Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angxdd

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kivételesen nem beküldött levelet teszek közzé, hanem egy olyan helyzettel kapcsolatban érdekelne a véleményetek, ami előtt kicsit értetlenül állok régóta és ez a blog tökéletesen alkamas a megvitatására (egyébiránt szívesen vennék tőletek több hasonló típusú vagy…..
Nem nagyon hatja meg a vezetés közben telefonálókat, hogy ezért büntetés járhat, mert kicsi a lebukás esélye. Pedig veszélyes is lehet a dolog, mint ahogy Réka újdönsült kedvence is kacsázott össze-vissza majdnem balesetet is okozva, ráadásul amikor dudaszót kapott jutalmul a…..
Ágnes a Rádiótaxi Budapesten belül fix tarifás kedvezményével ment volna partizni a Szigetre egy külső kerületből. A taxis megpróbálta kirakni őket először a Budai hídfőnél, aztán a sziget bejárat kishídjánál: Évek óta külföldön élek, és azóta igen nehezen viselem a…..
A Gubacsi utat nem a szép környék miatt szeretjük, hanem mert annyira elhanyagolt, hogy a többség inkább elkerüli és menekülőútnak tökéletesen alkalmas. Villamos is halad rajta, szakaszonként változó módon vezetnek a sínek, nehogy egyszerű legyen a helyzet. Az biztosan mindenki…..
angxdd 2010.07.27 00:20:46
@Don Blasius: Hát ez is igaz. Na mégegy dolog ami szarul működik. De végtelen + 1 már nem oszt nem szoroz... :S
Zsuzsa 2 napot ült otthon arra várva, hogy a PPS futárja kiszállítsa a teszveszes matracait. Különösen bosszantó, hogy az ügyfélszolgálat azért mindig bemondott valami határozott időpontot: Kedves Homár, kérlek közöld az alábbi levelet a Blogon, mert nagyon-nagyon elegem van…..
Az egyik olyan témáról lesz most szó, ami különösen fel tudja nyomni az agyvizemet, az ittas vezetésről. A média csak akkor foglalkozik ezzel a sajnos mindennapos témával, ha egy stólbuci megnyomorít vétlen embereket, aztán eltelik egy pár hét és a szúnyogirtás is érdekesebb…..
Arányaiban az autópályákon történik a lekevesebb baleset, de a nagy sebesség miatt ezek különösen veszélyesek tudnak lenni. Ezért is figyelnek oda, hogy amikor valamilyen munkát végeznek akár az úton, akár mellette, azt jó előre kitáblázzák, fokozatosan csökkentik a…..
angxdd 2010.07.04 21:28:31
@Donor: Donor 2010.07.04. 21:06:07

Nem írom le, amit akartam mert pont arról van szó, amit itt írsz. Viszont ha kivág előtted az nem mentség, hogy de megvolt hozzá képest az akármennyi másodperc. Nekimész vagy sem a másiknak, az a kérdés.

A 2-3 másodperc az egy kényelmes követési távolság már, feltéve, hogy az előtted haladó előtt is látod az utat. De ha az ember előtt egy dobozos megy és nem látsz előre, akkor kellhet több is.

Viszont sokan már eleve azt nem értik meg, hogy nem elég az előttük haladót figyelni, pont ezért. Ha valaki figyel előre nagyobb forgalomban pár autónyit, nem érheti ilyen meglepetés.

Az nem mentség, hogy de pedig én mit csináltam meg mit nem. Nekimentem az állónak vagy sem? Ennyi.
angxdd 2010.07.04 21:30:24
@hagyma: ott nincsenek dugók tán? :) mert nem hiszem, hogy minden feltorlódott sor utolsó autója után rendőrautók villognának...
szóval azért ott is figyelni kell, pont úgy mint itt.
angxdd 2010.07.04 21:31:59
@hagyma: ott nincsenek dugók tán? :) mert nem hiszem, hogy minden feltorlódott sor utolsó autója után rendőrautók villognának...
szóval azért ott is figyelni kell, pont úgy mint itt.
Na persze nem neked vagy nekem, hanem a szemfüles önkormányzatnak, meg ahol a kerékbilincselést magáncéggel csináltatják, akkor nekik. BP megírta a tökéletes receptet ehhez és a teljesség kedvéért fotókat is csatolt, hogy az is értse, aki nem tud olvasni. Panaszkodnak az…..
Nem szerettem volna ott lenni Gabriella előtt amikor a lenti levelét írta, igen feldúlt lehetett a balesete utóélete miatt. Nem sok mondatvégi pontot, de annál több felkiáltójelet használt. A levél végére már szinte fájtak a dobhártyáim. A történet viszont érdekes, kíváncsi…..
Mónika annyira eldugott helyen lakhat, hogy nem elég, hogy az esőzések idején elment az internet, de azóta a T-Home válaszlevele sem jut el hozzájuk postán vagy telefonon se. Bizonyára beázott az ügyfélszolgálat is: Több éve előfizetői vagyunk a T-Home televíziós és internet…..
Egy-két órája itt az irodában a kolléganőm mesélte a hétvégi élményeit az M7 három sávos szakaszáról és az ott szokásos jobbra nem tartásról. Utána jutott eszembe, hogy ezt a témát ugyan már több posztban is alaposan kitárgyaltuk, jött egy levél pár hete, amiben Riska…..
Nem is értem, miért csak most, egy hónap elteltével került a szemem elé egy villamosvezető a kiskörútról levele, pedig autós fejjel nem feltétlenül pont úgy látjuk a közlekedést, ahogy ő, már csak ennél fogva is érdekes írás. Ugyan nem tudom, hogy mennyire aktuális még,…..
angxdd 2010.06.27 21:29:34
@mbazs: igazad van, van amikor egyszerűen muszáj. mondjuk 2 autónak, de nem 10-nek...

viszont attól a falra mászok, amikor látja hogy nem fog átférni, senki nem jön be elé és mégis beáll keresztbe... nem ritka az ilyen. zöldet kap és nincs hely és elindul, mégis hova??? ott kéne állni, amig nem lesz helye átmenni, de nem mert meglátja a zöldet és már be is jön keresztbeáll.

nálunk is van számlálós lámpa, de igazából csak egy kicsit kell odafigyelni, mert mindegy is mennyi van a zöldből, van hely vagy nincs. az meg látszik, hogy milyen sűrűn mennek az autók - biztosan nem megy mindenki bkv busz után.

aki AKAR, az LÁT. aki nem akar, az nem lát - szerintem ennyi az egész beragadás kérdés...
Na ezért kell odafigyelni másokra szabályos közlekedés mellett is, mert jön A sötét bunkó Ódis, mellésaccolja a dolgokat, aztán ha nem vagyunk résen, akkor könnyen a szervizben, rosszabb esetben roncstelepen köt ki az autónk, mi magunk meg még emellett borítékkal motiválhatjuk a…..
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
Egy hatvanhoz közelítő női vezető szösszenetét targogattam nektek így szombat kora estére, talán lassan hazaér mindenki a naptól barnított - kevésbé szerencsések rákvörös - bőrrel, hogy háboroghasson kicsit. Azt meg lehet ezen, még ha vér nem is folyik végül. Nekem is van…..
angxdd 2010.06.19 23:12:04
@bélabébi: gratulálok, tovább erősíted az elméletet, hogy VIDÉKEN IS SOK A TAHÓ... :D
angxdd 2010.06.20 00:28:09
@j311: ennyi erővel akkor én is mondhatnám: mióta egy suzukis nekemjött, azóta betartok mindnek ahol csak lehet. Így jártak.

De nem mondom, mert túllátok ezen. Te nem? Szar ügy :(
angxdd 2010.06.20 21:18:04
@potha: bizony :D
Szétvet az ideg. Unicredites bankkártyámmal pénzt akartam felvenni a főváros III. kerületében, a Flórián téri OTP fiók automatájából. Hülye ötlet volt. A gép se szó, se beszéd, elnyelte a plasztiklapot. UTÁNA nagyvonalúan kiírta: nem tudja olvasni a kártyámat, próbáljam…..
angxdd 2010.06.18 19:14:43
@mozikiller: mielőtt így kiborulsz, járj utána, hogy a dombornyomott kártya mivel tud többet. Mert nem díszből dombornyomott, annak külön funkciója van - offline és vasalós vásárlás például, amikor senki nem ellenőrzi van-e fedezet. Na ezért drágább és ezért drágább letiltani is... úgy mellesleg. (az persze az ő szégyenük, hogy neked ezt nem tudták elmondani...)
autózz! Hol a hiba a képen? 2010.06.13 17:43:00
Rosszqtya küldött egy szép fotót és mellé néhány szót így vasárnap estére a hűsítő sör mellé. Mert ilyen dög melegben két dolgot lehet csinálni, csobbanni a vízbe valami strandon, meg blogot olvasni a hűvös szobában.No akkor tessék még1x megnézni, mert kivételesen nem az…..
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..