 2013.05.28 17:49:52
Öt lefejezett test lebegett a napokban egy szaúdi város felett. Az illegális bevándorlókat ijesztgetik.  Szaúd- Arábia gyakran megmutatta már, nem kispályás, ha a büntetés-végrehajtás kreativitásáról van szó. A napokban Jizan városában öt jemeni állampolgárt fejeztek…..
Balogh Asszonyverő József boldog lesz, ha kinyitja a mai Borsot, D. Tóth Kriszta egykori m1-es műsorvezető ugyanis igazolja sztoriját: tényleg át lehet úgy esni egy kutyán, hogy zúzódásokat szenvedjen az ember. Mint ahogy az Index is megírta, a lemondott fideszes képviselő azzal…..
unommáazegészet 2013.05.09 09:50:50
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
Mit adnak New York-ban 39 millió dollárért? Többek között egy vadonatúj, háromszintes, 845 m2-es ingatlant Manhattanben. Elsőre nagyon is jól hangzik, különösen, ha azt vesszük, hogy az új építésű házban 24 órás portaszolgálat, teremgarázs, fitneszterem és még egy olyan…..
A tusványosi nyári meleg úgy érzem nem csak a Kedves Vezetőt ütötte ki, hanem Szószátyár Petikét is: "Akkor felelünk meg a társadalom várakozásának, ha meg tudjuk mondani, milyen jogkövetkezményekkel jár az, hogy a szocialista kormányok a kiszolgáltatottságig…..
unommáazegészet 2011.08.02 22:44:28
Fékszárny "Evrivan hapi danszin'" 2011.07.31 09:31:00
Tényleg boldogan táncolhat minden utas, hiszen csúnya balesetet úsztak meg. Megérkeztek az első képek a tegnapi guyanai balesetről, s elég hajmeresztőek. Eddig ugye annyit lehet tudni, hogy a trinidadi Caribbean Airlines BW523-as járata, egy Boeing 737-800-as, New Yorkból szállt fel, s…..
unommáazegészet 2011.08.01 00:20:17
Amióta megnyílt az Art on lake, azóta tervezem, hogy csónakba pattanok a Városligeti-tavon és átevezek a műtárgyak között. Sőt, még csak beton és gaz volt a tó helyén, amikor én már petíciókat írtam magamban a városhoz, hogy újra öntsék el vízzel a területet, hiszen…..
unommáazegészet 2011.07.30 21:28:18
@deleted user: Való igaz, hiába ínycsiklandozó az étel és gyönyörű a tálalás, ha beleszarik a légy.
Csabáék csapata eléggé ledöbbent, amikor a siófoki Tequila Tavernában még mozgó, zöld levéltetveket találtak a salátában. Legalább friss volt, nemigaz? A személyzet végül 10% kedvezményt adott a speciális fogásra: A történet úgy kezdődött, hogy lejöttünk Siófokra, hogy…..
Amikor a Köztársasági Elnöki Hivatalban dolgoztam, volt egy nagyon egyszerű policy, amelyet nem is én találtam ki, megörököltem, de boldogan követtem. Ha az államfő beszédet mondott, azt mi magunk is rögzítettük, elkészítettük a szó szerinti átiratát, és amint tudtuk,…..