Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WeAreEngerland

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint még az eddigieknél is jobban, hiszen magát a videót már láthattad a UFC 199 során, vagy abba a posztunkba ágyazva, melyben Brock Lesnar visszatéréséről írtunk. Viszont a trailer most felkerült a UFC fő YouTube csatornájára, teljesen fullos felbontásban, úgyhogy innentől pengeéles minőségben…..
WeAreEngerland 2016.06.09 16:00:48
@chuck-d: Nem ismertem a spoiler ezen szinonimáját. Viszont Helwani munkásságát és az MMA hour-t követem azóta amióta a UFC-t ami 2011 December 30. nyúlik vissza Alistair Overeem debütálásáig, és nekem a kisebb nagyobb szarkavarásait leszámítva mind végig egy rendkívül elhivatott és szeretni való újságíró volt Helwani. És szerintem az tagadhatatlan, hogy az egyik ha nem a legnépszerűbb MMA újságíró és ezt mi sem bizonyítja jobban mint az a példátlan összefogás, és kiállás Helwani mellett ami megjelent Dana UFC FOX youtube, instagram és sorolhatnám még mennyi helyen kommentekben az elmúlt napokban, és az is példátlan, hogy a forró fejű UFC nem telt el 48 óra és már vissza vonták a tiltást a nagy közfelháborodás miatt. Na mind1 egy szó mint száz én örülök neki mert Helwani egy minőségi újságíró még minőségibb videós tartalmakkal mint pl a Jon Jones-al folytatott Albuquerque-s interjúja vagy a Jackson Wink MMA Academy-nél vagy éppen a 40perces Weidman interjú... a harcosok legtöbbje szereti őt tiszteli és minőségi interjút hajlandó neki adni, amitől kár lett volna megfosztani a sportszerető szurkolókat.
Bemutatták az angol válogatott VB mezeit. A hazai szerelés tiszta fehér lesz, egyrészt mert a FIFA arra kérte a csapatokat, hogy lehetőség szerint egyszínű mezekben játsszanak (a HD-tévék képminőségének ez állítólag jót tesz), másrészt pedig a tervezők szándékosan az…..
Belsőség Nincs elég tesztautó 2013.03.19 05:51:24
Régi partnerünk, a Dension kért meg minket, segítsünk, hogy a lehető legjobb minőségű termékekkel elégíthessék ki a vevők igényeit. Ehhez nincs szükségük másra, csak pár tesztjárműre. A termékfejlesztés önmagában is nehéz kenyér, hát még, ha többféle gyártó,…..
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
WeAreEngerland 2013.01.21 22:48:54
Kőbájker-kolléga meglehetősen ismert testépítő-körökben. Hosszú évek kitartó munkájával jutott el odáig, hogy végre megnyithatta saját termét, a BodyBuilder Gym-et. Büszke arra, hogy a hely nem a divatgyurmázók papucsos-parfümös pozőr-terme, hanem azoké, akik tényleg…..
Nézd a cirkuszt, láttunk focit! Olyan igazit, mikor a focisták futnak, támadnak meg ilyenek! Na nem végig, az első félidő, hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy a kreativitás csimborasszója volt és az izgalom a tetőfokára hágott. Az első húsz percben angol fölény, hát az is olyan…..
Szerintem az égvilágon semmi. Jóvanmá, tudjuk, hogy Barton kitwittelte, a kis rosszaság, a könyökünkön jött ki, a szurkolók meg hörögtek, mert megszólalásig ugyanolyan, mint az elődje oszt ki fog ezért a válság közepén - merthogy ott még tart ám, nem minden tagország olyan…..
WeAreEngerland 2012.06.08 15:21:07
@Brukk: Inkább elegáns! Az angol válogatott szerencsére a WB óta igen kifinomult és kifejezetten elegáns szerelésben lép mindig pályára. De ez nem is baj hisz ez Anglia. Mellesleg ezek az Umbro mezek mellet elbújhat a többi csapat. Nekem van szerencsém tulajdonolni egy WC angol mezt ( ami szerintem szebb volt ) és hihetetlen az anyaga. Mintha pamut lenne nem hasonlítható ezekhez a műanyag bele pállasz Niki Adidas szarokhoz.
Az angol válogatott orvosi csapata nem tudott semmi bíztatót nyilatkozni Lampard sérüléséről, így eldőlt, hogy Barry után ő is kihagyja az EB-t. Tekintve, hogy Frankie boy már a 34-et tapossa, lehet, hogy ezzel be is fejezte a válogatottbeli karrierjét. Az utóbbi 10 évben alapember…..
WeAreEngerland 2012.06.02 14:00:12
Szomorú pillanat ez mindazoknak, akik az öreg kontinens legnépszerűbb Datsun-gányolásügyi blogját a kipufogók fizikája miatt látogatják, ugyanis arról ma se lesz szó. Ennek az az oka, hogy május 8.-tól újra lesz Totalcar a tévében, és a műsor beindítása körüli hajtás (az…..
Kedves hölgyeim és uraim, tisztelt trolljaink! Eljött az idő, ütött az óra. Nemsokára újra képernyőn a Totalcar és ezzel kapcsolatban egy remek ötlet jutott eszünkbe. Egy a bibi, hogy elég későn. Persze ez még egyáltalán nem riaszt vissza minket attól, hogy közzétegyük…..
 Felhívásunk kérdezz-felelek-posztja.UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel gyorsan megtudtuk a bérsisak, transzponder (köridő méréshez) és a komplett box bérleti díját, íme:         Bukósisak – kb. 25-30 darab áll…..
Mire elég 198 lóerő, mit tud egy Hayabusa? Meglepően sokat, akár nála lényegesen erősebb járművek ellen is bátran kiállhat a széria állapotú Suzuki. Az ellenfél ezúttal egy 850 lóerőre felpuffasztott Nissan GT-R volt. A motor jobban is rajtolt, fölényét negyed mérföldön…..
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
Engerland Angol lapreakciók 2010.06.28 11:24:00
Várható volt, hogy a legenyhébb jelző a szánalmas lesz a válogatott teljesítményére, és az is, hogy a bulvárlapok kis picike darabokra szedik szét Capellót és játékosait. A BBC nagyon higgadtan elemez, kiemelve azt, hogy a csapat hiányosságairól eddig is tudott mindenki (nincs…..
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
WeAreEngerland 2010.06.28 10:15:31
@bgds.susu: nem érted az a baj, hát ez bőven benn volt érted szóval ezt egy VB szereplő játékvezetőének látnia kell én valószínű nem láttam volna de nem is megyek sporinak szóval fölösleges ez a szar duma nézd vissza az esetet ez bőven bőven belül volt azon a határértéken amit meg kell tudni ítélni ez ismétlem magam nem CFC POOL vagy olasz szlovák gól nem gól esete volt de ha nem akarod megérteni nekem mind1 videóbíró természetesen kell hiszen NFL NBA NHL de még a tenisz is pl sokkal jobb lett a videóbíró bevezetése után de videó bíró a kétes szituációkhoz kell ez pedig EGYÉRTELMŰEN GÓL volt nem "kétes szituáció"...
WeAreEngerland 2010.06.28 10:16:31
@a nyugalom megzavarására alkalmas: te is értesz a focihoz látom na n1 és stfu
Az oberhauseni Sea Life-ban él egy Pál nevű német polip, aki nagy pontossággal meg tudja jósolni a németek mérkőzéseinek kiemnetelét. Így történt a szerbek elleni mérkőzésnél és a Ghána elleni mérkőzésnél is.   A trükk egyszerű: két dobozt engednek le a Pál…..
„Unglaublich, Super, Wahnsinn, Spitze, Wunderbar und so weiter…” –csupa nagy betűvel írandó a véget nem érő jelzők sora. Tegye mindenki a szívére kezét és mondja őszintén , hogy tudta és erre számított. A vb előtt  egy hónappal ennek a párharcnak még…..
Mit kíván a német nemzet? Ma délután a bloemfontein-i Free State stadionban megmérkőzünk Anglia csapatával. Az eddig mutatott forma és játék alapján nem kérdéses a győzelmünk. Ahhoz viszont, hogy ezt a csatát is sikerrel vegyük a Soccer City-ig vezető úton , be kell tartani a…..
WeAreEngerland 2010.06.27 13:20:10
Szájkaratéban világbajnokok lennénk, mint minden tisztességes szurkoló, így azt javaslom, ha már a kommentekből amúgy is egyértelműen látszik, hogy mindenki jobban ért az angol válogatott irányításához, mint Capello, köszönhetően mondjuk a Championship Manager 2010-nek, vagy a…..
WeAreEngerland 2010.06.22 22:42:25
@borgh: VÉGRE VÖRÖSBE BASZKI:D azt hittem már sosem látom ezt a mezt:D