Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mit

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
mit 2011.06.23 14:26:31
@oscar dirlewanger:

Lófaszt éljenezték, pontosabban semmivel sem jobban, mint más szimbóleumokat (talán a shell jelnél volt erősebb éljenzés, mint a többinél, de ez se számít egy légypiszoknál se többet).
Dr. Szilágyi JuditExecutive coaching során a vezetők sokszor dilemmák megbeszéléséhez, felvetéséhez, megoldásához keresik az üzleti edzők támogatását. Kihez forduljon azonban egy coach? Mert valljuk be, dilemmáink nekünk is vannak….Egyik kedvenc ügyfelem őszinte…..
Egy rövidet.Ma elkészült a szakdolgozatom. :-)A végső konzekvencia ugyanaz volt számomra, mint amit a coachinggal kapcsolatban  újra és újra  megtapasztalok:"Amit a cél elérésével kapunk közel sem olyan fontos, mint amivé válunk,   amíg azt…..
mit 2011.06.17 10:50:03
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
mit 2010.11.25 17:03:51
@Álmos: Üssük fel a nagy helyesírás-tanácsadó szótárt! :o)
A boltok egy hónapja tele voltak a kétnapos megemlékezési verseny kellékeivel: ízléses tobozkoszorúkkal és olcsóbb, bilikék klónjaikkal; vágott, cserepes, és PET-palackokból készült krizantémokkal; szolid, filléres mécsesekkel, és mindenféle bibliai figurával telikovácsolt,…..
Lássuk be, hogy egy civil főpolgármester-jelöltnek nem sok értelme van - kivéve persze, ha a Jello Biafrának hívják. Voltak egyébként már próbálkozók korábban is, egyiküket épp most választották meg köztársasági elnöknek. A civilbudapest.eu (amit tegnap ajánlottak…..