Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigyo83

0 bejegyzést írt és 972 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Szépséges hópelyhek 2011.01.06 12:13:00
Nem tipikusan idevágó ugyan a téma, de szerintem mégis meg kell mutatnom őket. Bár én nem szeretem a telet, a havat viszont igen, pontosabban a havazást és a hópelyheket. A gyerekkel élvezettel nézegetjük mindig a kabátunkra hulló hópelyheket: mindegyik más és más, de…..
bigyo83 2011.01.06 16:58:37
www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/

ezek is gyönyörűek :-))
Első gyermekem születésénél a Keszthelyi kórházat választottam.Volt fogadott orvosom.Minden rendben ment.Nagyon kedvesek voltak a szülésznők.A csecsemősök közt van 2-3 bunkó akit esetleg egy állat klinikán lehetne elképzelni nem a babák mellett...Most második terhességem végén…..
"Két cicám, Cinci és Pindi így alszanak, összebújva" - írta Erika. Ezzel a képpel zárjuk a 20-ig beérkezett, versenyben lévő pályaművek sorát. Nem sokára közönségszavazás, majd új év első napjaiban eredményhirdetés, utána lehet menni aFormadizájnboltba az…..
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
Bennünk pedig az ehhez hasonló levelek tartják a lelket: " a Szakítshabírsz" tartotta bennem a lelket: hogy igen, lehet nevetni is azon, ami velünk történik." Beszélnünk kell, gondolkoztam - ezek után mindig valami súlyos tartalom következik: valaki térdre…..
Bizonyos párkapcsolatok csak az egyik félről szólnak, ami nagyon furcsa lehet a másik számára. Mert mit lehet akkor csinálni, ha az ALFAHÍMNEK mindenről saját maga jut az eszébe? Lehet, hogy a szívébe is önmaga fér csak bele? Én egy Alfahímet ismerek, ő nehéz eset, nem engedi…..
Valamiért ezek a történetek mindig engem találnak meg: ez itt megint nem a viccesnek szánt leadek gyümölcsöző terepe, sajnos egy olyan történet következik, ahol rémálomszerű kapcsolatban öngyilkos lett a fiú. A lány pedig azóta sem érez semmit. Sziasztok! Az a múltkori poszt…..
Nehéz kérdést szegezett a blogkomjúnitinek a levélíró, amit rögtön meg is válaszolt. A hosszú udvarlás ugyan mire jó, csak lelép közben a csaj, és még meg sem volt. Igaza van? (via helloszabi)   Kedveseim! Levelemben a monumentálisan túljátszott,…..
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..
bigyo83 2008.06.02 12:22:21
Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek,…..
A levélírónk megkegyelmezett, és 80 ezer leütésben, sok kihagyással összefoglalta röviden, mi is a helyzet a szerelmi életével. Lányunk szerelmes egy rockzenekar frontemberével, majd jön az együttes, meg egy lány, akivel a lányunk csókolózik, aztán a frontember, aztán megjelenik…..
Cannes-ban megnéztük vferivel az Ashes of Time Reduxot, amiben van egy szívbe markoló szöveg: a férfi boldogsága azon múlik, hogy képes a nem emlékezésre. Már akkor éreztem, mennyire igaz ez, de most még jobban. A szerelmi életünk nagyon egyszerű lehetne, ha csupán racionális…..
A cannes-i és párizsi napokat lassan törlöm ki az emlékezetemből, mint kósza csipát. Budapest más, mert a jelszó is közelebb áll a sporthoz: vagy szálljanak le a bicajrol, vagy tekerjenek keményen. A Tour De France országából mi sem mondhatunk mást. Innen loptam Sziasztok, a…..
bigyo83 2008.05.26 10:05:59
"Holgyeim: ne sz@rakodjanak, meg ha fajdalmas akkor se - azaz vagy szalljanak le a bicajrol, vagy tekerjenek kemenyen"


Khmmm. Uraim:ne sz@rakodjanak, meg ha fajdalmas akkor se - azaz vagy szalljanak le a bicajrol, vagy tekerjenek kemenyen

1:1
Általános iskolás koromban imádtam az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei című sorozatot - szigorúan könyvben, a sorozatot már kifejezetten utáltam. A lényeg, hogy már akkor sem értettem, hogy mi az hogy szerelmes ikrek? Egymásba szerelmesek? Ugyanabba a fiúba szerelmesek? Két…..
Az ízlés, különösen a zenei, már többször vezetett szakításhoz, ami valahol azért érthető. Egyébként a zenész barátnak szerintem is illik táncolni a zenéjére, akár rock, akár hiphop, akár progressziv trance az. Nem elég nem lehordani. Pár napja vágták a fejemhez…..
Tanulságos történet következik, nem röviden, de érdemes olvasni, hogy milyen az, amikor még az értékellek mint embertig sem jut el a másik fél, és magunknak kell eljutni addig, hogy felismerjük, mi ennél jobbat érdemlünk.Sziasztok Kedveseim! :)Nem is tudom, hol is kezdjem, de ami…..
Most hogy a szakítósblog másik fele elrepült Cannes-ba, egyedül maradtam a gmail postafiókunkkal, és nem nagyon értem, hogyan lehetséges az, hogy a körülményesen megírt levelek mindig nekem jutnak. Most a monogramozás, az ábécével jelölés után újabb iskola képviselteti magát:…..
Erről a történetről nem tudom eldönteni, igaz-e vagy sem. Mert annyira hihető, hogy a gyerekkori szerelmet egy szopásig viszontlátni. Döntsétek el, hogy igaz vagy kamu a sztori. Végre van értelme a fiúszopat, lányszíb címkéknek, pedig biztos sokan kételkedtek benne, hogy semmi…..
Valóság nem létezik, mert csak egy nyelvi fogalom, amit mindig a beszélő hoz létre, mondja a posztmodern irodalomtudományi kisokos, amit minden szakítós történethez fel szoktam csapni. Amikor a barátból egy különleges transzformáció folytán férj lesz, és nem az elbeszélőé, na…..
bigyo83 2008.05.13 09:03:44
Ha belegondolok, nem tudom elítélni az apukát, aki a húsleves felett átnézve megpillantja fia barátnőjét, amint a melle közé kúszik be a levestészta. Szép pillanat ez az apa életében, akinek a mindene a fia, legszívesebben le is feküdne vele, hogy megtanítson minden trükket, hogy…..
A maszatolós poszt szerzője írt nekünk, és mi a tanulság meg a folytatás miatt közöljük. Mert mindenben van tanulság, így ebben is. Kedves Szakítós! "Inkább maszatolás, mint szex" címmel hoztad le a kis sztorimat kedden délelőtt. Nagyon meglepett a kommentek…..
A lakótárs különös lény. El kell viselni, együtt kell vele élni, miközben barátod és társalkodó partnered is. Megbízol benne, de minek? A hosszú órákig tartó msnezésekre nincs magyarázat. A levél egy pontjáig tök jó forgatókönyveket tudtam elképzelni folytatásként, majd…..