Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TibiOriginal

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huhh. Nem volt egyszerű hozzájutnom a VV adagomhoz, a világegyetem összes erői összeesküdtek ellenem meg az első VV9 hogyvoltom megalkotása ellen. Szinte szomjaztam ennek a nyolc agyhalottnak az arénázását, és egy ponton már ott tartottam, hogy palatáblára vésem nektek az egészet. Szóval sziasztok.…..
TibiOriginal 2018.11.09 15:32:16
@Róbert Paic: Bármikor...az öngyilkossági ráta elég magas lenne már fél nap után is. :) Dugást nem vállalok
• A francia elnök szerint hamarosan eldől, hogy Európának cselekednie kell-e a CEU védelmében • Orbán imádkozhat, hogy ne Stubb legyen az Európai Néppárt jelöltje a Bizottság elnöki tisztére  • Az egész világon példátlan, ahogyan a magyar kormány bánik Soros Györggyel..
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
TibiOriginal 2014.06.30 13:48:52
A raktárban végzett munka kevés ember álma, erről már több poszt szólt ezen a blogon is. A körülmények sokszor nagyon kemények, nem ritkán embertelenek, és nem csak a munkahelyen, hanem a szállásokon is. Ebből már komoly botrány is volt Németországban bő egy évvel ezelőtt.…..
Naiv ügyfélnek alig 3 hónap alatt sikerült kicseréltetnie Angliában vásárolt MacBook Airjét. Amiről kiderült, hogy ugyanúgy nem bírja a virtuális Windowst, mint az előző. Kárpótlásul kapott egy iPod Touchot: Negyedéves kínlódás ért véget április elején, amikor megkaptam…..
Tizennégy éves korától fogva vett részt az internet mai kinézetét meghatározó projektekben, közösségek építésében. Részt vett az RSS és a Reddit kialakításában, valamint a világhálót rendszabályozni szándékozó SOPA és a PIPA elleni küzdelemben. A szabad internetért…..
Pontosan 71 éve készült Yousuf Karsh világhírű fotója Sir Winston Churchillről (1874-1965). A legendás fénykép 1942-ben a LIFE címlapján is megjelent. Fotó: Yousuf Karsh: Winston Churchill, Ottawa, 30 December 1941 Karsh portréit ITT is megtekinthetitek...
Egy 450 évvel ezelőtti kölcsön válhatna a német főváros végzetévé, természetesen amennyiben Berlin kifizetné a több ezermilliárd euróra duzzadt tartozást. Aminek persze semmi esélye, de azért felvet pár kérdést az ügy. 1562. május 8-án Mittenwalde 400 guldent (vagy…..
  Nem a négyes metróra gondolok (oh, wait a minute...), hanem egyéb, a térhez kapcsolódó objektumokra, mint például az aluljárók. Az Urbanista és a 8ker blog is beszámol arról, hogy a méltán Budapest egyik segge lyukának tartott (van belőle jó pár) Baross téren – ahol…..
Tegnapi hír, hogy a német konzervatív-liberális kormánykoalíció az ellenzéki szociáldemokratákkal és a zöldekkel közösen Joachim Gauck evangélikus lelkészt, kelet-német polgárjogi harcost, a volt NDK állambiztonsági iratait kezelő hivatal első vezetőjét jelöli a Német…..
TibiOriginal 2012.02.25 13:34:57
"Pontosan tudom, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy nem kellett egy hazug, aljas és az emberek millióinak korrumpálására épülő rendszer ingoványai között élnem, karriert csinálnom, családot eltartanom"

Kedves Gergely!
Most is ott élsz! Java része a neveknek sem változott, csak más államforma égisze alatt teszik mindezt! Az már más kérdés, hogy azok, akik épp' ez ellen harcoltak '89 előtt (jelzem MSZMP-s párttagként) és most kormányon vannak, szembehelyezkednek a saját Maguk által reklámozott értékekkel! Mi változott? Akkor voltak képmutatók, akkor hazudtak, vagy most villantják meg igazi énjüket ezt döntse el az aki akarja. Személy szerint úgy látom és tapasztalom, hogy 22 éve propagandisták, illúziókeltő hazugok és nemritkán negyven éve az Országház padsoraiban semmihez sem értő élősködők növesztik az aranyeret azért, hogy mindenféle masnival feldíszített dobozban próbálják az általuk összelapátolt aszott szart elrejteni.

Schiffer András illúziókat kerget. Nincs érdeke senkinek sem abban, hogy a választópolgárok, a maival 90%-os hasonlóságot olvassanak ki a gulyás-kommunizmus irattári anyagából.

Németországból hazajövet két évszázaddal kell az óráinkat visszaállítani, ott van bátorság, itt csak kényszeres fóbiák, hogy a valóságot saját magatok és a parlamentben állítólagosan, 386 mutáns élősködő képviselte Magyar Köztársaság (vagy mi a nyavalyának hívják) lakói elől a seggetek alá gyűrjétek, csak megvillantva néhány papírfecnit, jószerével elégetve a szavazócédulákat is, amiket értetek dobáltak az urnákba 2010 tavaszán...

Üdvözlettel:

Újvilág
Kocsmablog Kelta Pub 2008.03.13 14:00:00
Helyszín: 1053 Bp., Károlyi Mihály u. 7. Látogatás: 2008. március 12. 20:15-22:35 > Belépéskor a társaság létszámától függően máris előzékenyen ajánlanak egyet, elkísérnek, leültetnek, kínálják az aktuális italakciót, és mindezt széles mosollyal, lendülettel,…..
TibiOriginal 2011.12.03 11:22:01
@Drisdönyú: @grasshopper: @hayamushka (törölt): Hát...mint régi ott dolgozó, köszönjük szépen!
TibiOriginal 2011.11.24 13:13:34
A 2012-es Gault Millau étteremkalauz bemutatójáról, Bécsből jelentem a szenzációs hírt: a Costes étterem már csak egy ponttal van lemaradva a világ legjobb éttermeitől!   Az osztrák kiadású Gault Millau (GM) Ausztria foglalkozik a régió fontosabb városaival, területeivel…..
TibiOriginal 2011.10.20 12:28:47
@Kelly és a szexi dög: Épp' most kezdett, még nem jutott el az öltözőszekrényig :D
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
TibiOriginal 2011.10.20 12:24:32
Tamás egy nem szokványos IC-úton vehetett részt, amiről levelet is küldött nekünk. Az még hagyján, hogy az IC-je sokat késett, de Püspökladányban felszállt egy részeg is, aki miután végigdülöngélt az utasok között, fenéken csapta a beküldőnket. Ez akár még vicces is…..
TibiOriginal 2011.10.06 08:49:32
@Terézágyú:
Bocsánat, túlspiláztam...szóval, legyen rendőr a vonaton.
Amúgy azért bonyolítottam, mert itt Pöstön már a közterület felügyelők is kérhetik a bérletet a BKV járatain, mert hivatalos személynek vannak minősítve.
Na. :D
Olasz fórum Biciklivel Tibetbe 2011.09.09 07:30:00
Modenában kerékpárra pattant két olasz fiatal, Marcella Stermieri és Bernardo Moranduzzo, és eszelős kitartással Tibetig karikáztak. Céljukról nem lehet olvasni a repubblica cikkében, beszámolójában. Persze Tibet mindenkinek sokat ígér. Az út pedig… ilyen fényképek…..
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
TibiOriginal 2011.08.23 11:11:31
@brahamb: Jó megközelítés és a retardáltak is megértik, ha így magyarázzák el nekik :)
Egy nap késéssel, de valóban megépült Budapest tömeges biciklis fejlesztéseinek első részlete. Ahogy Vitézy Dávid kedden bejelentette, a főváros a Thököly út és Hungária körút kereszteződését alakítja biciklizhetővé.   Eddig a Thököly úton, a Dózsa György…..
TibiOriginal 2011.08.19 09:13:19
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
TibiOriginal 2011.08.02 13:13:19
@xaba99: Bár bicajos vagyok, csak egyetérteni tudok, a kerékpáros közlekedjen úgy, ahogy a KRESZ megengedi.
Kettős Mérce Radikális PC? 2011.07.28 16:08:00
 Tüntetni megy az izraeli nagykövetség elé a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. Az indok vérfagyasztó, a Norvég tömeggyilkos Breivik ügyében vonul az érintett HVIM a zsidó állam nagykövetsége elé. Vajon nem esik le az úriembereknek, hogy nincs különbség a…..
Rossz hír a rettegőknek, jó hír nekünk többieknek: mégiscsak lesz választás 2014-ben. A Kormánykoalíció Nemzeti Nagytanácskozása a hétvégén kiülésezte, Áder János pedig szertefoszlatta az egyre jobban elharapózó illúziót, miszerint most aztán sosetöbbet' ki nem hagyja…..
TibiOriginal 2011.07.11 15:42:34
@Bathory: kettős állampolgárok esetében elvileg eldöntheti a gádzsó, hogy melyik ország választásain kíván részt venni (ugyebár mindkettőn nem lehet). Tehát el kell döntenie, hogy magyar-e vagy sem. Ha csak szavazni akar, akkor nem magyar. Ha ide fizeti az adót, akkor van joga dönteni a nemzeti ügyekről. Ha csak hobbimagyar, akkor kuss van.
Két héte tartották meg az LA Screeningset, azaz azt a szakmai bemutatót, amin a gyártó stúdiók az USA-n kívüli vevők elé tárták portékájukat, hogy azok a pilotok láttán válogathassanak közülük. Ezek az eseményen természetesen a Tv2 és az RTL is képviseltette magát, ez azon…..