Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T......

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért volt nehéz szeretni Phoebe-t? Amiért nehéz volt szeretni szegény Phoebe-t, az alapvetően az írók hiábája. Úgy tűnt, hogy ő volt az a hat jóbarátból, akivel a legkevesebbet tudtak kezdeni. Nagyon sok olyan jelenet van a sorozatban, amikor jobbnál jobb poénok jutnak minden…..
GazPömpöllér & co Kreatív 2012.10.20 18:00:06
Úgyis régen voltak már rajzok :-) Tök kreatívak a gyerekeim, még az is, aki nem szeretné :-) Kicsit morcos is vagyok emiatt a legnagyobbik csemetére, mert annyira ritkán rajzol, amíg a két kicsi hetente megeszik másfél kiló papírt, addig ő csak nagy-nagy néha, ha muszáj, vagy ha…..
GazPömpöllér & co Naszóval 2012.10.11 18:33:08
Már nem is mentegetőzök :-)  Annyi mindenről kéne írnom, hogy ihaj, szerintem a nyarat most így momentán átugrom, pedig nagyon jó volt, konkrétan a legjobb nyarunk volt, amióta háromgyerekes család vagyunk, gyakorlatilag egész nyáron lent voltunk a Balatonon, én a kölkökkel…..
GazPömpöllér & co Tádámm 2012.10.10 19:42:07
Figyelem, figyelem, ma este végre sok fényképpel körített kesze-kusza bejegyzés következik! :-)..
Kicsi Ház DIY hideg zsíroldóval 2012.10.02 14:30:06
A hideg zsíroldóval nem vagyok túl nagy barátságban. Egyszer, lefolyt a konyhapolcomról, és megmarta a festéket a falon. A költözködéskor lemarta a bőrt a kezemről. Kemény cucc. Amihez hozzáér, ott semmi sem marad. Ezért jó arra, hogy tükröt öregítsünk vele. Ez a projekt…..
Ez akar lenni a gyerek, bármilyen formában próbáltam is célozgatni rá, hogy hát ez a két csoport nem igazán metszi egymást :-)))))))))))))))))) Úgyhogy végül is miért ne, egyszer mindenből kell egy első, lehet, hogy ő lesz az első focista agysebész. Vagy agysebész focista? Tegnap…..
Aki elfelejtette volna: Címlaplány meglógott a saját menyegzője, egyszersmind vőlegénye elől, Szőke Kapitány románca kútba esett élete Bridgetjével, miután utóbbi felszívódott, Vöröske a CIA-nek fusizik, Első Tiszt meg féltékeny Szőke Kapitány ifjú kapitányi mivoltára.…..
Anus Dei egy egészen extrém diszkriminációt detektált a Nemzeti Múzeumban. Újra kell értelmeznünk a család fogalmát - mint oly sok minden egyebet -, mert ezekszerint egy szülő és a gyereke, az smafu:Talán egy olyan országban, ahol az új állami kommunikációban a nagycsaládos…..
Hozzávalók: 20 dkg kukoricaliszt 2 mokkáskanál szódabikarbóna 1 csipet só 3 dkg vaj 4 dkg porcukor (meg még egy kevés a szóráshoz) 2 evőkanál olaj 2 db tojás sütésálló lekvár, 2-3 evőkanálnyi Opcionálisan: 10 dkg tortabevonó/étcsokoládé 2 dkg vaj vagy 3-4 evőkanál olaj…..
retro gastro Kanálgép 2010.11.30 06:03:00
A kanálgép a Magyar Néphadseregnél rendszeresített evőeszköz készlet volt, mely hajlított alumínium ötvözetből állt, és igen praktikusan a honvédségi gyakorló nadrág erre kialakított oldalzsebébe volt csúsztatható. Mi sem szolgálhatta a sorkatonai szolgálat alatti…..
T...... 2010.12.02 14:26:21
@Szalacsi_Dezső: még egy szavazat a legjobb konzervnyitó kategóriára! :)
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. - 15. - 16. -17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24.   Történetemben még mindig az előző epizódban felbukkant titokzatos pöttyök eredetét keressük. Túl a sikertelen tüdőbiopszián,…..
Tádáááám! Ma lettem 2 éves!Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik olvasnak, hozzám szólnak, megosztják a közösségi oldalakon a bejegyzéseimet vagy egyszerűen csak lájkolnak!Remélem sok újat, szépet, érdekeset, inspirálót találtál itt nálam, és szívesen…..
Abszolút piacpárti vagyok, a háztáji zugárusokat (akiket ma biztos gerilla zöldségeseknek neveznének) pedig kifejezetten szeretem. A kiskertben megtermelt egy-két zacskó cserkóval vagy néhány csokor virággal behéveznek a Kertvárosból az Örsre és a megállóban kínálják a…..
OurFashion MAC In the Groove 2010.05.31 10:56:00
Éppen csak kiheverte a bankkártyám a MAC nyári, To the Beach kollekciójának vásárlásából adódó traumát, amikor is a galád cég fogja magát és kijön még egy csodaszép sminkcucc-kompozícióval augusztustól.6féle rúzs, a nagy kedvenc Cremsheen szájfények, Mineralize…..
T...... 2010.05.31 12:30:48
retro gastro Pilóta keksz 2010.03.04 06:19:00
A Pilóta keksz a Győri Keksz nagy klasszikusa! Igazi minőségi keksz volt a ’70-es években, hanyatlása azonban sajnos már a ’80-as években megindult, mára már alig őrzött meg valamit az egykori íz világából. Egykilós dobozos kiszerelésben árulták nagyon finom csoki…..
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
T...... 2009.09.11 11:41:58
Barátnőmnek írtam le levélben, szte tegyem ki ide:
1. A szerelem sem sült galamb, ami jön, meg van. Tenni kell érte, és hiába a takarítás, vagy a nagy ajándékok, ha ugye nekem kicsit sem vágyam a repülős égreírás, hogy szeretlek cunci, mert nálam pont a reggeli kávé ágybahozása fejezi ki a szerelmet.
Ettől is ugrom, hogy vitt neki ajándékot. És? Ölelgette este? Pontos volt a randin? Nem hitegette, hogy 6-ra hazaér, de már rég kihűlt a szeretettel készített vacsora, mire hazaért? Kielégítette az ágyban úgy, ahogy a nő kérte?
2. A „kiürül a kapcsolat” azt jelenti, hogy már végigbeszélték a filozófiai kérdéseket, nem is kell beszéljenek és tudják, a másik mit gondol egy hiradóbejátszásról? Igen. Ez a napi rutin. Nem lehet mindig mosolyogni menzeszgörcs alatt. Van rossz oldalunk is. Ez lehet taszító is. Nem lehet sok évig szinészkedni, akkor viszont az első kialakult kép is megváltozik rólunk.
3. Passzívan várja, hogy majd házasság lesz és gyerek? Kérje meg a lány kezét, amikor tart a tűz és vegye el. Egyikről sem írta, hogy a nagy lángolásban megkérte volna a kezét. Miből gondolta, hogy egy kapcsolat heves marad, ha ő nem fejleszti/építi tovább? A párkapcsolat nem csak az első hónapok lángolásáról szól, hanem az összetartozás élményéről, aminek a következő lépése a lánykérés, az esküvő, családalapítás. De láthatólag a fickónak csak az első érzés kell. Minek várt évekig azoknál a lányoknál, hogy megnősüljön, hogy még boldogabbá tegye a szerelmét, hogy továbblépjen?
Gondolom a lányok is belefásultak a várakozásba, hogy gyűrűt kapjanak, ez mérgezhette a kapcsolatokat. Persze lehet, hogy a nőkben is hiba volt, de a srác nem erről ír. Csak magáról.
4. Minden tűz elmúlik, és mindig izgalom, amit az újdonság ad, a vágyak, az új megismerése, az ösztönzés, hogy imponálhassak neki
5. Szvsz az emberek 99%-a nem az igazit veszi el, hanem megházasodik, mert már ideje lenne, mert társadalom, mert gyereket akar... Tehát hülyeség rájuk irigynek lenni.
Uff.
:)
Madafaka - aki Ferencz (Yellow Spots) legjobb barátja - ajánlotta Publo Hunny klipjéhez egyik kortársuk, a Warpigs számát, jó sok felújítás előtti metrómegállóval. Amúgy a rendezőt úgy hívják, hogy Antall Nimród, vagyis kicsit olyan az egész, mint egy előtanulmány a…..
  Szárszón nyaralok épp, ahol egész nap 15 megvadult gyerek vadul, üvölt, nyafog körülöttem, kivéve, amikor lemegyünk a strandra, mert akkor 150. Ennek ellenére meg tudom érteni, hogy Budapesten sem rózsás a helyzet, legalábbis Kutya Vacsorája szerint. Ugyanis hamarosan…..
  Kittenberger Kálmán vagy Széchenyi Zsigmond vonulhatott volna vissza ebbe a nádfedeles, antilopfejekkel díszített vadászházba a Velencei-tóhoz, ha megérik 1990-et. Akkor épült ugyanis az ingatlan, amit Zoltán ajánlott a figyelmembe. Kérdés persze, hogy ha nem nekik készült,…..
  Nem, ez nem egy építészeti blog. De éppen ezért érdekelne véleményetek: kit tartotok a XX. század legnagyobb magyar építészének? Semmi szakma, csak szeretet. Egyetlen kikötés, hogy még/már a XX. században is alkosson…..
T...... 2009.06.02 12:52:25
@Széna Tomi: Nem mondod, hogy a Cápa étterem Makovecz! Épp tegnap néztem, hogy milyen ronda... :)
(És olyan 25 éve a Cápa szó hal alakú matricákból volt kiírva az üvegfelületre.)
  A Hangos tér akár egy VHK-album címe is lehetne. Vagy mondjuk a játszótér szinonimája. Ez utóbbi csak azért ugrott be, mert épp itt építettek egyet belőle: a Hangos téren. A XVI. kerület úgy tűnik nagyon belejött a gyerekezésbe: két hét alatt három új játszóteret…..
Az alábbi levelet Juci küldte el nekünk, aki nem tűnik hetvenen túlinak, viszont saját bevallása szerint rendszeresen varrodába jár. Igaz főleg csak igazítani, na de akkor is. Én a magam részéről a kényelmes kész pártján állok, de azért lehet hogy érdemes lenne egyszer…..