Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trolipotlo

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simson Marci posztolta legfrissebb fejlesztését a garázsba állást segítő rendszerről: ...amiről nekem meg eszembe jutott számtalan egyéb megoldás is, a szépemlékű Ezermester barkácsmagazin olvasói ötleteit megszégyenítő kreativitással. Az Autófílián is lőttünk már…..
trolipotlo 2014.08.21 00:04:32
@Terry Wrist: Én a motor hátsó kerekéhez fektettem egy téli gumit, ha lassan rátolatok, pont 2 cm marad a kocsi és a motor közt. Ekkor lehet bezárni a garázsajtót.
Múlt-kor 10 tény a Moszadról 2014.01.24 15:04:53
1. Izrael titkosszolgálata, az 1949-ben megalapított Moszad a világ egyik leghatékonyabban működő állambiztonsági szervezete, ám módszerei miatt sokan bírálják a testületet. 2. Egyes becslések szerint a Moszad világszerte jelenleg 35 ezer ügynököt irányít, ebből 20 ezer…..
Az országgyűlési választás közeledtével megint téma az új adórendszer. Az egykulcsos adót támadják az ellenzéki politikusok, és védelmezik a kormánypártiak. Talán nem is baj, hogy purparlé van körülötte. Minél többet hallunk, olvasunk róla mi, választópolgárok és…..
trolipotlo 2013.11.27 00:04:22
@trolipotlo: bocsi, 1,8M Ft-nál már a magyar jár jobban...
trolipotlo 2013.11.27 00:14:27
@tip: 1. A járulékok is bele vannak számolva mindkét oldalon. 2. Direkt vettem a családos modellt, mert azt kéne ugye támogatni.
trolipotlo 2013.11.27 00:29:22
@Brúsz Pringstein: mindenki azt a következtetést vonja le, amit jónak lát. Lehet elhatárolódni is. Csak azt akartam megmutatni, hogy van jól működő többkulcsos adórendszer.
A suttogás határán egyensúlyozó lágy, alázatos hangon beszél hozzánk a tolmács, miközben Weiss Manfréd egykori birodalmába, a Csepel Művekbe hatolunk be. A régi vágású ipartelepen nagy vasdarabok között keresi útját a busz, rozsdás hullámlemezből épült csarnokok mellett…..
trolipotlo 2013.11.25 21:26:19
@СubE: Hát én nem tudom, hogy volt-e már BMW-d, én hármat is végigtoltam: a 320d-ben gari lejárta előtt pár nappal robbant fel a turbó - csere. 118d hibátlan, 116i-ben 2x kellett gyújtótekercset cserélni 1 hónapon belül (2 hengerrel zötyögtem még 130km-t, mert a mobilszervizes szerint majd a rendes szervizben megcsinálják).

És nem, nem toltam nekik ész nélkül, tehát "biztos üveghangon nyomtad neki" nem ér!

1x ha lesz 70K EUR-m, tuti veszek egy GT-R-t (vagy Teslát), mert ezek azok a termékek, amiket nem szocialista kartellek készítenek, visszaélve a piaci fölényükkel és nem marketingesek adnak el. Hanem a kettőt helyettesítik egy kibebaszott jó mérnökkel és szorgalmas munkaerő támogatásával.

Most őszintén: melyik az a technikai adat, ami miatt bömbit vesz az ember? Kinyitsz egy autósmagazint: az összes német kb. ugyanazt tudja, irreálisan árazva. Ha "szép" autót szeretnék, akkor nem kérdés, hogy i8. De a szépség lélek nélkül nagy csalódásokhoz szokott vezetni...
A mobilgát után újabb könnyen szállítható és installálható magyar találmány rázza meg a világot. Mivel néhány stadion építése a vártnál lassabban zajlik, a kormány közbeszerzést ír ki egy darab felfújható stadionra. A tenderen részt vehet minden olyan magyar…..
trolipotlo 2013.11.22 11:47:30
Héééé! Ez az én békemenetes ötletem:

hircsarda.blog.hu/2013/10/12/8-1_mintha_a_bekemenet_ellen_jatszottunk_volna

trolipotlo 2013.10.13. 12:09:41

Minden eladott stadion után kérek 20% royaltyt, különben metrót építek beléjük.
Hangos szomszédok, elromlott villanyóra, kórházi kezelés, megbundázott uniós pályázat, lefizetendő ügyfelek: a korrupció a hétköznapok számos területén jelentkezik. A fizettem.hu-ra beérkezett bejelentésekből szemezgettünk. Zavarja a szomszéd? Az önkormányzat…..
Pár hónapja már posztoltunk arról, hogy a Fidesz és az MSZP rendszere valójában egymást feltételező ellentétekből áll: mindkét tábor identitásának komoly bázisát adja a másik elutasítása. Most azonban ennél valami komolyabb sejlik fel. Horváth András volt adóellenőr…..
Belekeveredtek ÉdesViktorék ebbe a hetvenbe, mint szegény nyugodjon Szalonnamária a korhatárkarikába. Úgy kell szétválogatni ki és mit csinálhat hetven fölött, mint a túloldali "oktatófilmeseknek" a törpdominót.  Szóval az van, hogy nem mindent lehet hetven fölött…..
Ezen a videón arról beszél egy tokiói anya, hogy a japán médiában teljes hírzárlat van a fukusimai katasztrófa egészségügyi következményeivel kapcsolatban. Szerinte egyre több emberen figyelhetők meg a tünetek, ennek ellenére kormány utasítására az orvosok és a média…..
Az amszterdami fiaskó után átalakítják a magyar labdarúgó akadémiák tananyagait. "Maga a foci eddig sem volt hangsúlyos az oktatásban, szóval olyan jelentősen nem változik a tananyag, csak még bekerül egy-két új tantárgy" - nyilatkozta Szoblánczy Ágoston Ildikó, az Magyar…..
A focisták szerint annyi narancssárga volt a stadionban, hogy mindenkiben Orbán Viktort látták. Még mindenki sokkban van a tegnapi 8:1-es Hollandiától elszenvedett vereség után, de mi már most próbáljuk kideríteni, hogy mi lehetett a vereség oka. "Egyrészt a nagyobb…..
- Ez a keletnémet bábfilmek világnapja. - 1861. szeptember 26-án láttak utoljára fostos gazellagyíkot. Az állat kihalását az egységes olasz állam megszületése okozta. - Már 431 napja nem tudjuk, hogy hány napja nem tudtuk már, hogy kicsoda Joszip Tot. A nap mondása: "Úgy…..
trolipotlo 2013.09.26 20:11:14
@kittrabi: Én úgy tudom, hogy Dajcs Tomiról egyetemet neveztek el......... ha...haha....bruuuhahahahaaaaaaaaa
A Parlament parkolójában történt az incidens. A feltételezett elkövetőt már őrizetbe vették, a síró politikust jelenleg rendőrök vigasztalják - egyelőre sikertelenül. Az azóta már a Terrorelhárító Kommandó szigorított őrizetében lévő elkövető, a 8 éves K. Lívia…..
trolipotlo 2013.09.24 22:37:42
@dr Kangörény: ki vagy Te, bátor lovag, aki be mertél szólni a Hócipő lapjain a pszichiáternek? Nem félsz, hogy mindjárt kész a diagnózis?
A Demokratikus Koalíció vezetője megelégelve a helyi döntéshozók tehetetlenségét egymaga oldotta meg az ózdi vízhiányt. „Jövök haza hajnalban a white partyról, amikor látom, hogy egy tequila sunrise színű fénypalástban siklik a cigánysor felé a Fletó úr, mögötte meg…..
Subba Valahol egész délen 2013.06.21 10:49:00
 Megkezdődött a Voice következő szériájának válogatása: A szirén énekével elkábító csávó hófehér kincskereső kisködmönje alól kikandikáló réteges öltözéket elnézve, mintha mellé lőtt volna ezzel a dalválasztással. Se lesben álló cápa, se nap sincs sehol.…..
trolipotlo 2013.06.23 10:32:51
Az odáig rendben van, hogy eltérő kultúra, a nyugati civilizációban is eszünk húst, csak más állatét, de a ma megrendezendő kínai kutyahús fesztivál nálunk kiverte a biztosítékot. Képek csak erős idegzetűeknek. Miután napokig ketrecekben tartották, lemészárolják,…..
Az én egészségügyi döntésem (Angelina Jolie New York Times-ban megjelent cikke a mellrák árnyékáról és a rák megelőzésének fontosságáról) Az édesanyám majdnem egy évtizeden át küzdött a rákkal, míg bele nem halt 56 évesen. Annyi ideje még volt, hogy az első unokáját…..
sorok között Viszlát nyugdíj! 2013.05.12 05:59:00
Az európai foglalkoztatottság tekintetében újabb rekordok születtek a múlt héten. A görög munkanélküliség a legmagasabb az euróövezetben, több mint a kétszerese a térség 12 százalékos februári átlagának. Februárban a 15-24 év közöttiek körében 64,2 százalékos volt a…..
trolipotlo 2013.05.12 20:19:16
@ököljog: a választások után, vagy még előtte ér véget a válság, azt nem tudod véletlenül?
Az Oktatói Hálózat (OHA) listáján olvastam egy tömör, s mégis szívbemarkoló búcsúlevelet. Ezt teszem közzé, név nélkül, de a szerző engedélyével: „…jelenleg még egy fél évig nem tanítok, utána pedig külföldre költözöm, így végülis nem lesz közöm a magyar…..