Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VanessaBlue

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Pénisz protézis 2011.07.14 06:00:00
Aktuális levelünket valószínűleg humoros fricskának szánta beküldője, de döntsétek el Ti, hogy mennyire vicces. Semmit sem változtattam rajta, a helyesírási hibákat (szinte csak az van benne) is meghagytam. Délután azért lesz majd "normális" levél is.    …..
BigJoe barátunk egyre csak olvasgatta és olvasgatta és olvasgatta a Milstoryblogot, mígnem egyszer csak úgy érezte, felhorgad benne a közlési kényszer: ő sem tartja magában a katonaideje alatt megélt történeteket. Ma a székfoglalóját olvashatjátok. Nos, hát kezdjük a…..
VanessaBlue 2011.05.27 11:53:27
b.
Szögyiről szerintem már mindenki tudja ezen a 93 ezer négyzetkilométeren, hogy annak idején mindent kipróbált, ami a zöld egyenruhával akár csak távoli köszönőviszonyban is van. Mai posztjában katonaévei kapuszolgálati mozzanatáról emlékezik meg. Minden csapatsport…..
Thyr barátnője csak egy kellemes családi hétvégét akart, bohócokkal fűszerezve. És bár nem állt szándékában, mégis bekerült a műsorba. Tapsot nem, kioktatást viszont annál többet kapott. A Csim-Bum Cirkuszban szeretik a vendégeket - megalázni. Hadd osszam meg Önökkel…..
A Milstoryblog szexuálpedagógiai küldetésének újabb állomásához érkezett, ugyanis a következőkben Kelempájsz barátunk egy, a katonákat közvetlenül érintő, mondhatni közérdekű kérdésről szól hozzánk. Ámbár más blogokban már feldolgozták a szex témáját, most egy…..
VanessaBlue 2011.04.06 22:33:23
Az önkormányzatok eladósodottságát meg kell fékezni - mondta az InfoRádiónak a hónap elején Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere. A legfrissebb Közbeszerzési Értesítő szerint most éppen 4 milliárd 825 millió forint, egy összegben folyósított, euró alapú…..
VanessaBlue 2011.03.30 20:00:08
Kőszegtől mintegy 3 km-re Horvátzsidány felé, az országút bal oldalán áll egy viharvert kőkereszt, talapzatán az A. M. D. G. betűkkel. Ez nem az AMD Géppisztolyt jelenti, hanem az Ad Maiorem Dei Gloriam – Istennek nagyobb dicsőségére – mondat rövidítése. Kelempájsz…..
Bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam ragadt), egyszer csak feláll, lekever egyet. A kép innenHali!Eddig legpoénabb szakítósmondat amit hallottam: Csajjal ugyanabban a World of Warcraft klánban játszottunk, bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam…..
VanessaBlue 2011.03.22 11:32:14
A mai postban egyik kedvenc játékomat mutatnám be. A játék kiválósága az egyszerűségében rejlik, ne számítsunk semmiféle csilli-villi grafikára, ugyanis nem erről szól. Feladatunk, hogy a pálya egy bizonyos százalékát magunkévá tegyük :) Ezt úgy érhetjük el, hogy olyan…..
VanessaBlue 2011.03.07 15:58:20
Minden idők legelektrofunkysabb bandája, a kétszemélyes Chromeo igazi világrekordot állíthat be Drive Time c. legújabb lemezével. Ugyanis mindössze 183 másodperces lesz. Ja, és 55 dalt tartalmaz majd. Ennek tudatában az előző lemez maga az örökkévalóság. Az új lemez viszont…..
VanessaBlue 2011.03.06 13:41:57
Kezdetben azt terveztem, hogy összeszedem a TOP5 búzatáblás klipet...Aztán rájöttem, hogy ezzel magamra fogom szabadítani a kis növényhatározóval felszerelkezett biológus hallgatókat, illetve a magyar mezőgazdaság értelmiségét, a termőföldek gazdáit, de még az egyszeri…..
Új MÁV blog Dacia express 2011.01.11 08:00:00
Kedves Donát! Kedves blog! Azért írok, mert tegnap (2010. december 22.) volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen egy igazi balkáni vasút (Nyugat-)Európában. Egynapos kirándulásra mentünk Bécsbe, a reggeli (60-as) Railjettel, majd este az utolsó vonattal, a Daciával (347)…..
A Holnapi Újság Del Medico Imre-rovata, avagy: olvasóink írták, mi közzétesszük. Legújabb szerző a talán indokolatlanul óvatos XY néven küldte el jövőképét arról, hogyan menekülnek meg újabb pénzeink a karvalytőzsde elől. Főméltóságú Selmeczi Gabriella Nemzeti…..
VanessaBlue 2010.12.16 13:06:23
Annak ellenére szeretem a pizzájukat, hogy igazán nem lehet a gasztronómia Fekete Pákójának nevezni. Számtalan jó étteremben ettem, tudom értékelni a minőségi alapanyagokat, az ízvilág finom kialakítását, ettől függetlenül a kanapén fekve valami amerikai akciófilmet nézve…..
Itt a Gróf Balázs által rajzolt Darabolós Pingvin-sorozat második része, amiben a láncfűrésszel szobrászkodó címszereplőt egy betépett hippi zavarja meg munkájában, aminek, hát, tudjuk, hogy mi szokott a vége lenni. A rajzfilm érdekessége, hogy a hippi hangja Keith Caputo, a Life…..
VanessaBlue 2010.11.09 18:57:20
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
VanessaBlue 2010.11.08 01:19:52
@csirkeGL: Most nem azért, de akinek mondjuk nem fér el egy táskában a cucca az mi a f@szt csináljon?

Adja fel pénzért?
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
Modorosblog A magyar divatszurkoló 2010.09.18 18:50:00
Nem új a téma, de a tovatűnt VB emlékére még írtam pár hónapja egy ilyet a UNIT Magazinba - talán a sportkedvelők és a törzsolvasók nem bánják ezt így hétvégére.Eredetiben megnézheted:digitális formában itt,papíralapon pedig itt.  A magyar VB-néző - aki…..
VanessaBlue 2010.09.19 13:04:15
@DeadEnd: A fizetési sapka mint kifejezés roppant bájos.

Csak a Hønefoss BK!
Összefirkálták a HÉV-megállót Kaszásdűlőn. Nem is lenne ez nagy hír - állandóan firkálgatják az összes megállót -, de ez most speciel nagyon jól sikerült. Az óbudai "Itt Élünk" Egyesület kezdeményezése valósult meg augusztus elejére. Az ötlet tavaly jött,…..
Lászlónak sikerült kifognia a Credigennél egy jópofa ügyfélszolgálatost, aki olyanokkal verte vissza panaszát, hogy "ne kezdjen el sztorizni" vagy "maga elengedi a füle mellett, amit mondok magának, úgyhogy el is köszönök". Az ilyeneket tessenek eredetiben…..
Ha valakit nagyon érdekel, az itt találja a tetkó miatt kitört és AFC Tomi aktív részvételével lefolyt rendkívül érdekfeszítő flémet...
VanessaBlue 2010.07.17 01:35:08
@Eastbay1:
jujj menj a faszomba ezek mik??
VIA..
VanessaBlue 2010.07.06 22:31:03