Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Declan Carcosa

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „A gazt akkor is ki kell gyomlálni, ha menekülni próbál!” (Hangulatzenéért kattints ide) Keleten az európai civilizáció peremterületét a gyéren lakott rusz fejedelemségek alkotják, melyek javarészt értelmetlen torzsalkodásra fecsérlik erőforrásaikat, miközben…..
Miután a Szent Germán Birodalomban Carcosa családdal leszámoltak a megmaradt családtagok a gyász mellett hamar rádöbbentek, hogy a biztonságuk legalább olyan fontos ezen vészterhes időkben, mint halottaik tisztességes eltemetése.A Carcosák nem csak fivéreiket és nővéreiket…..
„Egy vagyok a földdel…”(Hangulatzenéért kattints ide.)Vallási téren a Carcosák outrémeri ága mutatja legsokszínűbb képet: egyaránt vannak közöttük pogányok, izraeliták és muszlimok. Legtekintélyesebb képviselőjük sokáig a khemita oldalág volt, amely –…..
Eibon által idézett Carcosa őr(Hangulatzenéért kattints ide.)Amióta a Carcosa nemzetség, család csak létezik, mindig volt valaki, aki vagy névleg, vagy erős kézzel irányította azt. A kezdeti időkben, mikor a hírhedt Kar Khosa lovasok a kimmer-szkíta törzsi szövetség tagja…..
  „Milyen természeti egyensúly? Az írmagjukat is kiirtom!” (Hangulatzenéért kattints ide) Aldimar Carcosa csupán felerészben az anyagi világ szülötte. Édesanyja, Magdalena Carcosa a szent germán birodalom legfélelmetesebb hírű boszorkánya volt, aki odáig ment az…..
Talildor követe(Hangulatzenéért kattints ide.)Drága rokonaim!A helyzet itt Khuntban kezd egyre bonyolultabbá válni, már nem sokáig tarthatunk ki a halogató taktika mellett, előbb-utóbb lépnünk kell valamilyen irányban. Ehhez kérném véleményeteket és tanácsaitokat; előbb azonban…..