Regisztráció Blogot indítok
Adatok
politox

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran feltett kérdés, hogy miért is olyan csapnivalóak a magyar reklámok. Ezerszer hallottuk már a választ, hogy azért, mert mind a megrendelők, mind a célcsoport gyengeelméjű, és egyszerűen ők az ilyet igénylik. A valóság azonban az, hogy a magyar reklámok készítői is…..
Letorrenteltük Önöknek a Banksy és Danger Mouse által meghekkelt Paris Hilton-cédé borítójának képeit a kortárs művészet jegyében, sajnos maga a remixelt zene még nincs meg, de rajta vagyunk. Addig is nézegessék a kilógó mellű, kutyafejű milliomosnőt! (Legjobbak…..
Nem ismerjük a kiskőrösi Pátria együttes tagjait, de valószínűleg ők lehetnek a XXI. század elejének legjobb fejei, hiszen ki másnak lenne bátorsága gyorsuló világunkban egyetlen nagyszerű gesztussal újraalapítani a Lordot, a Bikinit és a Beatricét? No és olyan szövegeket…..
Csáp Géza Lóvé Parádé 2006.08.27 21:12:00
Egyeseknek örömöt okoz, ha többszázezer hasonszőrűvel összegyűlhet, és ezen alkalommal apokaliptikus lármát meg reklámot fogyaszthat. Ezt hívják tömegkultúrának meg Budapest Parádénak. A parádé a maga félmilliós résztvevőjével a harmadik az ilyen jellegű társadalmi…..
A Mangod Inc. nyerte a Jim Beam Tehetségvadászat 2006 döntőjét. Az országos tehetségkutatón több mint kétszáz zenekar küldött hanganyagot, közülük negyven a júliusi elődöntőkön élőben is bemutatkozott, végül kilenc zenekar jutott a döntőbe, amelyet a Sziget utolsó…..
Sörtöményeseknek is kiváló zene, Szőnyi billentyűs egyenesen technikai expedíciós missziót vezet kies hazánkban. Uccsó napi videó a Bahia sátorból, low guality kép, low quality videó, de magas élvezet. És ha esetleg adakozni szeretne valaki egy rejtélyes körülmények között…..
politox 2006.08.17 21:06:17