Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.G

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koronavírus hatásai már látszódnak. 10 év állítólagos fejlődés után ott tartunk, hogy egy vírus megjelenése azonnal recesszióba löki a gazdaságot, és ez azt jelenti, hogy egy átlag magyar család azonnal bajba kerül, ha a koronavírus hatásai kapcsán elveszti a munkáját, vagy ne adja az ég,…..
Dr.G 2020.03.20 11:34:19
@Világít a torony: Kapcsold fel a villanyt magadban (hamár szeretnél világítani), megcáfolni semmit nem lehet az írásban, mert nem mondott semmit. A hölyeséget meg nem kell megcáfolni.
Hamár világítótorony, honnan tudhatod meg, hogy merre helyezkedsz el a világítótoronytól? (Északre, délre, keletre, nyugatra?)
Varánusz Gyurcsány rabláncon? 2011.07.19 05:59:00
Mikor Nemzeti Trubadúr Péter vesz egy nagy levegőt, és egy szuszra ledarálja, hogy: az előző kormányok büntetőjogi felelősségre vonását kezdeményezi a kormány sallala lesz még Gyurcsány rabláncon a mindenit neki - akkor megállok egy pillanatra és elkezdem keresni, hogy mi az…..
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
A seggnyalásnak is vannak fokozatai, s köztévé eddig sem ment a szomszédba, ha szervilitásról volt szó: kötelességtudóan felvették a pózt, és csillogó szemmel nyalogatták körbe a gazda legnemesebb szervét, ha kellett, retusáltak, ha úgy kívánta a főnökség, plagizáló…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Imre hitelre kért 2 üveg vizet egy XIX. kerületi Sparban, miután kimenekítették őket kigyulladt panelházukból, és ezért nem volt nála pénz. A Spar üzletvezetője azonban túl magasnak ítélte a kockázatot, és még az se jutott eszébe, hogy pl az üzemi vécébe beengedje inni a…..
Dr.G 2012.07.24 16:37:52
A francia szintimágus, Jean Michel Jarre egy váratlan húzással saját zenetechnológiai terméket dobott piacra: méghozzá egy kétembernyi magasságú iPod-dokkolót, ami tízezer wattnyi teljesítményt lehel a mobil eszköz hangjába. A projekt teljesen őrült, a telefont a gép tetejébe…..
2011. június 13. 14:00 / Tünde Hétvégén túrát terveztünk a Pilis környékén, amelyre természetesen nem mehettünk üres gyomorral. Elővettük az Alexandra Étteremkalauzát (2010) és szétnéztünk a térképén. Budakalász, Szentendre és Szigetmonostor környékén a legjobb…..
Dr.G 2011.06.17 11:13:42
@Medve Béla: Meleget!!!
Azt hiszem elmondható, hogy az ál(l)amfő vagy nyelvújító, vagy csak szimplán nem tud helyesen írni. Bár az utóbbi sanszosabb. Azonban akkor nem a nyelv védelméért kellene küzdenie Pálnak, hanem azért, hogy megtanuljon helyesen írni. Ha pedig diszgráfiás és diszlexiás, akkor el…..
Dr.G 2011.03.31 20:44:25
@l.x.: Tévedésben van kolléga. A blog írója által említve, azért kell nagybetűvel írni, mert itt tulajdonnév az hogy Művelődési Ház. Szedje össze magát talán majd a saját nevét sikerül nagybetűvel leírnia. Sok sikert, talán meglesz az érettségi...
A nemzet jövőjéért aggódva kampányolt a Fidesz-KDNP, minduntalan olcsó ókeresztény népszaporodásra buzdító frázisokkal és a "jövő biztonságára" biztató klisékkel, ehhez képest most meg a globális ökológiai problémák idejének egyik demokratikus alapjogát, az…..
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Orbán Viktor az október 23-i beszédében párhuzamot vont az 56-os forradalom és a 2010-es országgyűlési választások között. Nem először teszi ezt a miniszterelnök, mániákusan szuggerálja a FASZ (Forradalom a Szavazófülkékben) történelmi jelentőségét. El kell, hogy…..
Dr.G 2010.10.25 09:16:47
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
Születésnapi posztmaratonunk első darabja Viktor beküldése a Supernaturalból.Most kezdtem el nézni dvdről az Odaátot (Supernatural) és a hatodik részben az alábbiakra bukkantam:1x06 Barát a bajban (Skin)Kommandósok hatolnak be egy sötét házba, rögtön az epizód elején:Angol…..
A nagy melegben minden a feje tetejére állt, Szekértábor például pozitív kicsengésű ellenőrös sztorit küldött, bliccelő kismamával és világfi BKV-alkalmazottal, "ilyen is megesik" alrovatunk legnagyobb örömére. Íme: Egy – nem is olyan nagyon – boldog…..
w A törvény nevében! 2010.06.18 00:45:00
Azt ajánlom, kedves kolléga, hogy írja ki magából a gennyet jó alaposan és mielőbb. Egyrészt az megelőzi a további üszkösödést, és akkor talán a csontok még megmenthetők. Másrészt meg ha lesz új médiatörvény és benne vélemény-helyreigazítás, akkor eljön az én napom.…..
Egy kis időrend. Múlt csütörtökön a parlamenti házbizottság megtárgyalta az e heti két ülésnap napirendjét. Ettől a ponttól lehetett tudni, miket fognak tárgyalni most - elvileg.Pénteken a Fidesz az ellenzék számára váratlanul beterjesztett egy törvényjavaslatot a választási…..
Dr.G 2010.06.15 16:28:28
@Grigorij: Akkor a MASZOP-ra anno mennyien szavaztak??? Kis matematikus.....
Dr.G 2010.06.15 16:30:30
@Grigorij: Kifogyott az elem a zsebszámológépből?
Javában zajlik régi és új kormányaink közt az átvétel ceremóniája. Túlestünk az első kormányszóvivői sajtótájékoztatón is, amit nem lehetett túlélni béna kacsázás nélkül.Nagy Anna antréja rekeszizom szaggatóan gyönyörűségesre sikerült. Kedvesen mosolygott a szavait…..
Mielőtt felháborodna a tisztelt olvasó, nem káromkodtam. Blasztrakolásnak hívják ugyanis azt a felülettisztítási technológiát, melyet a Margit híd új acéllemezein alkalmaztak. Eredményeként pormentes, tiszta felület lehet kapni, ami feltétlenül szükséges a jó…..
Dr.G 2010.05.11 10:04:54
@late harvest: Katonáéknál is szalmát a bal lábra, szénát a jobb lábra és az is tud vezényszóra menetelni, aki nem tudja, hogy melyik a bal, meg a jobb keze... "Széna, szalma, széna, szalma....."
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..