Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bianconeri_2007

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több beszámoló köti össze a Napoli csapatát a Juventus kevés játéklehetőségnek örvendő játékosával, Simone Zazával, és úgy tűnik, hogy a déliek ajánlatot tettek a futballista megszerzése érdekében. Eddig a Napoli - Zaza szál mindössze spekulációnak tűnt, azonban a tegnap Beppe Marotta arra…..
bianconeri_2007 2016.08.18 12:27:18
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
bianconeri_2007 2014.10.25 10:48:56
bianconeri_2007 2015.09.27 21:21:49
@krisszvector: és fokozódik :D
bianconeri_2007 2015.11.30 21:07:15
A Juventus hivatalosan bejelentette, hogy a nyáron leigazolt brazil középpályása, Hernanes megközelítőleg három hétig nem áll majd a csapat rendelkezésére combsérülés miatt. A brazil futballista sérülten hagyta el a játékteret szombaton az AC Milan elleni mérkőzésen, amelyet…..
A legfrissebb értesülések szerint a legutóbbi vereséget követően a Juventus szombati meccsre való minél hatékonyabb felkészülés érdekében tulajdonképpen edzőtáborba vonult. A bianconero csapat a Sassuolo elleni borzasztó, 1-0-s eredménnyel zárult mérkőzés után jelentette…..
Massimiliano Allegri elégedetten nyilatkozott, miután csapata 2-0-ra nyert az Atalanta ellen, de kiemelte, hogy Paulo Dybalának még fizikailag fejlődnie kell. A bianconero újabb győzelmet aratott a bajnokságban, azonban úgy tűnik, hogy az argentin futballista gólja és játéka nem…..
bianconeri_2007 2015.10.26 10:20:00
@Nathas: 20 nap, izomsérülés, a 12. a szezonban...
A Juventus szurkolói aligha zárták szívükbe a csapat egykori játékosát, Felipe Melót, aki 2009-ben igazolt Torinóba, majd előbb kölcsönben, később véglegesen is Isztambulba költözött, végül most nyártól az Inter mezét viselve próbál ismét szerencsét Olaszországban. A…..
bianconeri_2007 2015.10.16 19:10:44
Massimiliano Allegri véleménye szerint a Juventus azt tette, amit tennie kellett, és csupán a passzok pontatlansága miatt kapott ki a Napoli együttesétől. A tavalyi évhez képest a Juventusnak tizenhárommal kevesebb pontja van, miközben héttel kevesebb gólt lőtt a csapat, és öttel…..
A Chievo elleni újabb pontvesztést követően, a Juventus mestere, Massimiliano Allegri úgy véli, hogy csapatának le kell ráznia magáról a nyomást, s egészséges vakmerőséggel kell kiállnia a mérkőzésekre. "Nem tetszik, hogy jobb teljesítményt is nyújthattunk volna a…..
Sajtóértesülések szerint Fernando Llorente a Juventus kötelékében maradhat a következő szezonra, míg a Sassuolótól a nyár elején 18 millió euróért igazolt Simone Zaza kölcsönbe kerülhet. A spanyol támadó távozni készült a Bianconeri csapatától, hiszen már az előző…..
A hírek szerint a Juventus felajánlotta a torinói csapatnál kevés sikert elért és várhatón a továbbiakban maradása esetén rendkívül kevés játéklehetőséghez jutó Paolo De Cegliét a Sampdoria együttesének Alex Sandro megszerzését követően. A huszonnyolcéves futballista,…..
Olasz források szerint a Juventus a napokban végső ajánlatot tesz a Schalke együttesének Julian Draxler ügyében huszonhétmillió euró értékben. A Gazzetta dello Sport úgy értesült, hogy…..
A Schalke 04 igazgatója, Horst Heldt megerősítette, hogy a gelsenkircheni klub célja az, hogy megtartsa ifjú tehetségét, Julian Draxlert, azonban nem zárta ki annak lehetőségét, hogy egy komoly bevételt…..
Pletykák szerint a Juventus egy új, magasabb ajánlatot készül tenni Julian Draxlerért a Schalke 04-nek, ugyanakkor sem Mario Götze, sem Ilkay Gündogan megszerzéséről sem tett le az Öreg Hölgy. A La Gazzetta Dello…..
bianconeri_2007 2015.08.11 14:17:25
@Trieszt120506: idevágó OFF: ha a city megszerzi de bruyne-t, silva feleslegessé válhat és a pletykák szerint rámehetünk egy olyan ajánlattal, ami jövőbeli opciót ad majd pogbára...
A Bayern München elnök-vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge nemrégiben Mario Götze megtartásáról beszélt, kizárva egy torinói átigazolást. Az Öreg Hölgy vezetői a hírek alapján számos német középpályás iránt érdeklődnek, így felmerült Mario Götze, Julian Draxler és…..
bianconeri_2007 2015.07.27 16:32:57
Az utóbbi napok pletykáiból az a forgatókönyv körvonalazódott, hogy a Juventus letett a klubbal többszörösen szóba hozott Xherdan Shaqiri megszerzéséről, s helyette a Galatasaray alkalmazásában álló Wesley Sneijderben véli megtalálni az ideális jelöltet a trequartista…..
Sebastian Giovinco ügynöke legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy védence számára nem jelentene problémát a Juventus elhagyása, azonban véleménye szerint a klub ezt a lépést megbánná. Az apró termetű támadó szerződése lejár a szezon végén, és mindeddig a felek nem…..
bianconeri_2007 2014.12.17 17:08:24
Massimiliano Allegri a döntetlenül zárult vasárnapi mérkőzést követően úgy nyilatkozott, hogy a Juventus nem képes olyan intenzitással játszani kilencven percig, mint a Sampdoria elleni mérkőzés első ötvenöt percében. „Véleményem szerint több hosszabbítás lett…..
Massimiliano Allegri a keddi, gól nélkül végződött mérkőzést követően beismerte, hogy a Juventus nem kívánt a találkozón kockázatokat vállalni, mivel el akarta kerülni a vereséget az Atlético Madrid ellen. Az Öreg Hölgy számára elégséges volt egyetlen pont a második hely…..
Az idei szezontól már a Sassuolo csapatát erősítő egykori Juventus védő, Federico Peluso az AS Roma elleni mérkőzés után a Twitteren adott hangot elégedetlenségének a bírói döntések miatt, egyszersmind visszavágva a fővárosiaknak is. A Juventusnál másfél év alatt…..
Pavel Nedvěd a legutóbbi nyilatkozatában javuló Juventusról beszél, a következő Bajnokok Ligája mérkőzésre pedig kötelező győzelemként tekint. A bianconero csapat szerdán a Malmö ellen lép pályára, hogy idegenben megmérkőzzön a rendkívül értékes három pontért,…..
bianconeri_2007 2014.11.24 18:36:28
@mozambo: conte hiánya a sérülések számán látszik igazán. a többivel nagyjából én is elégedett vagyok.
A cseh televíziónak adott interjú során cseh klasszisa, Pavel Nedvěd az olasz labdarúgás helyzetéről beszélt, s ugyan elismerte, hogy Itáliának fel kell ébrednie, úgy véli, hogy a Juventus jó úton jár. "A szakadék nagy a Bayern és az olasz klubok között. Ezt…..
bianconeri_2007 2014.11.07 17:03:43