Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PTerr

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GFG Blog Férfiasság 2012.10.09 07:12:21
„...mert előttem nincs múlt, utánam pedig már nem lesz szükség jövőre, mert nem lesz jövő, mivel az én létemet nem az idő méri, mert ami az egyik pillanatban még nincs itt, a másikban pedig már ott van, az időtlen – ez vagyok én, ez leszek én, aki egyszer csak ott leszek,…..
HamPLÓ A berlini városháza 2012.09.20 17:00:00
Két képet mutatnék egyik kedvenc berlini épületemről, ami eddig valahogy kimaradt a fotóséták során. A berlini városházáról van szó, vagy ahogy emlegetni szokták, a Vörös Városházáról. A névnek nincs politikai felhangja, csupán arról van szó, hogy teljes egészében vörös…..
A kerti háziállatokat szinte mindenki szereti, ahol van egy kis füves birtok, jó eséllyel kutya, macska is akad. Itt azonban általában meg is áll a többség, pedig a kertben más állat is tartható, melyek nem igényelnek több törődést, mint egy eb, vagy cica. Konkrétan most a…..
Bár sose titkoltam, hogy csak kordokumentumként/formatervezési érdekességként szeretem a Bengálikat, nem pedig villamosként (szerintem a vidéki villamosos városok lakói közül sokakkal utáltatta meg a tömegközlekedést; persze utólag remélhetőleg ők is csak a jóra és szépre…..
... ja nem, csak Bahnhofsgastwirtschaft. De túlburjánzó német összetett szavak nélkül is érdekes látvány egy ilyen tábla - ez az "ittasellátó" négy nyelven, szinte tökéletes állapotú zománctáblán hívogat: Mindig azon gondolkoztam, hogy szép, hogy kiírják ennyi…..
PTerr 2012.05.16 23:16:06
@Hamster: Kedves Hamster, a probléma annyi, hogy ezt a valóságban láttam leírva :-) Ráadásul a forrásra is emlékszem (Kovács András szerk.: A modern antiszemitizmus c könyvében volt) Ha jól csal emlékezetem, a szerző talán valamelyik bécsi levéltárban olvashatta; bár ha úgy nézzük, a szociológusok sem állnak annyira messze az elmeorvosoktól - akár mint tudósok, akár mint páciensek :-)
Biztonsági őrök (azaz élőerős őrzés-védelem) sok területen teljesítenek szolgálatot. Gyakran látnak el a védelem mellett portaszolgálatot, és sok esetben ők kezelik a különféle technikai védelmi berendezéseket is. Rendezvényeket biztosítanak, rendet tartanak és segítik a…..
Tegnap megnyílt Gyenesdiáson a bio-, látvány- és halpiac. A nagyszerű kezdeményezésről magunk is beszámoltunk már, a keszthelyi Monitor Magazin videón is megörökítette az első piaci napot. Gál Lajos polgármester és Manninger Jenő, a térség országgyűlési képviselője igazi…..
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
Bár elképesztően gyenge csapatunk van, de szurkolóink a legjobb fejek, mert megírták a tökéletes szurkolói himnuszt, a szöveget estig kötelező bemagolni. A szőrös fiúcskákkal felvett videót a szöveggel együtt ajánljuk. FIGYELEM: nyers fordítás, jöhet Baudelaire javítani,…..
December 12-en egyszer már becsukták korán este a Magyar Televízió adását, a nézők meg menjenek aludni, vagy nézzenek pornót közszolgálatilag az XXL-en. Ahogy december közepén, a múlt szombaton is fél tizenegykor elsötétült az m1 és az m2 adása, ezért már-már arra…..
PTerr 2010.02.12 17:41:23
@tanyás: hehe... kurucinfo goes comment.com?
szerintem rontsd máshol a levegőt
  Fantasztikus dolog, hogy az emberek a legkülönösebb állatfajokat is képesek megszelídíteni. Ezt a csodálatos képességet bizonyítják azok a fényképek is, melyeket Melanie Typaldos készített. A fotókon saját háziállatai láthatóak, Caplin a vízidisznó és az ő…..
Szerencsére egy paraszt sem talált még fejbe csapágygolyóval, miközben galambokat csúzlizott, de szerintem a kipöckölt cigicsikk után ez sincs már messze. Megelőzendő a bajt, megpróbálok egy kicsit segíteni, annál is inkább, hogy a múltkori poszthoz érkezett kommentek között…..
A Zugügyvéd most az Újvilágból tudósít, már amikor netközelbe sikerül jutni. Ez első poszt egy sajátos jogi eset USA egyik elit egyetemi városából. Vendéglátóm nem értette, hogy az egyetemi büfében a diákok női nemhez tartozó tagjai egy időben miért takargatták olyan…..
Nem tudni, hogy a TV2 műsorán is hamarosan debütáló hazugságvizsgálós vetélkedő készítői meddig hajlandók elmenni, illetve azt sem, hogy a jelentkezők milyen mocskos kis titkokkal szórakoztatják majd az erre vevő réteget, de az már biztos, hogy az amerikai kiadás szerda esti…..
PTerr 2008.02.29 13:44:35
Azt hiszem, ez a műsor kifejezetten az olyan lúzer f@szfejeknek lenne jó, mint én... akinek szó szerint semmi takargatnivalója nincs, mivel normális emberi kapcsolatok kialakítására is képtelenek, tehát titkai se nagyon lehetnek... bár lehet, hogy éppen ezért kivágnának a castingon
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..
Illatok, ízek, színek, fantázia, tarkaság, duzzadó élet – ezek az első szavak, amik eszembe jutnak Görögországról. És persze az is, hogy ők nyerték meg a 2004-es Európa-bajnokságot – színtelen, egyszerű, unalmas, szürke, masszív antifocival, aminél még egy…..