Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leroy_Jethro

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Heti Válasz mai számát ezzel a borítóval sikerült megjelentetni. A vonatkozó cikk a neten csak kivonatolva olvasható. Az európai értelemben vett polgári liberális lap szerint azzal veszélyeztetik a melegjogok a heterók mindennapi boldogságát, hogy néhány országban már tilos…..
Leroy_Jethro 2013.07.19 13:02:03
@*dylan:
"egy teljesen ártalmatlan, egyébként hétköznapi embereket tömörítő szexuális kisebbség és az őket elfogadó és támogató modern társadalom ezzel igyekszik felhívni a figyelmet egy jelenleg fennálló jogegyenlőtlenségre, negatív diszkriminációra és megpróbálja szeretettel, vidámsággal és békével ellensúlyozni a feléjük áradó mindennapos alapot nélkülöző gyűlöletet."
Hadd mellékeljek neked ehhez rögtön egy fotót (és azért lehetne még mazsolázni):
jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/kepek/melegfelvonulas2007-alpap2.jpg

Én készségesen elhiszem, hogy ez idén már nem ilyen volt, csak ha én egy ismerősömnél többször zsinórban odapiszkítok a szoba közepére, ötödjére nem fogják elhinni, hogy én márpedig rendes, békés, kulturált ember vagyok...
Ettől függetlenül magában a melegeket aki utálja, az nem teljesen normális, mivel erről senki nem tehet. Persze nem is arról van szó, hogy az ország tele lenne homofóbok emberekkel. A legtöbben csak azt szeretnék, ha ez - igen megint ezzel jön valaki - a négy fal között maradna. Ahogy személy szerint baromira nem érdekel az sem, hogy ki szereti az anális szexet, vagy a kikötözős szadomazót.
Másrészről viszont a liberális, és a melegjogi aktivista külön állatfaj, ha őket gyűlöli valaki, azon kevésbé tudnék meglepődni...