Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darksidex

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE 11.15: Ahogy az tavaly is bekövetkezett, a karácsonyi nyomás alatt elkezdett belassulni az Amazon logisztikája. A Fire (lehet, a vegyes review-k miatt, kösz Atyaman) elég gyorsan érkezik, most 2-3 napot írnak, de a Touchra 8-9 napot kell várni. Azaz aki vásárolni akar, az ne nagyon…..
Allez la France! Na majd ma este... 2010.06.17 16:37:00
Elkezdődött a második csoport kör, jönnek a gólok is, jönnek a szemre tetszetősebb meccsek. Az első játéknapot követően mindenki teli pofával franciázott, hogy így nulla gól, úgy kiestek, aztán lásd, mindenki ugyanolyan enervált, mint a törpe, gnóm spanyolok. A mi első…..
darksidex 2010.06.17 23:20:25
@Fakakadu: Ez a helyzet. Ez a francia csapat sten őrizz, hogy továbbjusson. Nagyon gyengék. A nagyképű Anlekával az élen, akit én még soha életemben nem láttam jól játszani...de arca az van...pfff. Meg Ribery?? Ki az? Hogy merik Zidane-hoz hasonlítani? Ez valami vicc ugye? Zizu klasszisokkal jobb focista ennél a középszerű vágottképűnél...pfff.
Olvasói nyomásra nem a Burn Notice legutóbbi epizódjával nyugtatom az idegeimet, hanem gyorselemzést nyomok, mindent a kedves kommentelőkért ugye.A gólunk gyorsan jött, Heskey azt csinálta, amiért a pályán van: letette a zsugát a nála ügyesebbeknek, ezúttal Gerrardnak, aki az első…..
darksidex 2010.06.14 12:59:07
@Murcy: tehát Cé köré építették a csapatot... vajon mér? Jah mer Rooney egy senki...:)) Ébresztőőő!!:) Nah akkor most játszunk olyat, hogy mondj legalább egy olyan játékost aki valamiben világelső és angol. Ja valami jó tulajdonságot, mert szarban sokan elsők náluk...
Figyelek...:)
darksidex 2010.06.14 13:03:37
@Murcy: Murcy ne légy durcy:))