Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makai B. András

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Esik az eső. Nem gyalogolok, inkább trolizok. Több helyen leszállhatnék, de úgy döntök, a végállomásig megyek, az tűnik a legközelebbinek a lakásomhoz. Figyelem a le- és felszálló embereket. Így veszem észre egy régi barátomat, akit nem láttam jó pár éve. Éppen húzza…..
Furcsa érzés átélni egy pánikrohamot. Kerestem rá más szót, de nem igazán jutott az eszembe. A fürdőszobában tört rám. Éreztem a remegést az egész testemben. Egyre erősödött, légszomjam volt, és azonnal menekülni akartam. Letolt nadrággal nem egyszerű mutatvány. Nem a…..
Egy terapeuta naplója Hűtlenség 2015.09.16 07:32:22
Mióta az eszemet tudom, szerettem volna egy kutyát. Már gyerekeim voltak, amikor végre teljesült az álmom, és vettem magamnak egy óriás schnauzert. Panelbe nem mertem bevinni, igazából nem akartam megfizetni a szobatisztaság árát. Jártam vele kutyaiskolába, de idővel egyre jobban…..
Egy terapeuta naplója Magamról 2015.08.20 18:32:40
Gyakorló coach és terapeuta vagyok. Olyan fényképésznek tartom magam, aki a saját objektívén keresztül néz rá a közte és a kliense között kialakuló folyamatra, kapcsolatra. A kép azonban bármelyik pillanatban változhat, ezért mindig a legfrissebbel foglalkozunk. Hiszek abban,…..
Egy terapeuta naplója Menekülés 2015.08.21 15:54:12
Engem is elért ez a menekültek körüli hangzavar. Az első hírek még hidegen hagytak: ez nem az én ügyem. Váradon nem sok menekültet látok - amiről nem tudok az nincs.  Az én őseim is menekülhettek még ezelőtt 500 évvel (örmény gyökereim vannak). Kisebbségben élek, mióta…..
Egy terapeuta naplója Búcsúzás 2015.08.18 22:15:14
Tegnap elballagott a kisebbik fiam is. Megsirattam. Álltam az iskola sportpályályán, és csorogtak a könnyeim. Napszemüveg volt rajtam, azt hittem senki nem veszi észre. A tízéves unokahúgom kérdezte meg nagyon őszintén: Ennyire meleged van? Nem, csak sírok, és a mutatóujammal…..