Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomtomka

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pali remélhetőleg egy életre megtanulta, hogy közértben/hipermarketben nem vesz többet kínai biciklit. Ráadásul ahelyett, hogy azonnal visszavitték volna, hogy ez szar, a Profival szerződött szerelőre bízták, hogy adja el 10000 forintért:Páromnak éppen biciklit szerettünk volna…..
T. Munkahelyi ( T ) error! A történet, amit elmondok, igaz, és számomra meglepő, mert 44 éves voltam az elsőnél, és 50 évesen is ki voltam téve a zaklatásnak. 2004 márciusától dolgoztam egy magánvállalkozónál, akinek több élelmiszerüzlete van, különböző kft-k nevei alatt.A…..
Bigyóblog 50 dolláros iPhone 2011.01.11 11:22:54
Minket nem érint ugyan, de Amerikában 49 dollárra vitték le az iPhone 3Gs árát, persze két éves hűségnyilatkozattal, szerződéssel, mindennel. Előszöt az AT&T, majd a hovatalos Apple Store is levitte az árat. Nem is ez a lényeg, hanem a tendencia. Valamivel több mint fél évvel…..
Tomtomka 2011.01.14 08:20:15
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Tomtomka 2010.12.01 18:54:38
Szerintem ez a legtutibb cucc az Egérboltban. www.egerbolt.hu/USB_kutyu/USB_huto-futo/USB_ital_huto-futo-Fekete Az ital hűtő, mert bár még tél van de nyáron jó lehet hűtött üdítőt, netán sört tartani a gép mellett :)
Irrumatio Iphone 2010.08.26 13:47:00
 Az Apple - angolul magyarul alma - terméke. Azon felül egy túlbonyolított drága elektronikus eszköz, amely csupa létfontosságú funkciókat tartalmaz. Ezen funkciók nélkül ma már egy ember nem élhet teljes életet. Az Iphone eszköznek rendkívül nagy a rajongótábora, ez főleg…..
Ajajj, hát micsoda izgalmak voltak itt. Annak aki a célegyenesben élőben nézhette végig ezt a futamot annak hatalmas élményben volt része! Mark Webber negyedik győzelmével átvette a vezetést a pontversenyben.Egy teljesen szokásos futamnak indult, ám Liuzzi autójáról leszakadt…..
Direkt nem mondtam, hogy kínai vagy japán betűk, mert meg nem tudom őket külömböztetni. Mindenesetre van valami furcsa ezekben a betűkben. Mintha ki lehetne őket olvasni...
A mai képen végülis két képet láthatunk, az egyik halványabb, a másik pedig élesebb. Egy idő után elkezdenek váltakozni, a jobb oldali halványúl és a másik pedig élesedik. Ha sokáig nézed a középen lévő keresztet, akkor egy idő után már nem fogod észrevenni a…..
Tomtomka 2010.07.05 21:49:20
Nos, kíváncsi leszek meddig tart a fegyver szünet, mindenesetre Hamilton elárulta, hogy megbeszélték a dolgokat Alonsóval és nincs harag kettejük közt. Alonso az Európa Nagydíjon kapta fel a vizet, amikor Hamilton megelőzte a biztonsági autót és ezzel jókor előnyre tett szert,…..
Baliho 2010.06.28. 22:33:01 Aaaaa....Semmi hir? Semmi insider info... Varom a velemenyedet mar, no meg hatha tudsz valamit, amit mi nem... Udv B Kivagyok nagyon... A második helyezet Hamilton csalással második marad, míg a harmadik helyen, szabályosan versenyző Alonso nyolcadik. Ez, hogy…..